Strategii loto pentru a avea un revenue pe măsură în 2022 ✅

Nu este un secret că atunci când începi să pariezi la loto, ai șanse de câștig variabile. Desigur, există multe metode de a avea avea rezultate bune la loto, de la diferite sisteme la obiceiuri de pariat. Aici vei găsi informații despre cele mai renumite strategii loto, cum să le folosești și cum să nu pierzi pariul. Cu aceste strategii de câștig la loto vei avea parte de revenue sau, cel puțin, nu vei pierde mai mult decât ai pariat. Citește în continuare dacă vrei să fii și tu knowledgeable la loterii on-line.

Ce este loto și cum se joacă on-line

strategii de câștig la loto

Cele mai multe case de pariuri din România îți pun la dispoziție serviciul de loto on-line. Un joc de noroc care are la bază parierea pe un set de numere, după niște reguli prestabilite. Acesta constă în parierea pe anumite numere, iar dacă sunt extrase, vei avea un revenue. Spre exemplu, la Betano loto, dacă pariezi pe 15 numere, trebuie să fi indicat corect 8 dintre ele pentru a avea un bilet câștigător. În caz contrar, biletul tău este necâștigător. Desigur, poți citi în continuare despre loto strategii și șansele de a pierde pariul scad.

Sunt cunoscute multe tipuri de loterii, după criteriul numerelor extrase. Cel mai cunoscut este loto 6/49, din care se extrag 6 numere dintr-un complete de 49. Apoi, loteriile din care se extrag 20 de numere se mai numesc și Keno sau Kino. Poți încerca Grecia Kino 20/80, o loterie foarte cunoscută și îndrăgită.

Strategii loto

În continuare, află cum poți realiza pariuri la și să ai parte de revenue cu aceste strategii loto. Acestea constau în mai multe metode de calcul sau de aranjat numere. Strategii de câștig la loto sunt cel mai des folosite de către jucătorii pasionați, și chiar sunt utile, în particular atunci când vrei să ai un revenue bine gândit, și nu să joci doar la noroc.

Metoda loto Fibonacci

Metoda lui Fibonacci are la bază calcularea șirului cu același nume, adaptat mizelor. Adică, dacă miza ta începe cu minimul impus de majoritatea loteriilor, adică 1, o să urmezi următorii pași.

  • Plasezi prima miză de 1 RON
  • Dacă pariul este pierdut, o aduci cu cea precedentă (adică 0).
  • Plasezi încă un pariu cu miza de 1 RON
  • Dacă și acest pariu este pierdut, aduci ultimele mize între ele, iar următorul pariu va fi suma dintre ele, adică 2.
  • Dacă acest pariu va fi pierdut, următorul va fi suma dintre ultimele 2 pariuri, adică 3.
  • Continui până ce ai câștigat un pariu.

Practic, șirul lui Fibonacci ca strategii loto o să arate în felul următor: 1, 1, 2, 3, 5, 8, 13, 21, 34, 55, 89, 144 and so forth. Odată ce un pariu este câștigat, poți rămâne la miza la care ești sau o poți lua de la capăt.

Loto strategii – Martingale

Pentru ca această strategie a lui Martingale să fie eficientă, este necesar să pariezi pe mize de minim 2 RON. Modul în care constă strategia este dublarea mizei după fiecare pariu pierdut. Atunci când ai câștigat pariul, o iei de la capăt, cu o miză de minim 2 RON.

Cel mai mare beneficiu al acestei strategii loto este că ai șansa de a face revenue cu un singur pariu câștigător. Acest lucru este dat de faptul că dublezi pariurile anterioare și, astfel, îți primești banii înapoi.

Desigur, chiar dacă ai posibilitatea să ai un câștig foarte mare, există și dezavantaje pe care trebuie să le iei în calcul înainte de a te determine să folosești această strategie.

În primul rând, trebuie să ai un buget destul de mare, dar fiind faptul că o să continui să îți dublezi pariul până ai un câștig. În al doilea rând, există riscul de a avea un revenue prea mic comparativ cu investiția, cu cât pierzi mai multe pariuri.

Alte strategii de câștig la loto

strategii de câștig la loto

Pe lângă cele două metode de mai sus, care au legătură cu miza, este vital să ții cont și de alte strategii loto care au legătură cu modul de joc. În primul rând, trebuie neapărat să știi regulile loteriei. Fie că te joci la Grecia Kino 20/80 sau la vreo loterie 6/49, fie că joci la Betano sau la NetBet, regulile de pariere pot să difere. De la mize și cote la numerele pe care trebuie să le indici.

În al doilea rând, nu juca pe aceleași numere. Nu ai nicio garanție că dacă au fost sau nu extrase information trecuta, o să fie în continuare. În schimb, poți verifica ce numere au fost extrase rundele trecute și să te ghidezi de acolo. Majoritatea, dacă nu chiar toate casele de pariuri on-line de oferă servicii de loto îți pun la dispoziție această informație despre numere extrase anterior. În plus, este o metoda bună de a vedea numere extrase des, pe care îți poți încerca norocul.

În al treilea rând, taxele pentru loto on-line sunt mult mai mici la depuneri și retrageri decât la loteriile în agenții. Aceste taxe on-line pot fi chiar de 2 sau 3 ori mai mici decât cele la loterii fizice. Astfel, economisești niște bani și ai mai mult pentru a paria în continuare și să folosești cu încredere aceste strategii de câștig la loto.

Apoi, este vital să ai în minte diferite metode de câștig pentru diferite agenții. Cum am menționat, pot apărea diferențe între loterii și tipul de pariuri. Din acest motiv, trebuie să cunoști metode de joc, fie pentru loto 20/80, 20/90 sau chiar strategie loto 6 din 49.

Tipuri de extrageri loto

Loto 6/49 este cea mai cunoscută extragere. Chiar și numele este reprezentativ, se extrag 6 numere din totalul de 49, începând cu numărul 1. Din aceste 6 numere, vei câștiga sume diferite în funcție numerele point out corect – 3, 4 sau 5. Fii atent la statistici, încearcă să utilizezi numere fierbinți, nu pe cele reci sau restante. Din cauza faptului că se extrag doar 6 numere, o să vrei să folosești o strategie loto 6 din 49 bună și eficientă. Tot la acest tip de loto, te întâlnești și cu Spania Bono 6/49.

Pentru acele loterii 20/80, așa ca Slovacia Keno, se vor extrage dintr-un complete de 80 de numere doar 20. Dintre acestea poți paria pe maxim 16 și să indici corect jumătate plus 1 pentru a avea un bilet câștigător. Toate extragerile se întâmplă din 5 în 5 minute, iar pariul tau trebuie să aibă miza minimă de 1 RON. Alege cea mai bună cotă și pariază folosind strategii de câștig la loto.

În cazul loteriilor 20/90, cum ar fi Italia Keno, se extrag mai multe numere. Cu toate acestea, nu înseamnă neapărat că ai șanse mai mari de câștig. Spre deosebire de acele strategii loto 6 din 49, la aceasto loterie trebuie să respecți alte reguri. Și, prin urmare, să aplici metode diferite. În primul rând, o să se extragă mai multe numere, iar pentru ca biletul tău să fie considerat câștigător, trebuie să indici corect cel puțin jumătate plus 1 din numerele extrase. Din cele 20 de numere alese aleatoriu din 90, poți paria pe maxim 15 și trebuie să indici corect 8.

Concluzii loto strategii

Astfel, în concluzie, este vital ca în primul rând să cunoști regulile loto. Din second ce astea pot să difere de la loterie la loterie, este mai bine și precaut să arunci un ochi peste ele. Acestea sunt puse la dispoziția ta de către casele de pariuri on-line, așa că nu îți face griji că nu le găsești. Apoi, cu privire la strategii loto, poți folosi orice metodă ți se potrivește. Desigur, nu le evita pe cele mai importante, cum ar fi pariatul pe cote bune sau să te uiți peste arhiva numerelor extrase anterior. Exersează cu alte metode, cum ar fi acele strategii loto 6 din 49 sau sistemul lui Fibonacci.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*