Retragere Mozzart Wager 2022! Vezi toate informațiile aici ✔️

Consultă ghidul pe care ți l-am pregătit pentru a afla detaliile necesare despre retragere, taxe și documentele necesare pentru realizarea acesteia. Aici vei afla pașii necesari procesului de retragere și depunere, suma minimă pentru retragere și cât durează retragerea la mozzart guess.

Modalități de retragere Mozzart Wager

Dacă vrei să efectuezi o retragere Mozzart guess, trebuie mai întâi să știi care sunt modalitățile prin care poți face acest lucru. Platforma vine cu mai multe variante de retragere, astfel încât să îți poți alege opțiunea cea mai favorabilă ție:

Durata Retragere Retragere Minimă Taxe
Card de credit score 1-3 zile lucrătoare 100 RON 2% către bugetul de stat
Skrill 1-3 zile lucrătoare 100 RON 2% către bugetul de stat
Numerar 1 zi lucrătoare 1 RON 2% către bugetul de stat

Retragere prin card de credit score – Metoda Secure Cost

Aceștia sunt pașii care trebuie realizați atât în cazul retragerii prin card de credit score, dar și prin celelalte modalități de retragere:

  • Accesează secțiunea „Retrageri” din contul tău.
  • Selectează modalitatea de retragere dorită.
  • Introdu suma dorită și apasă pe „Retragere”.

Pentru că platforma dorește să mulțumească toți utilizatorii, pentru o retragere Mozzart guess se iau în considerare atât VISA, cât și Maestro sau MasterCard. Atenție, modalitatea de retragere trebuie să fie aceeași pe care ai folosit-o la depunere pentru ca aceasta să fie luată în considerare!

Pentru a efectua o retragere prin cardul de credit score, suma minimă pe care o poți retrage este de 100 RON. Retragerea Mozzart guess poate dura până la 5 zile lucrătoare, însă tranzacția poate fi aprobată mult mai repede, respectiv în câteva ore. Platforma dispune de modalități de plată în siguranță, iar un operator se va asigura întotdeauna de procesarea retragerii story, astfel încât tu să îți primești banii în siguranță și fără probleme. Dacă întâmpini probleme la retragere, am pregătit o secțiune separată și pentru acest lucru.

Secure Cost

Mozzart Wager folosește procesatorul Secure Cost, adică retragerile vor fi efectuate doar către cardurile bancare de pe care s-au făcut depuneri în cont prin intermediul aceluiași procesator de plăți. Dacă vrei să faci mai multe retrageri Mozzart guess prin Secure Cost, trebuie să aștepți ca retragerea anterioară să fie finalizată pentru a face una nouă. Orice sumă poate fi retrasă, cu excepția cazului în care depunerea se face folosind un bonus. Dacă vrei să aflii mai multe despre depunere, citește în continuare.

Mozzart guess retragere prin Skrill și numerar

Skrill este un comerciant de încredere, prin care tu poți retrage banii în siguranță. Este un portofel digital, prin care îți poți gestiona banii pentru a avea o experiență cât mai plăcută și în siguranță. Atunci când urmezi pașii pentru retragere menționați mai sus, trebuie doar să alegi opțiunea Skrill. După ce depui suma dorită (minim 100 RON), trebuie să folosești mail-ul cu care ți-ai creat contul de Skrill, unde vei fi trimis pe o pagină separată. Vei vedea acolo care sunt următorii pași de parcurs pentru retragere.

Poți retrage banii și din agențiile Mozzart guess, unde suma minimă de retragere este 1 RON. Dacă alegi să efectuezi retragerea în agenții, selectează suma dorită și apasă butonul de „Retragere”. Vei primi un cod format din 13 cifre, cu care va trebui să mergi în agenția selectată pentru retragerea sumei dorite. Acest cod va fi valabil doar în agenția unde ai selectat retragerea și este valabil timp de 48 de ore.

Ai întâmpinat probleme la retragere Mozzart guess?

În cazul în care întâmpini probleme în procesul de retragere Mozzart guess, poți oricând să apelezi la secțiunea de contact Mozzart guess pentru a lua legătura cu un operator. Înainte de asta, trebuie mai întâi să te asiguri că ai îndeplinit toate condițiile necesare pentru retragere. Acolo va trebui să furnizezi detalii suplimentare cu privire la problema întâmpinată, iar pentru asta ai nevoie de un cont de utilizator legitimate. Dacă vrei mai multe detalii, poți consulta secțiunea noastră pentru o recenzie completă Mozzart guess.

Cum efectuez o depunere Mozzart guess?

Înainte de a realiza o retragere Mozzart guess, trebuie mai întâi să efectuezi o depunere mozzart în contul tău de utilizator. Mozzart guess oferă bonusuri pentru utilizatorii noi, pe care te încurajăm să le ridici. Pentru a beneficia de bonus, îți trebuie un cont nou și verificat, pe care îl poți crea urmând pașii de aici. După aceea, procesul de depunere mozzart se poate realiza speedy, on the spot și în doar câțiva pași simpli:

  • Conectează-te în contul tău de utilizator.
  • Du-te la secțiunea „Depunere” și alege metoda de plată dorită.
  • Scrie suma dorită și apasă „Depunere” după ce ai urmat pașii pentru fiecare metodă aleasă.
depunere și retragere mozzartbet

Dacă vrei mai multe detalii despre procesul de depunere mozzart, vezi aici o secțiune particular creată pentru acest lucru. Cum am menționat anterior, utilizatorii noi beneficiază de un bonus de bun venit, deci nu ezita să profiți și de restul ofertelor pe care Mozzart guess le pune la dispoziția ta. La fel ca și în cazul unei retrageri Mozzart guess, trebuie să îndeplinești anumite condiții, pe care le vei vedea pe pagina destinată depunerii.

Care sunt taxele percepute la retragere Mozzart guess?

Este essential de reținut că Mozzart Wager nu aplică taxe adiționale, astfel cei 2% menționați anterior se duc către bugetul de stat, conform legii. Dacă se aplică eventuale taxe, acestea sunt reprezentate de comisioanele impuse de către instituția bancară.

Care este suma maximă pentru tranzacții?

Platforma nu oferă o sumă maximă pentru retragere Mozzart guess, însă un operator va efectua verificări suplimentare pentru orice tranzacție care depășește 2000 Euro (depuneri și retrageri). Acest lucru se poate efectua și în cazul plăților mai mici. Pentru procedurile suplimentare de verificare a identității, este posibil să ți se solicite și alte ocumente precum pașaportul sau cartea de identitate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*