Ratezi și Câștigi Mozzart – Câștiga cu un bilet necâștigător!

Chiar și atunci când ai ghinion și biletul nu este unul care îți aduce câștiguri, Mozzart te premiază cu bonusul Ratezi și Câștigi care îți poate aduce până la 100x suma pusă în joc în cazul unui meci pierdut! Astfel, norocul își va găsi drumul înapoi spre tine ca atunci când ratezi, tot să câștigi!

Care sunt condițiile mozzart Ratezi și Câștigi?

  • Trebuie să ai un eveniment indicat greșit dintr-un bilet care conține minimal patru evenimente.
  • Valoarea cumulată a cotelor de bilet să nu fie mai mică de 29 (cu excluderea evenimentului al cărui rezultat a fost indicat greșit).

Bonusul Ratezi și Câștigi este activat doar dacă aceste condiții sunt îndeplinite cumulativ, după cum urmează:

  • Dacă valoarea cumulată a biletului mozzart Ratezi și Câștigi este mai mare de 29, valoarea bonusului este egală cu suma pusă în joc;
  • Mai mare de 59 – valoarea se dublează (2x suma pusă în joc);
  • Mai mare de 99 – bonusul Ratezi și Câștigi îți aduce de 5x suma depusă de tine;
  • Mai mare de 499 – primești de 10x suma pusă în joc;
  • Mai mare de 999 – miza pusă în joc îți aduce 100x bonus;

Pentru biletele din bonusul Ratezi și Câștigi Mozzart wager, la valoarea mai mare cotei de 29 și până în 59, în suma depusă în joc intră și mizele și taxele de administrare, care reprezintă 5% din suma achitată. Pentru valorile cotei mai mari de 59 și până la 499, suma pusă în joc embrace și taxele de administrare. În plus, te invit să citești recenzia noastră completă Mozzart wager pentru mai multe detalii privind procesul de înregistrare, metodele de plată și alte bonusuri care așteaptă să fie revendicate!

Care sunt mizele Mozzart Ratezi și Câștigi?

Ratezi și Câștigi dispune de aceleași reguli ca și un pariu obișnuit. Plata minimă per bilet este 1 RON, iar plata maximă este de 1.200,000 RON per bilet. Poți câștiga până la 50.000, RON. În plus, poți combina mai multe jocuri oferite de Betradar pe un singur bilet, dar nu poți combina jocurile din oferta VFL cu alte pariuri sportive din oferta uzuală.

Cum pot revendica oferta Ratezi și Câștigi?

Pentru a beneficia de Mozzart Ratezi și Câștigi, trebuie să ai un cont de utilizator. Dacă nu ai deja un cont creat, trebuie să urmezi mai întâi pașii de aici pentru a te înregistra. Nu durează mult, iar utilizatorii noi primesc un Bonus de Bun Venit la primele 3 depuneri! Mozzart wager are o mulțime de oferte atât pentru utilizatorii noi, cât și pentru cei existenți, așa că te invit să citești despre bonusurile mozzart și să o alegi pe cea mai potrivită pentru tine. Ratezi și Câștigi este destinat tuturor utilizatorilor.

În cazul în care ai deja un cont validat, tot ce trebuie să faci pentru revendicarea Ratezi și Câștigi este să apeși pe „Joacă acum” de pe pagina ofertei, să alegi meciul dori și să pariezi! Poți verifica statusul biletului urmând pașii de aici sau în partea de jos a platformei în secțiunea „Verificare bilet”, unde va trebui să introduci codul biletului. Poți face acest lucru și de pe browser-ul tău internet, dar și din aplicația Mozzart wager.

Bonusul de Bun Venit Mozzart Guess

Așa cum am spus înainte, utilizatorii noi beneficiază de Bonus la înregistrare pentru primele trei depuneri la Mozzart Guess. Dacă vrei să revendici oferta Ratezi și Câștigi Mozzart și ești utilizator nou, poți primi până la 100% bonus la înregistrare, după cum urmează:

  • prima depunere – 50% bonus
  • a doua depunere – 100% bonus
  • a treia depunere – 200% bonus

Ca să te încadrezi pentru Bonusul de Bun Venit, trebuie să îți validezi contul și să îndeplinești câteva condiții despre care poți citi în pagina dedicată bonusului la înregistrare, împreună cu alte oferte care îți vor aduce câștiguri suplimentare! Nu mai aștepta și câștigă de pe urma biletului necâștigător cu oferta Ratezi și Câștigi Mozzart wager!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*