Cât durează un meci de baseball?

Cât durează un meci de baseball mai actual?

La fel ca în volei, nu există o un timp customary pentru cât durează un meci de baseball. Un meci se poate termina atât după o oră, cât și după 3-4 ore. De aceea, este vital să te interesezi despre echipe înainte de a-ți încerca norocul plasând un bilet la pariuri. Dacă, totuși, te simți norocos, te invităm să consulți lista noastră de bonusuri la pariuri fără depunere!

Cât durează un inning la baseball și ce reprezintă?

Un meci de baseball este împărțit în 9 inning-uri sau reprize. În cazul în care echipele sfârșesc cele 9 eprize la egalitate, se trece într-un inning suplimentar. Această regulă nu schimbă durata unui meci de baseball, având în vedere că nu este un joc cronometrat. Repriza se încheie atunci când o echipă reușește să înregistreze trei out-uri, adică să elimine trei jucători aflați în atac.

Reguli generale

Atunci când alegi să pariezi la sport, este vital să iei în calcul și alți factori, în afară de cât ține un meci de baseball. Ți-am pregătit câteva reguli generale care să te ajute să înțelegi mai bine cum se desfășoară acest sport! Scopul principal al jocului este lovirea mingii cu o bâtă rotundă pentru a marca puncte. Echipa cu cele mai multe puncte este desemnată câștigătoare.

Baseball-ul este relativ comparable cu cricketul, cu aceleași principii de bază însă cu reguli, terminologii, echipament și număr de jucători complete diferite. Aici intră inclusiv și cât durează un meci de baseball față de unul de cricket. Una dintre diferențe ar fi chiar scopul jocului: în cricket, jucătorii încearcă să apere cele trei semne din lemn, în timp ce în baseball jucătorii încearcă să prevină mingea de a ajunge în zona de grevă.

O echipă de baseball este alcătuită din 9 jucători. Doi dintre cei mai importanți jucători sunt cel defensiv, numit „pitcher” și cel ofensiv, respectiv „batter”. Pitcherul este jucătorul principal, al cărei responsabilitate este aruncarea mingii – el trebuie să se asigure că nu îi revine jucătorului adversar. Batterul are rolul de a lovi mingea cu o bâtă, înainte ca prinzătorul să o poate prinde. După ce mingea este lovită de batter, el fuge și atinge o serie de patru semne situate pe sol. Ele se numesc baze, iar scorul se realizează după ce batterul atinge întreaga serie.

Punctele în baseball

Chiar dacă nu este un joc la fel de advanced precum cricketul, este pe deplin la fel de interesant. Jucătorul din atac poate marca puncte dacă lovește mingea și avansează în baze. El trebuie, în acest timp, să aibă grijă să nu fie eliminat când este în teren și până când marchează trei jucători ai propriei echipe. Mai există și posibilitatea de a marca automat un punct prin „residence run”, adică să trimiți mingea direct peste gard, dincolo de teren.

Concluzii

Baseballul este un sport extrem de interesant, chiar dacă nu foarte cunoscut în România. Dacă acest sport ți-a atras atenția și ai aflat cât durează un meci de baseball, îți reamintim că poți profita de bonusuri la pariuri fără depunere! Vei putea paria pe echipele preferate la sporturile iubite. Profită acum de informațiile din acest articol!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*