Uniboost Unibet – 10% bonus la câștig la fotbal sau tenis stay

Profită de Uniboost Unibet și mărește-ți câștigul cu 10% pentru 10 pariuri la fotbal și la tenis în secțiunea stay, în fiecare săptămână. Pariurile trebuie să aibă o cotă de minim 1.50 per eveniment, iar tu te bucuri de până la 2000 de RON bonus la câștig pe tot parcursul campaniei.

Cum revenue de Unibet Uniboost?

Ca să activezi oferta Uniboost Unibet trebuie să urmezi pașii de mai jos:

  • Accesezi secțiunea de pariuri stay și adaugi o selecție la fotbal sau la tenis
  • Selectează opțiunea Uniboost – creșterea profitului cu 10% pe biletul stay
  • Plasezi biletul cu miza maximă de 100 de RON
  • Urmărești câștigurile suplimentare de până la 2000 de RON

Află mai multe detalii despre oferta Uniboost și folosește-o săptămânal pentru a-ți crește câștigurile la 10 pariuri diferite.

Cum folosesc Uniboost Unibet?

Uniboost Unibet îți mărește câștigul cu 10% pentru 10 pariuri stay pe săptămână, plasate la fotbal și/ sau la tenis. Ai șansa de a câștiga mai mult cu până la 2000 de RON pe parcursul campaniei. 

Nu este impusă o miză minimă pe bilet, însă aceasta nu poate să treacă peste 100 de RON. În fiecare săptămână, numărul de pariuri se resetează și revii la 10 pentru săptămâna în curs. 
Oferta Uniboost este valabilă inclusiv pentru funcția Wager Stream a organizatorului, care îți permite să urmărești, fără întreruperi, meciul de fotbal sau de tenis stay la care ai pus bilet. Pariezi chiar și în timpul evenimentului, direct din Stream, fără să pui pauză.

Ce trebuie să știi despre Uniboost Unibet?

Oferta Unibet Uniboost pentru pariuri stay prezintă caracteristici de care trebuie să ții cont atunci când o folosești. În primul rând, beneficiezi automat de ofertă, fără să o activezi, fiindcă ești shopper la Unibet. Opțiunea de a-ți crește câștigul pariului îți apare direct pe biletul de la fotbal sau tenis stay. Doar dai click on pe oferta Uniboost de pe bilet ca să o selectezi și plasezi pariul. 

În al doilea rând, pariul se poate plasa doar cu bani reali, astfel că, dacă folosești vreun bonus sport al organizatorului, nu poți folosi și Uniboost. Beneficiază de bonus inclusiv din aplicația Unibet pentru Android sau iOS. Astfel, îți crești câștigul oricând și de oriunde, de pe telefonul mobil, din secțiunea de pariuri stay.

În ultimul rând, biletul trebuie să aibă o cotă de minim 1.50 pe eveniment și o miză până în valoarea de 100 de RON. Selectarea ofertei Uniboost nu este impusă pentru primele 10 bilete eligibile pe care le plasezi. Poți opta să pariezi la fotbal sau tenis stay fără să activezi creșterea de revenue cu 10% de pe tichet. În felul acesta, păstrezi bonusul pentru un pariu cu șanse mai mari de câștig.

Concluzie

Echipa de contact Unibet îți stă la dispoziție pentru orice întrebări ai avea despre această ofertă, așa că nu ezita să intri în legătură cu operatorii. Profită de Uniboost Unibet și câștigă până la 2000 de RON în plus.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*