Money Out Fortuna | Tutorial și sfaturi de utilizare (2022)

Probabil ai auzit deja de opțiunea Money Out Fortuna, care a fost creată particular pentru tine. În acest articol vei afla tot ce te poate interesa cu privire la acest subiect. Vom discuta pe larg ce înseamnă, concret, Fortuna Money Out, cum poți activa opțiunea și termenii și condițiile.

Această opțiune a fost numită Fortuna Early Money out și avem la dispoziție toate informațiile de care avem nevoie. Le vei găsi aici sintetizate și explicate, ușor de accesat și de înțeles. Ideea de bază este că poți retrage câștigul potențial al unui bilet înainte ca acesta să fie finalizat. Citește în continuare pentru a afla toate detaliile.

Cum faci Money Out Fortuna?

Este foarte ușor să folosești această opțiune gândită pentru a sprijini jucătorii. Suma pe care o primești va fi ușor de identificat și pașii pentru Early Cashout nu sunt greu de făcut. Iată etapele pentru a profita de pe urma opțiunii Money Out Fortuna:

  1. Intri în contul tău Fortuna și mergi la biletul pe care vrei să îl închizi
  2. Apeși butonul verde pe care apare suma pe care o poți primi prin Early Money Out Fortuna
  3. Confirmi închiderea pariului și bifezi „acceptă toate modificările valorii plății anticipate” dacă este cazul
  4. Primești notificarea că biletul a fost plătit și vezi suma în contul tău.

Aceștia sunt pașii pe care trebuie să îi realizezi pentru a face Money Out Fortuna. Ai observat că este posibil să fie nevoie să bifezi căsuța „acceptă toate modificările valorii plății anticipate”. Căsuța este necesară dacă suma pe care o primești se modifică de când apeși butonul verde și până la confirmare. În cazul în care nu bifezi această secțiune și suma se modifică, pariul tău nu va fi închis. Astfel, ai management absolut asupra biletului tău și, implicit, asupra banilor investiți. Poți alege momentul potrivit pentru tine, asigurându-ți câștigurile parțiale sau minimizând pierderile.

Deschide un cont la Fortuna

Un lucru necessary de menționat este că Fortuna Money Out este disponibilă numai pentru pariurile plasate pe web site. Asftel, dacă nu ai încă un cont, înregistrează-te acum și începe să profiți de tot ce oferă echipa Fortuna. Pe lângă opțiunea money out de care vei beneficia astfel, ai și alte avantaje prin contul tău. Vei avea acces mult mai fast la biletul tău și vezi reside rezultatele care te interesează. În plus, banii câștigați pot ajunge la tine din confortul casei story, fără nevoia de a te deplasa la o agenție fizică.

50 RON GRATIS la Fortuna

Înregistrează-te acum și primești 50 RON free of charge! (fără depozit)

Condiții de respectat pentru Money Out Fortuna

Există câteva condiții easy pe care trebuie să le respecți pentru a face Money Out Fortuna. Totuși, acestea sunt logice și de înțeles pentru fiecare jucător. Atunci când suma În primul rând opțiunea se aplică pariurilor easy plasate pe site-ul Fortuna, din contul tău.

Tipurile de pariuri acceptate sunt cele SOLO sau AKO. Apoi, biletul trebuie să aibă cel puțin un eveniment în desfășurare. După cum este logic, restul meciurilor de pe bilet trebuie să fie câștigate. Dacă Fortuna Money Out este valabilă, jucătorul va vedea suma pe care poate obține și va trebui să confirme plata. În plus, odată folosită această opțiune, nu mai ai posibilitatea de a o anula.

Un lucru care îți ușurează munca este că butonul particular măsurii Early Cashout va apărea numai dacă biletul este eligibil. Dacă nu poți profita de opțiunea eFortuna Money Out, pe bilet va fi notat „Cashout indisponibil”.

Poate că pașii sunt atât de dimpli încât nici nu o sa fii sigur dacă opțiunea s-a activat pentru biletul tău. Pentru a vedea biletele achitate prin eFortuna Money Out, intră în secțiunea „Biletele mele”. Aici vei găsi toate informațiile care te interesează. În plus, pe fiecare bilet plătit prin Early Cashout va apărea o ștampilă verde specifică. Mai mult, la istoricul biletelor, la statusul fiecărui bilet, vei vedea „pariat”, „early cashed out” sau alte stări.

Concluzii

Evenimentele sportive au fost dintotdeauna pline de suspans și surprize. Acesta este lucru care le face cel mai interesante. Totuși, atunci când faci o anumită investițe, îți place să ai management asupra banilor tăi. Fortuna s-a gândit la confortul tău și a creat această opțiune Early Cashout. A fost gândită pentru a-ți da șansa câștigului chiar dacă evenimentul nu merge în direcția în care ai prevăzut inițial. Astfel, sfatul nostru este să profiți de șansă atunci când simți tu că este momentul potrivit. Fii în management absolut al biletului tău prin Fortuna Early Money Out!

Află și:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*