Completely satisfied Hour Fortuna în Agenții

Vino în agenție în fiecare marți și miercuri, între orele 17:00 – 22:00 și câștigă mai mult la pariuri sportive cu Completely satisfied Hour Fortuna. Pe parcursul Ligii Campionilor 2022/2023, agenția îți oferă bonus de 5% pe fiecare bilet plasat la orice eveniment sportiv eligibil. Uite ce trebuie să faci!

Cum revenue de oferta Completely satisfied Hour Fortuna?

Cu Fortuna Completely satisfied Hour beneficiezi de un câștig bonus de 5% pentru fiecare bilet pariat în zilele Ligii Campionilor. Ca să participi, trebuie să:

  • Vii în agențiile Fortuna în intervalul orar 17:00 – 22:00 în zilele de marți și miercuri pe durata sezonului
  • Plasezi bilet pe oricare eveniment de fotbal, tenis sau baschet care se califică în zilele Liga Campionilor, așa că plasează bilet pe oricare dorești

Nu ești limitat la un singur sport, ci poți paria la fotbal, baschet sau tenis, pentru că toate sunt eligibile pentru campanie. Plasează bilete direct din agențiile Fortuna, simplu și fast, pe orice selecții dorești.

Săptămânal, pe toată durata sezonului 2022/2023, poți câștiga cu 5% mai mult pentru fiecare bilet plasat. Indiferent de ce pronosticuri ai ales, biletul tău la pariuri sportive poate participa fără probleme la Completely satisfied Hour eFortuna.

Condiții Completely satisfied Hour Fortuna

Campania nu are foarte multe condiții de funcționare și nici restricții în ceea ce constă plasarea biletelor sau mize minime. Este valabilă pentru toți clienții agenției de pariuri Fortuna, fie că te-ai înregistrat sau nu. Procesul de înregistrare durează doar câteva minute și te bucuri de multe beneficii, cum ar fi bonusuri și promoții speciale. Contul poate fi creat pe site-ul Fortuna sau în aplicația mobilă pentru iOS sau Android.

Ca să te bucuri de pariuri fără limite la retrageri, verifică-ți contul în maxim 30 de zile de la înregistrare. Încarci poze cu buletinul și cu o factură de utilități recentă pe platforma organizatorului, la profilul tău. Odată ce ți-ai verificat identitatea, poți să îți retragi fără probleme câștigurile.

Pe toată durata sezonului Ligii Campionilor, în fiecare marți și miercuri, poți plasa câte bilete vrei, pe orice eveniment de tenis, fotbal sau baschet, disponibil în cadrul ofertei. Este Completely satisfied Hour Fortuna, deci nu există limite la câștig sau la distracție! Vino în agențiile Fortuna din apropierea ta, între orele 17:00 – 22:00 și alege-ți pronosticurile pe care pariezi.

Dacă întâmpini dificultăți în crearea contului sau plasarea pariurilor, nu ezita să contactezi echipa de suport. Operatorii sunt calificați și îți vor răspunde la orice întrebare ai adresat prin metodele de contact Fortuna electronic mail, telefon sau reside chat.

Concluzie

Casa de pariuri eFortuna vine la tine cu multe oferte de nerefuzat. Te bucuri de bonusuri atractive pentru pariuri sportive, reside sau eSports. Vezi mai multe promoții pe pagina particular dedicată, direct din aplicație și află ce oferte mai sunt valabile în agenții. Profită de Completely satisfied Hour Fortuna și câștigă cu 5% mai mult la fiecare bilet plasat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*