Închidere cont Superbet și alte opțiuni de joc responsabil ☑️

Jocurile de noroc, pe cât de distractive pot fi, nu este un secret faptul că provoacă o dependență periculoasă. Pentru a minimiza acest lucru și pentru a se asigura că jucătorii practică joc responsabil Superbet, cazinoul a introdus diferite metode de a limita daunele provocate de playing. Citind acest articol vei afla informații despre ce poți face până ajungi în punctul de a efectua procesul de închidere cont Superbet. Vei afla despre limitarea depozitelor Superbet și pariurilor, pauze și Superbet autoexcludere.

Despre pagina de joc responsabil Superbet

joc responsabil Superbet

În mod cert, cazinoul are o politică despre minorii care încearcă să utilizeze site-ul Superbet. Astfel că, la momentul înregistrării, cazinoul aplică o procedură KYC de validare a contului. Această procedură asigură cazinoul că persoana respectivă este majoră.

În cazul joc responsabil Superbet, acștia oferă câteva sfaturi pentru ca jucătorul să joace responsabil, dar să nu ajungă la închidere cont Superbet. Acestea sunt după cum urmează:

  • Joacă doar pentru amuzament și nu pentru a câștiga bani.
  • Nu folosi niciodată pentru a juca, bani de care ai nevoie și care îți sunt necesari (chirie, facturi, întreținere, and so on ).
  • Nu încerca să recuperezi niciodată o pierdere și nu încerca sub nici o formă să mizezi sume mai mari pentru a recupera banii pierduți.
  • Nu participa la jocuri dacă ești deprimat, supărat, obosit, sub influența medicamentelor sau a băuturilor alcoolice.
  • Găsește și alte forme de distracție, astfel încât participarea la jocuri de noroc să nu devină o parte constantă a vieții story.
  • Nu ezita să folosești funcțiile de limitare depuneri sau autoexcludere Superbet; nu ezita să folosești Superbet închidere cont dacă este cazul.
  • Nu ezita să ceri ajutor de la noi, de la familie sau de la specialiști dacă simți că ai probleme cu jocurile de noroc.

În cazul în care este necesar, Superbet va ajuta clienții dependenți de jocuri de noroc și prin alte metode. Aceștia chiar te vor îndrepta spre a găsi ajutor specializat. În plus, ți se pune la dispoziție site-ul jocresponsabil.ro. Pe acest web site poți afla dacă ai probleme cu dependența și ți se oferă consiliere gratuită. Recomand să urmezi aceste etape înainte de a începe procesul de închidere cont Superbet. Deoarece, astfel vei avea posibilitatea să continui să joci și să te convingi că poți practica joc responsabil Superbet.

Limitarea depunerilor și pariurilor

joc responsabil Superbet

Aceste autolimitări se pot realiza din pagina ta personală, la secțiunea „Joc Responsabil”. Poți realiza și seta parametri pentru limitări de depunere sau de pariuri. Limitările iau efect în maxim 24 de ore după ce o cerere a fost plasată. Solicitarea de creștere a unei limite anterior aplicate contului unui consumer va fi implementată după minim 48 ore. În cazul în care ai nevoie de ajutor cu setarea limitelor, nu ezita să contactezi serviciul de asistență clienți Superbet.

Dacă simți că ai nevoie de o scurtă pauză de la pariuri și jocuri, poți să îți setezi o perioadă de pauză pentru o zi, 2 săptămâni, 3 luni sau o perioadă la alegere. Toate opțiunile sunt ireversibile pe durata specificată în cerere. La expirarea perioadei setate pentru pauza de joc, restricția va fi anulată automat. Iar tu vei avea din nou acces la contul de jucător și la toate opțiunile aferente. Poți privi această opțiune drept un fel de închidere cont Superbet, dar fără a-ți închide contul de jucător.

Autoexcludere Superbet

Această opțiune este similară cu opțiunea prezentată puțin mai sus, cea de pauză. Accesând această opțiunea de Superbet autoexcludere, nu vei putea realiza depuneri, pariuri sau să joci la sloturi. În plus, nu vei primi email-uri sau altee oferte promoționale de cazino pe toată perioada autoexcluderii. În urma procesării unei cereri de autoexcludere, vei fi introdus într-un registru unic și confidențial la nivelul organizatorului. Acesta poate fi prezentat, la cerere, organelor de management. Radierea unui consumer din acest registru se va face pe baza unei cereri scrise, la cel puțin 6 luni de la information înregistrării.

Superbet închidere cont

În secțiunea de „Joc Responsabil” din pagina personală de jucător găsești opțiunea de închidere cont Superbet. Astfel, o poți utiliza pentru închiderea contului de jucător. Trebuie doar să apeși pe butonul Închidere cont. Partea bună este că, în cazul în care îți dorești să îl redeschizi, doar trimiți un e-mail la suport@superbet.ro. Trebuie totuși să treacă minim 7 zile de la închiderea contului pentru a-l putea redeschide.

Așa că, poți alege dintre limitări, Superbet autoexcludere și pauză înainte de a recurge la Superbet închidere cont. Nu uita că închiderea contului este reversibilă, însă autoexcluderea și pauza nu sunt. Practică joc responsabil Superbet și câștigă distrându-te.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*