Bonus pariuri sportive ContiCazino 🤑 50% până la 300 RON

Cazinoul Conti vine cu o tremendous ofertă pentru pasionații de pariuri sportive. Acum te bucuri de 50% până la 300 de RON la pariuri sportive ContiCazino dwell sau pre-match. În plus, ți se oferă și un cod bonus pariuri sport ContiCazino, PARIURI50, pe care trebuie să îl folosești pentru a accesa bonusul. Citește în continuare pentru a afla mai multe informații despre termeni și condiții, cum profiți de bonus și altele.

Cum profiți de ContiCazino pariu sport

pariuri sport ContiCazino

Înainte de a utiliza codul bonus ContiCazino pariuri sportive, trebuie să știi că este valabil exclusiv pentru jucătorii care nu au făcut încă prima depunere. Acest bonus pariuri sport ContiCazino se poate activa o singură dată. Acum, pentru a beneficia de ofertă, prima ta depunere trebuie să fie de minim 50 de RON. Desigur, și să utilizezi condul PARIURI50 la secțiunea sport pentru a te bucura de 50% până la 300 RON. Acest lucru înseamnă că poți sa depui 600 de RON și să primești în plus maximul de 300 de RON. Iar așa, balanța ta ar fi la 900 de RON.

Bonusul pariuri sportive ContiCazino de 50% până la 300 de RON se supune unui issue de rulaj de 5x. Acesta se aplică atât bonusului, cât și depunerii la pariuri sport ContiCazino. Pentru calcularea rulajului, se iau în considerare doar biletele, single sau a number of, cu cota minimă pe eveniment 1.6 la pariurile dwell sau pre-match. Miza maximă acceptată pe pariu este de 50 RON, iar valoarea maximă care contribuie la rulaj este 100% din miză.

Din momentul activării acestui bonus sport ContiCazino, ai la dispoziție 14 zile pentru a completa cerințele de rulaj. Dacă trece această perioadă și nu ai terminat de îndeplinit complet cerințele de rulaj ContiCazino, atunci orice bonus rămas în cont va fi anulat și automat pierdut. Un alt caz în care ți se poate anula bonusul, cât și câștigurile din urma bonusului, la pariuri sportive ContiCazino este dacă optezi pentru o retragere înaintea îndeplinirii condițiilor de rulaj.

Alte informații despre pariuri sportive ContiCazino

Poți obține profituri de 2 tipuri – bonus sau bani disponibili pentru o retragere. Se ia în considerare sursa de unde a provenit miza. Astfel, pentru acest pariu sport ContiCazino, ai la dispoziție fie bani reali, fie bonus care trebuie rulat. În cazul în care balanța contului tău ajunge la zero, bonusul pariu ContiCazino sport este considerat pierdut. Astfel condițiile de rulaj pentru pariuri sportive ContiCazino vor fi anulate. Dacă se întâmplă să uiți să introduci codul PARIURI50 la depunere, acesta îți va fi creditat dacă dai electronic mail la echipa de contact ContiCazino.

După îndeplinirea completă a rulajului, suma maximă care poate fi retrasă din contul tău de jucător ContiCazino este de 1000 de RON. Orice sumă mai mare de atât nu va fi luată în considerare și se va pierde. Desigur, având în vedere că acest bonus este pentru secțiunea sport, tot în această secțiune trebuie să rulezi bonusul. Rularea la o altă secțiune nu va fi luată în considerare.

Concluzii pariu ContiCazino sport

Așadar, introdu codul bonus PARIURI50 în secțiunea sport și primești 50% până la 300 RON la prima depunere ContiCazino. Te distrezi la pariuri, dwell sau pre-match, plasând bilete care au cota minimă 1.6 impusă de cazinou. Nu uita să îndeplinețti condițiile de rulaj în timp util ca să nu pierzi ce ți-a mai rămas din bonus sport ContoCazino. Spor la pariuri sport ContiCazino!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*