Cele mai mari câștiguri la pariuri sportive din istorie 🤑

Cele mai mari câștiguri la pariuri sportive sunt clar sume substanțiale, deoarece nu ar mai fi de curiosity. Însă, acest subiect este cu atât mai fascinant când auzi că un român a câștigat sume mari la pariuri sau că miza a fost una foarte mică. Poate că pariurile sportive au parcurs un drum lung de-a lungul istoriei, și s-au schimbat multe lucruri, însă ceva a rămas la fel. Câștigurile mari există și ai șanse la ele. 

În acest articol vei citi despre românii norocoși, care au avut inspirație la bilete sportive în anii precedenți. Vei afla despre cele mai mari câștiguri, ce cote au avut biletele norocoase și cine a luat acasă premiul cel mare. În plus, vei vedea că aceste câștiguri nu s-au bazat pe noroc, ci pe intuiție și statistici.

Cele mai mari câștiguri la pariuri sportive 2021

Un parior din București a câștigat peste 240.000 de EURO în Aprilie 2021. El a avut 4 bilete identice, cu suma de 78 de lei pe bilet. Câștigul său se află printre cele mai mari câștiguri la pariuri deoarece suma pariată este foarte mică în comparație cu premiul și chiar a știut să parieze. Cu doar puțin peste 300 de lei a câștigat sute de mii de EURO. 

Poate că te întrebi care au fost evenimentele pe care a plasat biletele. Ei bine, toate cele 22 de evenimente pe fiecare bilet au venit din Italia, Franța, Ucraina, Croația, Germania, Anglia, Belarus și Danemarca. Toate selecțiile au avut același tip de gol – marcat de gazde sau oaspeți în cea de-a doua repriză. 

Biletul a fost plasat la casa de pariuri Fortuna. Acesta a folosit și promoția Fortuna bonus dublu, care i-a dublat cota și, implicit, câștigul. Astfel, cota totală a biletelor este de 3.846,15.

Cele mai mari câștiguri la pariuri 2020

Biletul norocos din 2020 a i-a adus unui bucureștean suma de 423.000 de EURO de la Superbet. Acesta a mizat 13 de lei pe un bilet cu cota 4.130, pe 12 evenimente de Penalty sau Cartonaș Roșu. A repetat biletul de 30 de ori, cheluind în remaining 390 de RON, având unul dintre cele mai mari câștiguri la pariuri sportive. 

Tot în 2020, o altă persoană a câștigat 154.000 de EURO la pariuri sportive la NetBet. Biletul norocos a avut miza de 160 de RON, iar cota de 3.246,51. Suma câștigată a avut în plus un procent de 45% din pariul Acumulator pe care l-a folosit. Câștigătorul își descrie biletul ca fiind „Noroc 60%, analiză 20% și inspirație 20%”. 

Selecțiile de pe biletul la Netbet aparțin Spaniei, României, Anglia, Italia, Austria și altele. Toate predicțiile au fost adevărate și câștigate, fiecare eveniment având cote între 1,6 și 3,00. Câștigătorul a petrecut 20 de minute construind biletul.

Cele mai mari câștiguri la pariuri în 2019

cele mai mari câștiguri la pariuri sportive

În 2019, un bănățean a câștigat 160.000 de EURO cu 5 bilete identice. Miza fiecăruia a fost de doar 2 lei, însumând în whole 10 lei cheltuiți. Fiind mare fan al fotbalului, acesta a mizat pe 22 de evenimente la casa de pariuri Superbet. 

Acesta a pariat pe returul în echilibru dintre PSG și Actual Madrid, unul dintre cele 4 meciuri din Liga Campionilor. A mai mizat și pe 2 meciuri din Liga 2. Câteva meciuri pe care a pariat și au câștigat sunt Ajax, Inter – Napoli, Roma, Lyon, Schalke, Manchester United – Liverpool și Arsenal.

Cu un pariu și mai mic, un bucureștean a avut un câștig mare în 2019, în valoare de 61.582 de EURO la Fortuna cu un singur bilet. Acesta a avut cota de 749.816,00 și a cheltuit doar 5 lei. Pe bilet au fost plasate 10 evenimente, după cum urmează:

  • 4 selecții la Cupa României
  • 3 meciuri la Ligă
  • Un pariu la Seria A
  • Unul la Liga 1
  • Un meci la AFC Cup

Acum că am vorbit despre cele mai mari câștiguri la pariuri sportive din România, vreau să închei într-o notă internațională. Așadar, citește în continuare și vezi ce câștiguri uriașe au primit oamenii din istoria pariurilor de pretutindeni. Mizele lor o să te uimească.

Bilete cu câștiguri uriașe din istoria pariurilor

În 2008, Fred Craggs a plasat un pariu de 50 de cenți la pariuri cu cai și a câștigat un premiu uriaș. Având o cotă mai mare decât câștigul, 2 milioane la un premiu de 1.360.455 de dolari. Pot spune că acesta a fost cel mai bun cadou de ziua sa, împlinind vârsta de 60 de ani.

Nici Invoice Walters nu se lasă mai prejos, cu câștigul său misterios. Nimeni nu știe cu exactitate ce sumă a câștigat, însă șansele au fost de partea lui. El a plasat un bilet în valoare de 3,5 milioane de dolari pe The New Orleans Saints, o echipă de fotbal care nu este cunoscută pentru meciurile lor câștigate. 

Ei bine, de knowledge aceasta, ei i-au învins pe Indianapolis Colts cu 31 la 17. Având în vedere miza uriașă și rezultatul neașteptat, șansele sunt foarte mari ca Walters să dețină una dintre cele mai mari câștiguri la pariuri sportive din istorie. 

Nu se poate să nu îl menționez pe regele jocurilor de noroc, Floyd „Cash” Mayweather. El este desemnat astfel deoarece deține recordul celui mai mare câștig la pariuri, 11,2 milioane de dolari. El a pariat 6 milioane de dolari pe Miami, cu 2 ore înainte de a începe meciul, în finala NBA Miami – Indiana. Așa s-a și întâmplat, Miami a câștigat la 23 de puncte.

Concluzie

Așadar, fie că ai miza mare, fie că este mică, dacă vrei să ai și tu unul dintre cele mai mari câștiguri la pariuri, trebuie să te documentezi. Trebuie să verifici statisticile și șansele ca biletul tău să fie câștigător. Dar, în particular, ascultă-ți instinctul. Nu te avânta să plasezi un bilet, petrece timp ca să îl creezi în așa fel încât să fie câștigător.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*