Casa Pariurilor Contact 2021 – Cum contactezi serviciul clienți?

Casa Pariurilor îți pune la dispoziție toate metodele de comunicare existente și o echipă dedicată care îți va oferi o rezolvare în cel mai scurt timp. Pe lângă toate opțiunile de contact on-line, ai peste 600 de agenții stradale în toate țară, unde poți lua legătura cu angajații din sucursale. Vezi mai jos tabelul complet cu toate metodele de contact Casa Pariurilor.

Program asistență clienți: 10:00 – 22:00
Casa Pariurilor telefon contact: 031 9884
E-mail Casa Pariurilor: suport@casapariurilor.ro
Chat: Fb Messanger, Dwell Chat

Dacă dorești să contactezi serviciul de asistență pentru a revendica o promoție Casa Pariurilor atunci nu trebuie să te mai obosești. Apasă pe oferta de mai jos și revendică acum promoția exclusivă din această sătămână! Profită acum!

Ofertă exclusivă: 40 Rotiri Cadou

Pariază gratuit la jocurile din agenții!

Modalități de contact Casa Pariurilor în 2021

Agenția poate fi contactată în intervalul orar 10:00 – 22:00, prin următoarele modalități: numărul de telefon Casa Pariurilor afișat mai sus, printr-un electronic mail la adresa suport@casapariurilor.ro și prin intermediul funcției de dwell chat disponibilă în meniul principal.

Dacă dorești să trimiți un mesaj scris, ai posibilitatea să faci acest lucru și folosind formularul de contact Casa Pariurilor, disponibil de asemenea pe web site și în aplicație. Îți recomandăm să descarci platforma dedicată pentru mobil prin care vei avea acces immediate opțiunile de comunicare prezentate mai sus. Toate metodele prezentate sunt la fel de eficiente, însă nu ezita să consulți sursele de informare aflate pe site-ul nostru pentru a găsi o rezolvare mai rapidă.

casa pariurilor contact

Ne dorim ca experiența clienților noștrii să fie mereu excelentă, așa că am creat mai multe ghiduri de joc on-line la Casa Pariurilor care oferă rezolvări de majoritatea întrebărilor frecvente. Discutăm despre fiecare etapă a procesului de înregistrare și validare a contlui, oferim toate detaliile pe care trebuie să le știi atunci când faci o retragere și vorbim despre toate opțiunile disponibile în aplicația mobilă Casa pariurilor. Folosește link-urile de mai jos pentru a căuta informațiile de care ai nevoie acum:

În toate aceste ghiduri încercăm să oferim rezolvări pentru întrebările frecvente ale jucătorilor. Dacă vrei să afli mai multe despre Casa Parurilor, citește recenzia noastră în ca analizăm toate avantajele agenției. Dă click on pe recenzie și vezi acolo toate beneficiile de care se bucură clienții Casa Pariurilor.

Concluzii

Cea mai rapidă opțiune de contact Casa Pariurilor rămâne în continuare secțiunea de dwell chat disponibilă atât pe web site cât și în aplicație. Atunci când te confrunți cu o eroare sau o nelămurire, apasă pe butonul de chat aflat în meniul aplicației și descrie cât mai detaliat problema întâlnită. Îți recomandăm să faci capturi de ecran atunci când ai posibilitatea pe care să le trimiți echipei de suport pentru a grăbi procesul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*