Păcănele cu coroane – câștigă la păcănele sau joacă free of charge ✔️

Cele mai populare și îndrăgite sloturi pe care le vei întâlni la cazinouri sunt chiar coroane păcănele. Acestea se mai numesc și păcănele cu coroane. Sunt similare cu jocurile cu fructe, dar la ele apar în plus, ai ghicit, coroanele. Acestea simbolizează avuția, luxul, cumva ca acele baruri de aur. Desigur, majoritatea cazinourilor on-line îți oferă posibilitatea de a juca aceste păcănele free of charge coroane.

În mod evident, coroana îți aduce cele mai mari câștiguri la păcănele coroane ca la aparate, pe lângă sloturile cu șeptari. Chiar și când optezi pentru jocuri păcănele coroane free of charge, câștigurile imaginare te pot motiva să încerci varianta pe bani la slotului. Mai ales când ai noroc de combinații bine plătite la păcănele free of charge crown.

Astfel, pe lângă faptul că sunt foarte populare și îndrăgite de jucători deoarece au șanse mari să îți aducă un jackpot de necrezut, mai sunt și des întâlnite și calitative. În continuare îți voi prezenta câteva jocuri coroane free of charge sau pe bani.

Păcănele coroane ca la aparate

Dacă ești nou în lumea gambling-ului și nu știi cu ce joc aparate cu coroane să începi, îți ofer în continuare 3 variante de păcănele cu coroane. În primul rând, o sa aflii despre Shining Crown, apoi despre Fruity Crown, și nu în ultimul rând, despre Royal Crown și versiunile sale. Așa că citește în continuare despre păcănele coroane ca la aparate și alege-l pe cel potrivit pentru tine.

Jocuri coroane free of charge – Shining Crown

păcănele gratis coroane

Cel mai cunoscut și apreciat joc aparate coroane este chiar Shining Crown. Acest slot on-line este furnizat de către mult iubitul producător de prime EGT. Sloturile produse de EGT îmbină elementele clasice cu cele mai noi tehnologii pentru a oferi o experiență de neuitat. Popularitatea acestor păcănele cu coroane este într-o continuă creștere deoarece jucătorii sunt mulțumiți, atât de calitatea jocurilor, cât și de rata RTP.

Acești factori sunt importanți și când vorbim de Shining Crown, care este printre cele mai populare aparate cu coroane free of charge sau cu bani. Are 5 position și un maxim de 10 linii de câștig. Tot ce trebuie să faci este să alegi numărul de linii, valoarea pariului și să te bucuri de combinațiile apărute pe ecran. Dacă te simți norocos poți să îți dublezi pariul partcipând la un „mini joc”. Dacă nu, poți să alegi oricând opțiunea „Autoplay”, iar rolele se vor roti automat, respectând valoarea pariului stabilit de tine. Aspecte similare vei găsi la multe alte jocuri păcănele cu coroane free of charge.

Dacă nu te simți încă stăpân pe joc, poți să te joci clasiul slot Shining Crown demo, drept jocuri coroane free of charge. Astfel exersezi și te asiguri că ai înțeles toate regulile și strategiile jocuri păcănele coroane free of charge. Atunci când te simți pregătit să câștigi foarte mulți bani, poți să te joci captivantul joc aparate coroane Shining Crown cu bani adevărați.

Unul dintre cele mai populare simboluri la jocuri free of charge cu coroane care vine cu câștiguri surprinzătoare este simbolul Wild. Acesta poate apărea pe a doua, a treia și a patra rolă coroane păcănele. Această coroană strălucitoare poate înlocui orice simbol, în afară de oricare simbol Scatter. Simbolurile Scatter sunt reprezentate de simbolul dolarului și de stea.

Semnul dolarului care poate să multiplice suma câștigată de 5, 10 sau 100 de ori. Dacă această stea apare pe prima, a treia sau a cincea rolă, atunci vei primi automat 200 de bănuți la anumite păcănele cu coroane, precum Shining Crown. Aceste câștiguri sunt imaginare atunci câmd vorbim de păcănele free of charge coroane.

Jocuri cu coroane free of charge – Fruity Crown

păcănele gratis coroane

Acest joc aparate coroane, Fruity Crown, produs de Playson, are un câmp de joc de configurație 4×5. Jocul are simboluri de tipul Golden Scatter și Diamond Scatter, iar cel mai valoros este cel Wild. Simbolul din urmă apare sub forma unei coroane și se extinde pe întreaga rolă. Cele două simboluri Scatter aduc și ele câștiguri mari în combinații de trei pe orice linie la păcănele coroane. Numărul whole de linii de plată este mare, acesta fiind de 100 de linii și slotul are un RTP de 95,92%.

Fundalul acestui joc aparate cu coroane „Fruity Crown” are o nuanță de roșu închis și un mannequin cu teme regale. Atât fructele, cât și simbolurile Golden și Diamond Scatter au un design mat, clar delimitat. Simbolul Wild are forma unei coroane regale de aur, cu catifea roșie pufoasă. Fructele pe care le vei întâlni sunt pepeni, struguri, lămâi, portocale, pere, cireșe, prune. Simbolurile de jocuri păcănele coroane sunt steluțe, șeptarul, coroana.

Ca jucător de jocuri păcănele cu coroane, poți plasa pariul înainte de a începe runda de joc, indiferent de machine. Desigur, dacă nu ai experientă la jocurile de noroc, poți încerca versiunea demo și să joci jocuri păcănele free of charge coroane.

Ceea ce face acest joc aparate cu coroane particular este că aceste câștiguri Scatter se plătesc impartial de liniile de pariuri. În plus, dacă vrei să știi cât valorează vreun simbol al jocului, poți șine cursorul sau să apeși pe el și vei avea valoriile sale. În particular combinațiile generale în distinction cu combinațiile în care se va găsi în runda aleatorie curentă păcănele cu coroane.

Aparate cu coroane free of charge – Royal Crown

păcănele gratis coroane

La Maxbet găsești 4 versiuni ale aceluiași joc aparate coroane, Royal Crown. Acestea sunt coroane păcănele Royal Crown 2 Respins of Spearhead, Royal Crown Traditional și Remastered și Royal Crown.

Primul joc aparate cu coroane, Royal Crown 2 are un RTP de 95,52% și are un panou de position de 5×3. Existǎ 5 linii de plată fixe care plǎtesc orice combinație de simboluri consecutive. Acestea de calculează de la cea mai îndepărtată rolă din stânga la cea mai îndepărtată din dreapta păcănele free of charge coroane. Motivul pentru care acest slot se numește și Respins of Spearhead este următorul. Aterizarea a cel puțin 5 simboluri Scatter la coroane păcănele declanșează modul bonus Joc de Bani numit Respins of Spearhead. Toate simbolurile, cu excepția simbolurilor Scatter, sunt apoi înlocuite cu spații goale si jucătorului i se acordă 3 rerotiri. Câștigurile aferente sunt plătite în funcție de suma pariată înainte de a intra în modul bonus Joc de Bani la păcănele cu coroane.

Al doilea joc aparate coroane este Royal Crown Remastered este produs de BF Video games. Fundalul acestui slot are muzică medievală iar cavalerii păzesc matrixul de 5×3. În plus, câștigurile story de la păcănele coroane vor fi have fun cu efecte grafice speciale. De asemenea, există foarte multe elemente moderne, inclusiv la jocuri free of charge cu coroane, precum funcții speciale. Acestea sunt Rotiri Gratuite, runde bonus declanșate de simbolul Wild și multiplicatori. Acest slot are 10 linii de plată și un RTP de 96,17%. În plus, beneficiezi și de funcția gamble, chiar și în varianta demo, doar că în acest caz, câștigurile sunt imaginare. În mod cert, joacă versiunea de aparate cu coroane free of charge dacă nu ești sigur pe experiența ta cu slotul.

De la același producător, te bucuri și de versiunea clasică de păcănele cu coroane Royal Crown. Simbolul Wild, reprezentat de coroana de aur, poate apărea o singură dată pe oricare dintre cele trei position din mijloc. La fel ca varianta Remastered, acest slot are 10 linii de plată și același RTP.

Al patrulea joc aparate cu coroane este Royal Crown clasic, produs tot de Spearhead. Pentru aces tip de păcănele coroane există 11 simboluri. Acestea sunt 4 cu plată mare, 4 cu plată mică, un Wild și 2 Scattere. Ai ghicit, simbolul Wild este reprezentat de coroana de aur. Însă, simbolurile Scatter, pentru această păcănea, sunt reprezentate de dolar și stea. Tot aici vei găsi și opțiunea Pariați, disponibilă pentru orice câștig egal sau mai mic de 35 de ori pariul curent. Câștigul maxim în PARIAȚI este de 70 de ori pariul inițial. În cazul în care câștigul posibil este de peste 70 de ori pariul inițial, jocul nu oferă o altă carte pentru a paria.

Astfel, acum știi care sunt recomandările mele de jocuri cu coroane free of charge sau păcănele cu coroane pe bani. Orice variantă ai alege, distracția este garantată de fiecare dată.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*