Case de pariuri on-line cu money out

În acest articol îți prezentăm topul celor mai bune case de pariuri on-line cu money out disponibile acum în România. Vrem să putem profita la maxim de această opțiune ce a revoluționat lumea pariurilor, așa că am analizat toate agențiile de pariuri on-line după criterii de performanță și încredere. Ce a rezultat este un high ce conține cele mai bune case de pariuri cu money out la care merită să creezi un cont acum! Să începem!

TOP 10 Case de pariuri on-line cu money out

Pentru că vrem ca toți jucătorii să aibă o experiență completă la pariuri, am pornit în căutarea celor mai bune case de pariuri on-line cu money out disponibile în România. În opinia noastră, criteriile care fac un website de jocuri să fie bun sunt următoarele: validare rapidă, retrageri sigure, cât mai puține restricții, platformă simplă, cote bune, multe opțiuni de pariere, asistență clienți. Cu aceste lucruri în minte, am testat cele mai bune agenții de pariuri și am creat o ierarhie în funcție de experiența avută cu fiecare.

Superbet

Principalul motiv pentru care merită să joci la Superbet este aplicația incredibilă de Sport. În 2019 au introdus funcția Money out, ce este disponibilă pe toate dispozitivele media (dextop, mobil, aplicație). Platforma de pariere Superbet se află prima în această listă pentru că serviciul Money out oferit de ei este foarte clar și ușor de înțeles. De asemenea, îl găsim pentru cele mai importante opțiuni de pariere, la majoritatea evenimentelor din portofoliul lor.

În plus, apreciem faptul că oferă asistență de calitate, atât prin live-chat cât și whatsapp. Dacă ești în căutarea unei case de pariuri on-line cu money out, nu o rata pe aceasta. Oferă retrageri rapide și sigure, alături de 500 RON free of charge, dacă începi azi să pariezi la Superbet!

  • Disponibil înainte și în timpul evenimentelor
  • Se aplică pentru pariurile easy și a number of, pre-meci, dwell sau mixte.
  • Funcția este eligibilă pariurilor ce conțin semnul money out în dreptul lor

Free of charge 500 RON la Pariuri Sportive Superbet

Pariază cu 500 RON free of charge exclusiv la Superbet!

Casa Pariurilor

Platforma de Sport oferită de Casa Pariurilor merită cu siguranță încercată. Ai acces foarte fast la aplicația oferită de ei, ca să rămâi mereu în management și să iei cele mai bune decizii la pariuri. Te afli la câteva secunde distanță de orice pariu, poți vedea jocuri și rezultate dwell și ai posibilitatea să faci Money out oricând dorești. Aplicația Casa Pariurilor are o ofertă bogată de live-uri și statistici ce se actualizează imediat. Vei fi plăcut surprins dacă vei încerca alături de ei experiența dwell cu ajutorul funcției money out. Pe lângă asta, oferă 600 RON free of charge la înregistrare ca să fii sigur că faci revenue la una dintre cele mai tari case de pariuri on-line cu money out din România.

  • Se aplică pariurilor pre-meci și dwell pentru sporturi printre care fotbal, baschet, volei, tenis.
  • Disponibil pariurilor easy.
  • Ești informat atunci când se aplică funcția money out.

Free of charge 600 RON la Pariuri Sportive Casa Pariurilor

Pariază cu 600 RON free of charge exclusiv la Casa Pariurilor!

Netbet

După ce am testat site-ul Netbet, considerăm că este una dintre cele mai bune case de pariuri on-line cu money out în prezent. Atât platforma on-line cât și aplicația funcționează ireproșabil. Poți folosi opțiunea money out pentru toate sporturile story preferate, inclusiv curse de cai. Opțiunea este compatibilă cu majoritatea tipurilor de pariuri, excepție făcând doar pariurile sistem, forcast/tricast și pariurile de tip câștigător campionat sau promovări/retrogradări.

În plus, oferă și funcția de money out parțial prin care poți retrage o sumă de bani din pariul tău, iar acesta rămâne activ. Netbet se află atât de sus în topul nostru pentru că nu este deloc restrictiv și oferă bonusuri atractive pentru jucătorii on-line.

  • Money out disponibil pentru selecțiile pre-meci și dwell atât easy cât și a number of.
  • Ai posibilitatea de a face money out parțial.
  • Nu se aplică pariurilor sistem, forcast/tricast, pariuri de tip câștigător campionat sau promovări/retrogradări.
case de pariuri cu cash out

Betfair

Web site-ul de pariuri Betfair este inventatorul funcției Money out și cel mai mare website de pariuri din lume în prezent! Lansată în 2011 pentru Change și în 2013 pentru platforma de pariuri, opțiunea de Money out a avut mult timp să fie îmbunătățită de către creatori. Betfair iese în evidență și este foarte widespread pentru faptul că oferă această funcție inclusiv în timpul pariurilor la curse de cai.

De asemenea, ai posibilitatea să folosești și Money out-ul parțial pentru o multitudine de evenimente și sporturi. Îți este oferită opțiunea de a selecta ce procent dorești, astfel că poți să dai money out parțial de mai multe ori pentru același pariu. Avantajul acestei case de paruri cu money out este că impune foarte puține restricții pentru această opțiune. Vezi și ce bonusuri găsești la Betfair în 2021!

  • Poți face money out parțial, iar pariul rămână în picioare cu miza rămasă.
  • Disponibil pentru pariuri easy și a number of la toate sporturile din portofoliu.
  • Eligibil pentru evenimente pre-meci și dwell.

Betano

Dacă ești iubitor de pariuri dwell atunci Betano este pentru tine. Ne-a atras atenția această casă de pariuri on-line cu money out, pentru că oferă nenumărate opțiuni de pariere și cote bune pentru oferta sport. Funcția money out este disponibilă pe toate dispozitivele, iar platforma nu se blochează și se actualizează fast atunci oricând vrei să o folosești. Este una dintre cele mai îndrăgite case de pariuri on-line cu money out în rândul jucătorilor pentru că se ridică la nivelul celor din afară.

Butonul de money out devine disponibil doar atunci când suma depășește 5% din pariul inițial. Deși este un website de pariuri excelent, acest lucru îi pune ceva mai jos în topul nostru. În prezent te poți bucura de această opțiune atât pentru evenimentele pre-live cât și dwell, în categoriile fotbal, tenis, baschet și volei. Vezi și ce bonusuri unique oferă Betano chiar Acum!

  • Money out disponibil atât înainte cât și în timpul unui eveniment.
  • Eligibil pentru pariuri pe evenimente la care sunt oferite Cote marjă 0%.
  • Doar pentru sume mai mari de 5% din miza inițială.
case de pariuri online cu cash out

Unibet

La Unibet poți dat money out oricând dorești, fără restricții, inclusiv înainte să înceapă meciul. Opțiunea este ușor de folosit atât pe website cât și în aplicația mobilă, fiind foarte utilă pentru a controla oricând pariurile. Cei de la Unibet ne pun la dispoziție funcția money out pentru orice tip de pariu: simplu, multiplu, pre-meci, dwell.

Îți recomandăm să încerci Unibet dacă vrei multă flexibilitate atunci când joci la pariuri. Poți să te răzgândești oricând și primești toată miza înapoi. Încearcă bonusurile casei de pariuri on-line cu money out, Unibet, și vezi dacă ți se potrivește!

  • Money out disponibil înainte de startul partidei.
  • Este acceptat pentru evenimente pre-meci și dwell.
  • Eligibil pentru selecții easy și a number of.
  • Nu accepta money out pentru freebet-uri.

Fortuna

Opțiunea de early money out nu ne face decât să apreciem și mai mult efortul depus de Fortuna a fi printre cele mai atrăgătoare case de pariuri on-line cu money out. Platforma este ideală pentru jucătorii avansați, oferă o gamă largă de evenimente și live-uri la cote foarte bune. Aplicația este ușor de folosit ca să te bucuri de transmisiuni dwell, statistici și notificări oricând dorești.

Funcția money out sau early money out, cum o numesc ei, este semnalată pe fiecare bilet on-line atunci când acesta este disponibilă. Opțiunea se aplică doar pentru biletele de tip simplu sau multiplu și trebuie să ai cel puțin un eveniment nevalidat sau în desfășurare. Vezi și ce bonus Fortuna poți primi acum la înregistrare!

  • Ești informat atunci când ai o sumă disponibilă pentru money out pe bilet.
  • Este disponibil pentru biletele de tip simplu sau multiplu.
  • Se aplică pariurilor easy.

Sportingbet

Punctul forte al celor de la Sportingbet este site-ul foarte bine construit. Este asemănător altor case de pariuri cu money out, ceea ce ne bucurăm și mai mult. Arată precise cum ne-am aștepta de la o platformă de pariuri serioasă. La teste, am constatat că toate funcțiile oferite de ei sunt clare și la îndemână, inclusiv cea de money out. Tot procesul, începând de la înregistrare și până la plasarea unui bilet este foarte simplu și plăcut. Funcția money out este disponibilă pentru pariurile easy și a number of și pentru majoritatea sporturilor și opțiunilor de pariere. Încearcă azi folosind un bonus Sportingbet ce îți dublează banca la prima depunere!

  • Money out disponibil pentru selecțiile easy și a number of.
  • Atunci când funcția money out este disponibilă, vei găsi în secțiunea ‘pariurile mele’, butonul galben, ce indica acest lucru.
  • Nu poți folosi money out la pariuri de tip sistem.
case de pariuri online cu cash out

888 Sport

Web site-ul 888 este un profesionist în lumea jocurilor on-line și ne-a demonstrat asta atunci când am testat funcția de money out oferită de ei. Platforma arată și se mișcă foarte bine și apreciem foarte mult faptul că oferă asistență jucătorilor inclusiv prin telefon. Selecțiile eligibile sunt cele easy și a number of pentru evenimente pre-meci, dwell și acumulator.

Singura excepție impusă de cei de la 888 sport este, momentan, cea a combinațiilor pre-meci cu pariuri acumulator. Este una dintre acele case de pariuri on-line cu money out cu foarte mult potențial ce oferă și bonusuri atrăgătoare 888 pentru clienții noi.

  • Ai money out disponibil pentru selecții pre-meci, dwell și acumulator.
  • Eligibil pentru pariuri easy și a number of.
  • Nu poți folosi money out-ul când combini pariuri easy cu cele acumulator.

Baumbet

În primul rând, apreciem faptul că am găsit mai multe oferte atractive pe site-ul de jocuri Baumbet. Încearcă să ofere o experiență cât mai plăcută la pariuri cu promoții care elimină riscurile și recompensează loialitatea jucătorilor. Ne-a surprins faptul că sunt foarte orientați către consumer și oferă asistență prin toate modalitățile de contact, inclusiv telefon mobil.

În cadrul platformei lor sport, cei de la Baumbet oferă atât money out simplu cât și parțial. Ești anunțat atunci când opțiunea este eligibilă pentru sporturile selectate și opțiunile din cadrul acestora. Ai posibilitatea de a folosi money out pentru evenimente pre-meci și dwell, pe bilete easy sau a number of. Pentru mai multă siguranță la pariuri, dublează-ți depozitul cu bonusul exclusiv Baumbet!

  • Se aplică atât pentru pariuri pre-meci cât și dwell
  • Oferă money out simplu și money out parțial
  • Ești informat atunci când este disponibilă opțiunea de money out

Concluzii despre case de pariuri on-line cu money out

Funcția money out a apărut în 2011, iar de atunci a trecut prin mai multe îmbunătățiri, devenind un instrument necesar pentru majoritatea pariorilor. A devenit parte din strategia celor mai mulți jucători și a revoluționat lumea pariurilor on-line. A trecut vremea când o accidentare, vreme nefavorabilă sau un alt eveniment neprevăzut putea să-ți strice un bilet incredibil. După cum ai văzut, cele mai multe case de pariuri on-line cu money out restricționează tot mai puțin această opțiune și ne oferă mai multă flexibilitate cu banii noștri. Dacă dorești să afli mai multe detalii despre case de pariuri cu money out, citește articolul nostru despre ce înseamnă money out la pariuri sportive!

The publish Case de pariuri on-line cu money out appeared first on On line casino.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*