Ghid Mozzart Guess Builder – Pariază la fotbal stay 2022

Guess Builder Mozzartbet

Pariază la un alt nivel cu oferta Guess Builder!

Să îți construiești propriul pariu este acum mai ușor ca niciodată cu Mozzart Guess Builder. Noua opțiune îți permite să selectezi mai multe pronosticuri pentru un meci stay, pe un singur bilet la pariuri. Astfel, câștigul tău potențial se mărește cu un pariu unic, plasat cu Guess Builder Mozzartbet.

Spre exemplu, opțiunea Guess Builder este perfectă atunci când intuiția îți spune că totalul de goluri este peste 2,5, dar știi sigur că una dintre echipe o să iasă învingătoare. Așa că, de ce să nu câștigi mai mult de pe urma pariului? Folosește opțiunea ca să îți mărești cota și câștigul la Mozzartbet.

Câteva selecții bune pe eveniment sunt suficiente pentru un câștig pe măsură. Uite un exemplu de bilet folosind Guess Builder pentru a alege pronosticuri.

  • Rezultat ultimate/ Egal
  • Complete goluri/ Peste 1,5
  • Complete goluri/ Impar

Citește în continuare și vezi cum folosești Guess Builder și de ce Mozzartbet l-a introdus.

Cum folosești Mozzart Guess Builder

Ca să folosești opțiunea Mozzart Guess Builder, trebuie în primul rând să te înregistrezi la cazinou folosind link-ul de mai sus. Procesul este simplu și fast, durează doar câteva minute. Alege mai multe piețe diferite pentru același meci la pariuri stay, pe un singur bilet, astfel:

  • Din secțiunea Pariuri Stay, o să alegi tipul de sport la care vrei să pariezi
  • Selectează evenimentul stay preferat din ultima coloană, cea cu numărul de pronosticuri deja plasate
  • Alege opțiunea Guess Builder Mozzartbet
  • Construiește biletul cu diferite pronosticuri

Oferta Guess Builder poate fi folosită doar la meciuri de fotbal stay. Selectează piețele și vezi cum îți crește cota. Poți plasa câte pronosticuri vrei pe eveniment, Mozzart nu a impus o limită.

Ce este Mozzart Guess Builder?

Bet Builder Mozzart

Această opțiune a fost creată de cazinou pentru a sprijinii jucătorii în a plasa pariuri sportive stay. Mozzart Guess Builder îți permite să adaugi mai multe opțiuni de piețe pentru același eveniment pe un singur bilet. Astfel, nu mai este cazul să faci alte bilete pentru același meci, cu rezultate diferite.

Adică, dacă te gândești că este posibil ca cele două echipe să dea goluri în diferite momente ale meciului, sau că una o sa aibă mai multe goluri decât cealaltă, aici îți vine în ajutor Guess Builder Mozzartbet. Tu doar alegi pronosticurile care crezi că o să iasă și le pui pe același bilet, din aplicația Mozzart sau din browser.

Creează biletul câștigător cu Guess Builder Mozzartbet

După ce ți-ai creat contul, poți începe să plasezi pariuri în secțiunea stay. Alegi evenimentul la care vrei să pariezi, adaugi pronosticurile cu Mozzart Guess Builder și setezi miza. Plasează biletul, urmărește meciul stay și trăiește la maxim emoția câștigurilor!

Tipul de bilet pe care trebuie să îl plasezi este multiplu sau simplu, astfel că poți plasa un bilet cu mai multe evenimente pe el. Cota finală a biletului reprezintă produsul dintre cotele calculate pe fiecare meci. Miza minimă eligibilă pentru pariuri, inclusiv folosind Guess Builder, este de 1 leu.

Concluzie

Folosește oferta Mozzart Guess Builder de pe orice system. Descarcă aplicația Mozzartbet și bucură-te de pariuri plasate fast, de oriunde și la orice oră. Aplicația este foarte bine optimizată, deci nu o să întâmpini probleme cu pariatul la meciurile story stay preferate. Prinde cele mai tari cote și bucură-te de pariuri la fotbal stay.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*