Promoții Conti Cazino | 225 Runde Gratuite la E-book of Ra

Ești în căutarea unui nou cod promoțional Conticazino? Vezi mai jos care sunt cele mai noi oferte ale lunii și cum poți profita de ele cât mai ușor. Revendică acum cele mai noi promoții Conti Cazino și bucură-te de mai multă distracție și adrenalină la jocuri on-line!

Află detalii despre oferta Contiazino pentru tine!

La Conticazino ai parte de nenumărate oferte, gândite pentru tine. Printre multitudinea de promoții Conti Cazino vei vedea că au câte ceva pregătit pentru fiecare parte a săptămânii. În zilele de marți și miercuri poți activa nici mai mult, nici mai puțin decât 225 rotiri gratuite.

Acestea se vor acorda la E-book of Ra Deluxe și vor crește cu fiecare depunere făcută de tine. Fiecare depunere din seria de 3 trebuie să fie în valoare de 100 lei. Apoi, doar prin depuneri consecutive, numărul rotirilor gratuite câștigate va crește. La prima depunere, primești automat 50 rotiri gratuite. Cea de-a doua depunere aduce 75 rotiri gratuite, iar a treia vine cu 100 rotiri gratuite. Astfel, ajungi la 225 runde free of charge la E-book Of Ra Deluxe.

Tot ce va trebuie să faci este să introduci codurile de bonus care se potrivesc pentru fiecare depunere în parte. Vei găsi detalii despre fiecare cod promoțional Conticazino în continuare. Cu rotirile gratuite, tot ce vei câștiga va fi pur revenue!
În ceea ce privește weekendul, îți poate aduce 300 rotiri gratite, la Fortunate Girl Allure Deluxe.

În această promoție Conticazino, 3 depuneri consecutive vor aduce fiecare câte un anumit număr de rotiri gratuite. Fiecare depunere pe care o vei face trebuie să fie de minim 100 lei. La prima dintre acestea, vei primi automat 50 rotiri gratuite. Cea de-a doua depunere din cadrul acestei oferte Conticazino îți va aduce 100 rotiri gratuite, dacă depui minim 200 RON. Ultima depunere din acest turneu Conticazino din weekend, în valoare de minim 300 lei, va aduce 150 rotiri gratuite.

Tot ce îți rămâne ție de făcut este să te bucuri de câștigurile de pe urma lor și să te distrezi în timp ce câștigi. Vei introduce câte un cod promoțional Conticazino și apoi te vei bucura de rotirile gratuite.

promoții conti casino

Iată cum profiți de codurile promoționale Conticazino

Ai parte de premii Conti Cazino atât în timpul săptămânii, cât și în weekend. Iată detaliile importante din fiecare turneu Conticazino cu rotiri gratuite după depuneri.

Una dintre cunoscutele promoții Conticazino face referire la depunerile pe care le realizezi în zilele de Marți și Miercuri. Vei putea ajunge la 225 rotiri gratuite după cum vei vedea mai jos:

  1. Prima depunere – îți alimentezi contul cu minim 100 lei și primești automat 50 rotiri gratuite. Vei introduce un cod promoțional Conticazino: „MM50”.
  2. A doua depunere – îți vei alimenta din nou contul cu minim 100 lei, fapt care va veni cu înca 75 rotiri gratuite. Codul pe care îl vei introduce este „MM75”.
  3. A treia depunere – depui minim 100 lei și primești 100 rotiri gratuite, cu codul de bonus „MM100”.

Gata, asta a fost tot! Acum te vei bucura de banii câștigați din rotirile gratuite, care vin fără investiție personală! La aceștia se pot adăuga sumele câștigate din ceea ce ai investit tu, iar totul va fi spre beneficiul tău.

Alfă acum detalii din cadrul celeilalte promoții Conti Cazino, care face referire la depunerile de sâmbăta și duminica. Este vorba și aici despre un turneu Conticazino cu trei depuneri consecutive:

  1. Prima depunere trebuie să fie de minim 100 lei. Aceasta va aduce 50 rotiri gratuite, după introducerea codului bonus „SD50”.
  2. A doua depunere trebuie să aibă valoarea minimă de 200 lei și va aduce 100 rotiri gratuite. Va fi nevoie să introduci un cod promoțional Conticazino, „SD100”.
  3. Cea de-a treia depunere din acest tip de turnee Conticazino aduce 150 rotiri gratuite. Suma minimă alimentată va fi de 300 lei, iar codul bonus este „SD150”.

Jocurile din aceste promoții Conticazino sunt cu siguranță unele dintre cele mai apreciate. Cu o platformă nouă și modernă, ai șanse pentru plăți mari și distracție la cele mai înalte cote. Multitudinea de premii Conticazino doar demonstează faptul că toată echipa este dedicată în particular clienților, aducând oferte Conticazino fixed.

Termeni și condiții pentru promoții Conti Cazino

Este vital, ca în cazul oricărei promoții Conti Cazino și nu numai, să citești mereu cu atenție termenii și condițiile. Acestea îți arată ce trebuie să faci pentru a te bucura de premii și de sumele câștigate de pe urma acestora.

Un lucru vital de menționat pentru ambele promoții Conticazino despre care am discutat mai sus este următorul:

  • Fiecare rundă de rotiri gratuite se va acorda numai în ordinea în care sunt notate acestea mai sus. În plus, rotirile gratuite sunt disponbile doar la anumite sloturi, care sunt unele dintre cele mai tari.
  • Rtirile gratuite de marți și miercuri sunt pentru E-book of Ra Deluxe, iar cele din weekend pentru Fortunate Girl Allure Deluxe. Ambele tipuri de rotiri sunt valabile 7 zile din momentul în care le-ai primit, astfel ai suficient timp să te bucuri de ele.
  • Valoarea fiecărei rotiri gratite din turneul de weekend este 0,50 RON, iar pentru marți și miercuri au valoarea 0,40 RON. Cerința de rulaj este de 40X pentru ambele promoții, dar cifra nu trebuie să te sperie.

Aceasta trebuie privită așa cum este: o șansă de a câștiga cât mai mult de pe urma rotirilor gratuite câștigate. Oferta Conticazino a fost pregătită particular pentru tine și îți aduce șanse uimitoare de câștig.

Nu uita că ai posibilitatea de a activa un singur bonus în același timp. Dacă ai deja un bonus activ, completează cerințele pentru rulaj pentru acesta. În cazul în care ai alte întrebări, nu ezita să iei legătura directă cu echipa de suport clienți. Aceștia vor răspunde fast și clar la orice nelămurire pe care o poți avea pentru Conti Cazino promoții și nu numai.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*