NOU! Betstream Unibet – pariezi și urmărești meciuri reside

Cu noua funcție Betstream Unibet poți viziona meciurile story preferate fără să pierzi o secundă din acțiune. Acum poți să plasezi pariuri reside pe cele mai tari evenimente din fotbalul European și să urmărești în timp actual desfășurarea meciului fără întrerupere. Trăiește clipa și pariază cu încredere în timp ce te uiți la meciuri reside.

Cu Betstream, nu ratezi niciun second necessary din ligile Europene de prime. Urmărește meciul reside și inspiră-te din cotele echipelor ca să plasezi un bilet pe cea care are cele mai mari șanse de a câștiga. Află mai jos ce ligi de fotbal pot fi vizionate cu Betstream Unibet și cum poți paria reside, fără să pierzi o secundă din acțiune.

Cum pariezi cu Betstream Unibet?

Funcția Betstream schimbă complet modul în care plasezi pariuri. Îți permite să pariezi reside fără să pierzi momentele decisive din meci și să rămâi conectat la acțiune cât timp creezi biletul good cu Betstream Unibet. 

Ca să începi să urmărești transmisiunea reside a meciului trebuie să accesezi secțiunea Streaming de la pariuri reside. Faci o depunere Unibet, selectezi meciul pe care vrei să pariezi în timpul streamului și pornești transmisiunea în direct. În partea stângă a ecranului ai biletul pe care îl creezi foarte simplu. 

După ce ai ales pronosticurile, introdu miza, aprobă modificarea cotelor și plasează biletul. Toate aceste lucruri sunt posibile în timp ce, în partea dreaptă a ecranului, vizionezi meciul.

Folosește și oferta Uniboost care îți crește profitul cu 10% la meciurile de tenis sau fotbal reside. Pariul trebuie realizat cu bani reali, iar cota minimă acceptată este de 1.50. Bonusul este valabil doar pentru primele 5 pariuri la fotbal și primele 5 pariuri la tenis, așa că profită de ea acum.

Unde plasez pariuri cu Betstream Unibet?

Oferta poate fi folosită doar la secțiunea de pariuri reside, în Streaming. Așadar, pariază pe oricare dintre principalele competiții de prime ale Europei cu Betstream Unibet. Alege-o pe cea pe care o preferi din lista de sporturi disponibile de mai jos:

  • Fotbal
  • Tenis
  • Basketball
  • Baseball
  • Cricket
  • eSports
  • Snooker
  • Tenis de masă

Cele mai populare sporturi la secțiunea Streaming sunt Fotbal, Tenis și Basketball. Astfel, Ligue 1, La Liga și Bundesliga îți stau la dispoziție și poți miza oricând pe ele. Nu ezita să utilizezi una dintre metodele de contact Unibet pe care le ai la dispoziție dacă ai întrebări despre această funcție.

Mizând la Betstream, poți să ai o experiență plăcută în timp ce vizionezi meciul și valorifici fiecare secundă pentru pariul good. Nu mai rămâne decât să plasezi biletul în orice second al evenimentului sportiv, fără să întrerupi transmisiunea în direct.

Concluzie

Pariază în timpul unui reside stream inclusiv folosind aplicația Unibet. Plasezi pariuri oricând și de oriunde, simplu și speedy, cu doar câteva click-uri. Urmărește transmisiunea în direct a evenimentului și trăiești fiecare pariu fără întrerupere cu Betstream Unibet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*