Cod Bonus Conticazino | 3000 RON + 1000 Runde Cadou

Ai o multitudine de bonusuri Conticazino numai prin simpla înregistrare pe platforma lor modernă! Primul bonus cu care ai contact este bonus de bun venit Conticazino, care îi poate aduce până la 3000 RON GRATIS! La această sumă fabuloasă, numai bună de investit, se adaugă 1000 Runde Cadou. Vei introduce acel cod bonus Conticazino care ți se potrivește și gata! Află mai multe în cele ce urmează!

3000 RON Bonus de bun venit Conticazino la prima depunere

Mai multe tipuri de Conticazino bonus sunt disponibile periodic pe site-ul acesta. Totuși, există o promoție de care poți beneficia doar o dată, și aceasta este promoția de bun venit. Se adresează tuturor celor care își deschid cont și alimentează cu suma de minim 50 RON. Suma pe care o vei avea ca bonus bun venit Conticazino este diferită în funcție de suma pe care o depui la prima alimentare a contului.

Ai un cod bonus Conticazino diferit în funcție de suma aceasta, pe care îl poți vedea mai jos. Această primă depunere influențează și numărul de rotiri gratuite pe care le poți obține sub forma Conticazino bonus la înregistrare. Un exemplu este următorul: depui 100 lei, ai bonus 100% din valoarea acestuia, deci încă 100 lei, iar rotirile gratuite sunt în număr de 100.

Ai limită de bonus 3000 lei, ceea ce înseamnă ca aceasta este suma maximă care se acordă la promoția aceasta. Fiind vorba de un bonus 100% din valoarea depusă, tot ceea ce depui se dublează. Astfel, dacă faci depunerea maximă de 3000 lei, vei avea 6000 lei, numai bun de investit. Vei avea suficiente fonduri să recuperezi dacă mai și pierzi, deci nu ai de ce să îți faci griji. Această ofertă este particular dedicată noilor utilizatori, pentru a putea testa cât mai multe jocuri și strategii. Iată cum se acordă bonusul, în funcție de sumele depuse.

  • O primă depunere de minim 50 lei aduce: 100% bonus și 100 rotiri gratuite. Trebuie să introduci un cod bonus Conticazino, care este „CONTI1”.
  • Dacă alegi să faci o primă depunere de minim 300 lei vei avea: 100% bonus și 300 rotiri gratuite. Ai și aici un cod bonus Conticazino pe care este nevoie să îl introduci, „CONTI2”.
  • Cu o primă depunere de minim 900 lei, ai bonus asfel: 100% bonus și 1000 rotiri gratuite. Vei introduce cod bonus Conticazino „CONTI3” și te vei bucura de tot ce poți aduna din asta.

Promoția aceasta se poate activa o singură dată, la prima depunere. Activează oferta de bun venit și descoperă acum plăcerea de a juca e Conticazino!

cod bonus conticazino

Informații utile despre bonusul Conticazino

Un lucru comun la majoritatea promoțiilor și altor bonusuri Conticazino este existența condițiilor de rulaj. Acestea trebuie privite ca o modalitate de a câștiga mai mult, iar astfel vei avea mult mai mult de retras. Pentru a putea retrage orice sumă de bani din contul tău Conticazino, ai o condiție de rulaj de 35 ori. Aceasta se aplică atât pentru bonus, cât și pentru depunere. Dacă vei face o solicitare de retragere înainte de a realiza rulajul, bonusul și câștigul din acesta va fi anulat.

Pentru rotirile gratuite care fac parte din acest Conticazino bonus la înregistrare, condițiile de rulaj sunt diferite. Va fi nevoie să rulezi câștigul generat de rotirile gratuite de 40 ori pentru a putea face o cerere de retragere. Toate rotirile gratuite sunt valabile la slotul Ebook of Ra Traditional și au valoarea de 0,18 lei fiecare. Ai o sumă maximă pe care o poți retrage de pe urma rotirilor gratuite de 5000 ron. Această smă va fi pur câștig, astfel poți începe chiar acum să te bucuri de joc! Suma maximă ce poate fi pariată este de 25 RON pentru a îndeplini cerința de rulaj. Dacă pariezi o sumă mai mare, aceasta nu va fi luată în considerare pentru îndeplinirea cerinței de rulaj.

Este posibil să ai impresia că rulajul este unul mare, dar te asigurăm că totul este ușor accesibil. Pentru a îndeplini condițiile de rulaj ai la dispoziție 7 zile, astfel că nu ești presat de timp. Ce mai trebuie să iei în considerare este că pentru rulaj se ia în considerare și atunci când câștigi, și la pierdere. Astfel, indiferent de rezultatul pe care îl ai, ajungi la limita de rulaj de care ai nevoie pentru retragere. Tot ce trebie să faci este să ai răbdare și să aplici strategii de joc, iar astfel tot câștigul va veni către tine.

Ce avantaje îți aduce pachetul Conticazino bonus de bun venit

Ai nenumărate beneficii de pe urma promoțiilor de bun venit. Ce este cel mai evident în cazul acestui bonus bun venit Conticazino este că investiția ta proprie este dublată. Practic, orice sumă peste 50 lei depusă în cont îți va aduce ca bonus încă o dată suma respectivă. Poți ajunge până la 6000 lei în cont, dacă depui 3000 lei. Bonusul va fi foarte util pentru tine și vei ajunge cu siguranță la sume incredibile. Toate aceste câștiguri vor veni cu jumătate investiție personală. Restul, este din partea Conticazino.

Un alt lucru venit exclusiv din partea Conticazino sunt rundele cadou. Acestea pot fi folosite la Ebook of Ra Traditional și îți vor aduce pur câștig. Jocul va fi o plăcere, iar sumele care vor veni de pe urma acestora sunt cadoul tău de bun venit. Nu ai niciun risc și alegi momentul în care te distrezi pe banii altora!

Acesta este cel mai mare avantaj pe care îl poți avea: să investești bani care nu vin din portofelul tău! Este valabil pentru suma bonus pe care oprimești și pentru rundele cadou, care pot fi în număr de 1000. O platormă nouă și modernă aduce beneficiile de mai sus, iar șansele pentru plăți cu sume mari cresc. Riscul de pierdere este foarte mic, având în vedere că investiția ta este doar jumătate din balanța contului la bani. La rotirile gratuite, investiția personală este egală cu 0, astfel, totul este doar câștig.

Concluzii

Am discutat mai sus despre cel mai interesant bonus de bun venit Conticazino. Acesta este acordat jucătorilor care se înregistrează pentru prima information pe platformă și care îndeplinesc condițiile. Trebuie să faci o depunere de minim 50 lei, iar bonusul va începe să vină către tine. Indiferent ce sumă peste 50 lei alegi să depui, vei primi 100% din acea sumă ca bonus. Totuși, numărul rotirilor gratuite este diferit în funcție de cât depui. A trei variante, după cum am discutat mai devreme:

  • Minim 50 RON – 100 Runde Cadou, pe lângă 100% suma
  • Minim 300 RON – 300 Runde Cadou, pe lângă 100% suma
  • Peste 900 RON – 1000 Runde Cadou, pe lângă 100% suma

Nu uita să introduci acel cod bonus Conticazino care se potrivește depunerii făcute de tine. Mai mult, poți consulta termenii și condițiile generale de pe website sau te poți sfătui cu echipa de suport clienți. Aceștia sunt disponibili pentru tine în numeroase variante, inclusiv chat reside.

Șansele story de câștig sunt foarte mari, cu distracție garantată și venituri substanțiale. Acestea sunt principalele caracteristici de la Conticazino bonus de bun venit, care este gândit particular pentru tine!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*