Ce înseamnă pariu șansă la Superbet? ✔️ Ghid complet 2022

Ce înseamnă pariu șansă la Superbet? Cum se calculează pariul șansă la Superbet? Află cum se folosește și bucură-te de câștiguri chiar și atunci când unul dintre meciuri nu este câștigător!

Ce înseamnă pariu șansă la Superbet?

Cu oferta pariu șansă Superbet obții garantat o parte din câștigul potențial al biletului tău, în cazul în care acesta conține un meci singur meci pierdut. Se aplică doar biletelor pariate în agențiile stradale și plătește 10% din câștigul complete împărțit la cota evenimentului pierdut.

Respectă următoarele cerințe și profită de o șansă în plus să câștigi:

  • Ai minim 11 evenimente pe bilet.
  • Pariezi pe un bilet simplu, fără combinații.
  • Fiecare eveniment are o cotă minimă de 1.30
  • Biletul este plasat într-o agenție.
  • Există doar un meci pierdut pe bilet.

Dacă ai un bilet care conține toate criteriile de mai jos, atunci ești eligibil pentru 10% din câștigul complete împărțit la cota meciului pierdut. Vezi mai jos cum se calculează pariul șansă!

ce înseamnă pariu șansă Superbet

Cum se calculează un pariu șansă la Superbet?

Durează doar câteva secunde să calculezi câștigul la pariu șansă Superbet! Cum spuneam, dacă ai un bilet cu minim 11 evenimente, la cote minime de 1.30 pentru fiecare eveniment, vei câștiga 10% din câștigul potențial.

EXEMPLU: Ai un bilet simplu cu 11 evenimente și un câștig potențial de 15.000 de Lei. Calculăm 10% din această sumă și obținem 1.500 de Lei. Câștigul oferit la pariu șansă este apoi împărțit la cota meciului pierdut. Dacă meciul pierdut are o cotă de 2.00, atunci primești garantat 750 de Lei!

  • Câștigul potențial al biletului este 15.000 de Lei.
  • Calculăm 10% din câștig și obținem 15.000 de Lei / 10 = 1.500 de Lei.
  • Împărțim această sumă la cota meciului pierdut și obținem câștigul last 1.500 de Lei / 2.00 = 750 de Lei.

De reținut!

  • La calcularea câștigului de la pariu șansă Superbet nu se aplică procentajul primit la oferta Tremendous Bonus.
  • În cazul în care unul sau mai multe evenimente primesc cotă 1, atunci pariul șansă rămâne legitimate și este luat ca referință noul câștigul potențial al biletului.

Dacă ai un bilet care întrunește toate cerințele prezentate mai sus, îți recomand să folosești funcția de verificare bilet Superbet pentru a vedea statusul evenimentelor. Identifică meciul pierdut, calculează suma câștigată la pariu șansă Superbet și mergi într-o agenție pentru a retrage banii!

Nu ai un cont la Superbet? Înregistrează-te acum și primești 49 RON GRATIS la pariuri sportive + 199 Runde Cadou la slotul Sizzing Sizzling Deluxe! Apasă pe oferta de mai jos, completează întregul proces de înregistrare și verificare, iar premiul este garantat al tău. În plus, primești acces la zeci de oferte, disponibile doar on-line și ai posibilitatea să pariezi de oriunde folosind aplicația pentru mobil. Dă click on și află mai multe!

Primești 49 RON + 199 Rotiri Free of charge la E-book of Ra

Nu ai un cont? Înregistrează-te la Superbet și primești immediate cadoul de bun venit!

Află și:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*