Slingo Superbet | Combinația perfectă de sloturi și bingo

Te-ai gândit vreodată că sloturile pot fi combinate cu alte jocuri? Ba mai mult, ți-ai imaginat ca norocul să poată fi influențat de strategiile pe care le aplici? Slingo Superbet este unul dintre cele mai noi și mai interesante jocuri disponibile pe piață. Acesta este practic o combinație perfectă pentru jucătorii care îți doresc experiențe unice și venituri din acestea!

50 RON Sport + 199 Rotiri Gratuite Fără Depunere

Nu ai un cont? Înregistrează-te la Superbet și primești instantaneous 50 RON + 199 Rotiri Gratuite la Ebook of Ra Deluxe!

Combinația este mai mult decât interesantă, fiind un amestec între jocul Bingo și sloturi. Este, desigur, un joc de noroc, dar are la bază numere. Vrei să știi cum câștigi? Ai spune că lucrurile se complică atunci când au loc numerous combinații, dar nu este deloc așa. Aici vei vedea cum poți ajunge la sume incredibile din Slingo Superbet!

Câștigurile vin ușor doar din apăsări de buton. Structura este importantă: ai în partea de sus vei vedea un ecran de 5×5 cu numere. Sub acesta este ecranul cu function de slot. Scopul principal este să nimerești numere identice în cele două ecrane. Mâna este norocoasă dacă elimini 5 numere de pe ecranul de sus pe diagonală, orizontală sau verticală.

Interesant este că îți pune mintea la contribuție și primești oferte de retragere imediat după al 4-lea Slingo completat. Totuși, tu poți alege să continui chiar și până la full home. Dacă ajungi la asta, obții un premiu de 20 ori mai mare decât suma inițială din plicul norocos. Ce mai aștepți? Intră acum în contul tău Superbet și începe imediat să joci!

Încearcă acum cel mai nou joc Slingo Superbet!

Odată ce încerci noul joc Slingo Superbet vei înțelege totul în timp ce îți rotunjești veniturile! Slingo Fortunes este unul dintre acestea, care te așteaptă cu plicuri roșii norocoase. Jocul va începe cu alegerea unui plic dintr-un complete de 26 – acesta îți va da suma de bani câștigată. Plicul poate fi deschis după ce ai făcut Full Home. Pentru a putea începe să te retragi, vei face 4 Slingo Superbet.

Tema de la baza acestui joc Slingo este cultura chinezească. Scopul este același, de a găsi numerele de pe 4 rânduri diferite înainte de a primi ofertele de retragere. Atunci când alegi să continui până la full home, câștigurile story vor fi cu atât mai mari. În plus, la last se va deschide și plicul norocos extras la începutul jocului.

Ce este și mai tare la Slingo Fortunes? Ai rotiri gratuite fixed, ceea ce îți oferă un super-ajutor să faci bani. Simbolul Free Sprins este cel care ți le aduce. În plus, se adaugă și alte simboluri interesante, dintre care Jokerul. Acesta îți va permite să elimini guide un număr din tabela de sus. În acest fel, poți alege numărul potrivit pentru a forma Slingo!

Pentru a fi sigur că vrei să începi să investești în cel mai nou joc Slingo Superbet, te poți folosi și de funcția demo. Intră pe site-ul Superbet și vei vedea că poți încerca jocul gratuit. Așa vei vedea cât de lin merge totul odată ce ai început. Atrage norocul în partea ta și aplică strategia care ți se potrivește cel mai bine!

Iată lista cu jocuri Slingo Superbet:

După cum ne-am obișuit deja, echipa Superbet este mereu la curent cu noutățile. Astfel, ne-a adus și cele mai noi și interesante jocuri Slingo. Fiecare dintre acestea poate fi testat și în varianta demo, pentru a-l alege pe cel potrivit ție. Temele sunt foarte variate și au toate la bază același sistem: combinația între sloturi și bingo!

Vei găsi mai jos lista cu jocurile Slingo Superbet pe care le poți accesa de oriunde vrei. Am inclus și cele mai importante caracteristici ale lor:

  • Slingo Candy Bonanza (RTP 96%) – îți vei satisface pofta de dulce și de bani prin acest joc care îi aduce plusuri clasicului Candy Bonanza. Ai simboluri Wild, Tremendous Wild, rotiri free of charge sau bonus. Totul la îndemâna ta!
  • Slingo XXXtreme (RTP 95%) – ai la dispoziție 11 rotiri inițiale pentru a potrivi numerele și a ajunge la Slingo. Cu fiecare slingo pe care îl faci, urci pe scara din stânga și te duci mai aproape de posibilul câștig x1000!
  • Slingo Berserk (RTP 95%) – cu un număr nelimitat de rotiri grtuite care pot apărea, lumea vikingilor te poate duce la o minunată comoară! Ai și Jackpot Bonus, în care trebuie să alegi 3 simboluri identice pentru suma pusă în joc.
  • Slingo Excessive (RTP 95%) – pe lângă celelalte caracteristici interesante ale jocului Slingo Superbet, aici ai o further șansă de câștig. Vei primi bani instantaneous atunci când într-o rotire intră 3 sau mai multi jokeri sau Tremendous Jokeri!
  • Slingo Deal Or No Deal (RTP 95%) – amuzant, fast și inovativ, acest joc Slingo Superbet te duce cu gândul la emisiunile TV. Când primești oferta de la bancher, poți alege să o accepți, să deschizi cutia sau să continui jocul.
  • Ebook of Slingo (RTP 95%) – tema principală a jocului este lumea egipteană. Atunci când se deschide cartea magică, îți arată tot ce vrei să știi. Norocul vine din Egiptul Antic la Slingo Superbet!
  • Slingo Starburst (RTP 96,5%) – prinde steaua căzătoare și profită de banii pe care îi poate aduce! Diamantele vor fi cu atât mai strălucitoare cu cât te vei apropia de Full Home! Totul ține de noroc și alegerea numerelor potrivite!
  • Slingo Centurion Maximus Winnus (RTP 95,2%) – împăratul Caesar este cel care îți aduce rotirile gratuite. Numărul acestora este determinat de o roată a norocului. Joacă, aplică strategii și câștigă!
  • Slingo Advance (RTP 95%) – colorat, norocos și cu tente retro! La acest joc Slingo Suerbet poți potrivi numerele și în formă de X sau T!
  • Slingo Lightning (RTP 95%) – în întunericul furtunii, fulgerele aduc o lumină incredibilă. Acestea sunt și cele care aduc bani în Slingo Lightning! Urcă pe scara din partea stângă și ajungi la sume incredibile!
  • Slingo Reel King (RTP 95%) – ai simboluri regale care aduc premii în funcție de cât de stadiul bonusului. Poți avea până la 9 simboluri prin Extremely King! Joacă varianta demo dacă vrei să vezi free of charge cum merge jocul!
  • Slingo Fortunes (RTP 95%) – după cum am discutat deja despre acesta, este foarte importantă suma din plicul roșu extras la început. Îți va aduce oare acesta câștigurile mari de care este capabil?
  • Slingo Fluffy Favourites (RTP 95,5%) – realizează 5 slingo pentru a declanșa primul joc bonus. Caracteristicile specifice slotului Fluffy Favourites adaugă un plus de valoare jocului slingo!
  • Slingone Fishin’ (RTP 95%) – ești gata să faci valuri cu sumele câștigate prin pescuirea numerelor? Fiecare slingo complet îți aduce money și un pește cu valoare variabilă.
  • Slingo Large Wheel (RTP 95,1%) – roata norocului din stânga îți arată câte slingo ai realizat deja și la ce cotă te situezi. Dacă ai reușit să o descoperi, o învârtire gratuită a acesteia îți poate aduce un premiu în bani.
  • Purple Sizzling Slingo (RTP 96,33%) – roșu aprins, fructe și un simbol în plus. Acesta este Scatter, iar 3 dintre ele în aceeași rotire aduc un premiu instantaneous în bani!

Echipa de la Superbet este, așa cum ne-a obișnuit deja, mereu la curent cu noutățile în lumea cazinourilor. Cele mai noi jocuri Slingo Superbet o demonstrează. Nu ai încă un cont activ la ei? Ce mai aștepți? Intră acum pe website și vei începe să te bucuri de toate jocurile posibile pe orice gadget folosești! Profiți de ele de oriunde vei și câștigi bani numai relaxându-te!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*