Joacă free of charge și câștigă în fiecare duminică la Pokerstars

Bucură-te de premii Pokerstars cu această promoție care îți face cinste cu un loc free of charge la turnee! În acest articol, îți vom arăta tot ce trebuie să știi despre cele mai râvnite promoții Pokerstars: în ce constă, cum să o revendici și condiții.

Promoții Pokerstars: ce câștigi?

La această promoție, câștigi un loc free of charge la turnee. Te poți bucura de bilete gratuite în valoare de maxim 109 dolari la turneele duminicale.

Freeroll-urile zilnice sunt doar pentru jucătorii din România și pot fi jucate în perioada 15.01.2021 – 31.12.2021. Biletele sunt pentru Sunday Million – cu un fond de premiere de un milion de dolari, Mini Sunday Million cu 150.000 de dolari și Sunday Storm, tot cu 150.000 de dolari.

Aceste freeroll turnee duminicale din România se vor desfășura de luni până sâmbătă la ora 20:00 EET și duminică, ora 17:00 EET.

Biletele la turnee duminicale Pokerstars se acordă în felul următor:

  • Locul 1: primește bilet la Sunday Million de 109 de dolari
  • Locul 2: primește bilet la Mini Sunday Million de 22 dolari
  • Locurile 3-9: primesc bilete la Sunday Storm de 11 dolari

Pokerstars promoții: pașii pentru revendicare

Pentru a revendica această promoție cu premii Pokerstars, trebuie să urmezi câțiva pași simpli:

  • Creează un cont la Pokerstars. Este foarte simplu, durează doar câteva minute și este gratuit. Va trebui să îți validezi contul, iar verificarea poate dura câteva ore sau o zi, în funcție de disponibilitatea operatorului.
  • După validarea contului, intră pe secțiunea Turnee de pe browser sau din aplicația pentru mobil. Caută promoția denumită Freeroll Turnee duminicale România.
  • Distrează-te și joacă poker free of charge la turneele duminicale.

După cum poți vedea și tu, revendicarea acestor promoții Pokerstars este extrem de facilă oricărui tip de jucător. Este ideală pentru începători, care pot juca free of charge și își pot forma mâna cu aceste freeroll-uri.

Pokerstars premii: condițiile ofertei

  • Referitor la aceste turnee duminicale Pokerstars, nu există obligații suplimentare. Ți se oferă doar șansa de a juca free of charge la un turneu Pokerstars cu aceste bilete pentru turneele Sunday Majors.
  • De asemenea, nu este nevoie nici măcar de o depunere pentru a profita de aceaste promoții Pokerstars. Este, în adevăratul sens al cuvântului, un cadou din partea Pokerstars pentru jucătorii mai noi.
  • Singurele condiții, dacă putem să le numim așa, constau în lucrurile „de bun simț”. Astfel, biletele au un termen de valabilitate de 90 de zile din momentul emiterii.
  • Nu pot fi rambursabile, nu pot fi transferate către alți jucători Pokerstars și nu pot fi transformate în bani pentru a putea fi retrase.
  • Este recomandabil să citești și secțiunea de termeni și condiții generale pentru a cunoaște mai bine organizatorul și modul său de operare.

Concluzii

Dacă vrei să joci la turnee și nu știi cum s-o faci, nimic mai simplu! Înscrie-te în cursa pentru bilete free of charge la unele dintre cele mai interesante turnee de poker de la Pokerstars. O parte din peste un milion de dolari poate deveni a ta cu aceste freeroll-uri cu o valoare de până la 109 dolari! Așadar, nu mai aștepta și deschide un cont pentru a beneficia de premii Pokerstars!

The submit Joacă free of charge și câștigă în fiecare duminică la Pokerstars appeared first on On line casino.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*