Jackpot Playing cards EGT – joacă la sloturi și câștigă premii uriașe

Păcănelele on-line nu numai că sunt distractive și, unele te plătesc chiar bine, dar întâlnești la majoritatea și o funcție specială: bonusul progresiv Jackpot playing cards EGT. Premiul se oferă pe 4 niveluri și primești valoarea acumulată până în acel second în urma unei rotiri aleatorii pe bani reali. 

Sloturile la care întâlnești acest bonus sunt cele furnizate de EGT, acum Amusnet Interactive. Cazinourile au premii diferite pentru bonus, cele mai atractive fiind la Jackpot playing cards Superbet. Află în continuare cum se declanșează premiul, la ce sloturi îl găsești și ce cazinouri îl oferă. 

Cum se declanșează Jackpot Playing cards?

Bonusul se activează în același fel la toate cazinourile care oferă sloturile EGT cu premiu, inclusiv păcănelele cu Jackpot playing cards Superbet. Te distrezi rotind cu bani reali și poți fi selectat pentru a primi bonusul. Odată ce s-a declanșat, îți vor apărea 12 cărți întoarse cu spatele, câte 3 pentru fiecare Jackpot în parte. 

Ca să primești premiul aferent simbolului cărților, trebuie să le întorci cu fața până nimerești 3 din aceeași suită. Fiind vorba de un Jackpot progresiv, mizele pe care le faci la slotul respectiv îți cresc șansele de a participa la această rundă bonus și de a primi una dintre sume.

Unde găsești cel mai valoros Jackpot playing cards EGT?

Așa cum am menționat mai devreme, sloturile care prezintă bonusul Jackpot sunt păcănelele furnizorului Amusnet Interactive (EGT). Sigur ai auzit de jocurile on-line Shining Crown, Burning Sizzling și Dazzling Sizzling. Ele sunt doar câteva dintre sloturile de high care se bucură de funcția Jackpot playing cards. 

Premiile sunt strâns legate de suma în bani reali pe care o pariezi la jocul respectiv. Adică, cu cât ai miza mai mare la orice slot EGT, cu atât crește mai mult Jackpot-ul. Acesta variază între câțiva zeci de lei și câteva sute de mii de lei. La sfârșitul oricărei rotiri ai șansa de a fi selectat aleatoriu pentru a câștiga premiul ce corespunde uneia dintre cărți:

  • Jackpot inimă neagră
  • Jackpot inimă roșie
  • Jackpot romb
  • Jackpot treflă

Bonusurile sunt în ordine descrescătoare, ceea ce înseamnă că dacă ai prins Jackpot-ul de inimă neagră, ai dat lovitura. Te bucuri de premiul cel mare, fără cerințe de rulaj, creditat în contul tău aproape on the spot. 

Acum că știi cum se declanșează opțiunea și cât pot să valoreze premiile, uite și 5 dintre cele mai bune sloturi EGT. Găsești cel mai valoros Jackpot la 5 Burning Sizzling, Rise of Ra, Shining Crown, 5 Dazzling Sizzling, 20 Tremendous Sizzling. 

Unde joci la sloturi cu Jackpot EGT?

Există multe cazinouri în România care îți pun la dispoziție aceste sloturi de high cu Jackpot playing cards EGT. Printre ele se numără Winner, Winbet și GetsBet, care îți oferă și bonusuri pentru aceste sloturi. 

La Winner, primești 110 rotiri cadou la Shining Crown dacă te înregistrezi și îți verifici contul.

110 Rotiri Gratuite la Shining Crown

Verifică-ți contul și primești 110 rotiri pentru slotul Shining Crown de la EGT

Tot pentru slotul Shining Crown, Winbet îți oferă 50 de rotiri cadou la verificare.

50 de Învârtiri Cadou la verificare Winbet

Profită de 50 de rotiri gratuite la slotul Shining Crown după verificarea contului

GetsBet îți dă bonus la înregistrare 44 de rotiri la slotul 20 Dazzling Sizzling.

Primești 44 de rotiri la verificare pentru slotul 20 Dazzling Sizzling

Devino shopper Will get Guess și profită de rotiri cadou la slotul 20 Dazzling Sizzling

Aceste oferte sunt de folos atunci când ești la început și vrei să testezi sloturile fără vreun risc financiar prea mare. 

Concluzie

Orice slot ai alege, cu Jackpot playing cards Superbet sau la alt cazinou, ține minte că premiul tău este la fel de mare ca miza. Astfel, cu cât pariezi mai mulți bani reali, cu atât ai mai multe șanse să iei un Jackpot uriaș.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*