Ce înseamnă GG Combo la pariuri sportive?

Cele două echipe nu excelează în apărare sau jucătorii sunt într-o formă bună, atunci cel mai probabil este momentul good să pariezi “GG”, pentru că se anunță goluri de ambele părți. Atunci când spunem că un eveniment se va termina GG (gol/gol), ne așteptăm ca ambele echipe să marcheze oricând în timpul meciului. Vezi în acest articol ce înseamnă GG la pariuri, ce reprezintă opțiunea combo și de câte feluri este!

Cauți un bonus pariuri fără depunere? Ai cele mai noi promoții de la agențiile din România!

Ce înseamnă GG la pariuri și de câte feluri este?

Indiferent dacă este autogol sau nu, cât timp meciul se încheie cel puțin 1-1, pariul tău va fi câștigător. Exemple de scoruri finale GG (1-1), (2-1), (1-3), and so on. Atunci când pariezi pe GG (gol/gol) știi sigur că pariul tău stă în picioare până la finalul meciului. Acesta este și motivul pentru a devenit unul dintre cele mai folosite tipuri de pariuri.

Ce înseamnă GG combo?

Pornind de la aceste pariuri de bază, casele de pariuri îți oferă posibilitate să creezi combo-uri cu reprize, ca de exemplu IGG (ambele marchează în prima repriză) sau combouri cu echipe, ca de exemplu GG&G2+ (ambele echipe marchează și echipa gazdă marchează minim 2 goluri).

Selecția GG e cel mai des folosită de pariuri atunci când vor să meargă la sigur cu un meci care dă semne că va avea multe goluri de ambele părți. Cum e și regular, cotele cresc pe măsură ce pariurile sunt din ce în ce mai exact, așa că trebuie să găsești mereu un echilibru.

Ce înseamnă gg3+ la pariuri? GG3+ este un exemplu de pariu GG combo cu goluri. Acesta poate fi întâlnit și în forma GG&3+ și se traduce ca (gol/gol și plus 3 goluri în meci) sau ambele marchează și minim 3 goluri în meci.

Ce înseamnă NGG la pariuri? Opusul pariului GG este NGG (nu gol/gol), pe care pariezi atunci când vrei ca nici o echipă sau una dintre ele să nu marcheze. Câștigi acest pariuri de fiecare dată când una dintre echipe nu reușește să marcheze, indiferent de numărul golurilor marcate de echipa adversă. Exemple de scoruri NGG (0-0), (1-0), (2-0), (3-0).

Ce inseamnă NGG3+ la pariuri? Înseamnă (vor fi 0-2 goluri și/sau NGG) sau NU marchează una dintre echipe sau ambele echipe și vor fi 0-2 goluri în meci. Acest pariu este validat câștigător atunci când scorul se termină (1-0), (2-0), (0-1), (0-2).

Ce înseamnă NGG4+ la pariuri? Înseamnă (vor fi 0-3 goluri și/sau NGG) sau NU marchează una dintre echipe sau ambele echipe și vor fi 0-3 goluri în meci. Acest pariu este validat câștigător atunci când scorul se termină (1-0), (2-0), (3-0), and so on.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*