Încasează 5% bani înapoi cu cardul de membru Membership Superbet

5% BANI ÎNAPOI – Cardul de membru Superbet Membership îți garantează 5% bani înapoi pentru fiecare bilet plasat la terminalul SuperTouch și 3% bani înapoi pentru cele plasate la casierie. Conectează-te folosind contul de jucător, scanează codul biletelor cu ajutorul camerei foto și primești bonus pariuri gratuite pe care le poți folosi în agenție.

  1. Login pe membership.superbet.ro
  2. Click on pe scanare bilet Membership Superbet
  3. Folosește pariul gratuit în orice agenție

20 RON BONUS DE ZIUA TA – După ce ți-ai activat cardul Membership Superbet ești automat eligibil pentru un voucher cadou în valoare de 20 Lei acordat pentru ziua ta de naștere. Bonusul se acordă o singură dată pe an și este valabil timp de 30 de zile pentru pariuri sport, stay, loto & virtuale din agențiile Superbet.

  1. Login pe membership.superbet.ro
  2. Mergi în secțiunea voucher Membership Superbet
  3. Arată codul primit la ghișeul agenției

CAMPANII PROMOȚIONALE – Fiecare bilet plasat într-o agenție și scanat pe platforma Superbet Membership împreună cu biletele jucate on-line îți aduc șanse la Tremendous Premii! Conectează-te pentru a vedea concursurile energetic, consultă regulamentul și adună cât mai multe șanse de câștig.

Cum activez un card Membership Superbet?

Sunt două metode prin care poți obține un card de membru, iar cea mai simplă este prin crearea unui cont pe site-ul Superbet. Avantajul este că, inclusiv biletele plasate on-line vor contribui la participarea ta în campaniile promoționale Superbet.

Cardul se mai poate obține și fizic, la ghișeul agenției. Operatorul îți va cere datele personale și îți va acorda cardul de membru pe care îl poți utiliza imediat.

Cum te ajută cardul Superbet?

▷ Secțiunea Bilete îți permite să scanezi seria pariurilor plasate în agenții sau la terminal. Poți verifica mult mai speedy la statusul biletelor story fizice și îți este afișat bonusul de 5% bani înapoi ce este restituit pe card.

▷ Secțiunea Vouchere este locul unde vei găsi toate codurile promoționale energetic, folosite sau expirate. Pe cele energetic le poți folosi pentru a plasa bilete gratuite în orice agenție Superbet.

▷ Poți folosi cardul pentru plata câștigurilor mai mari de 50 de lei pentru biletele pre-match (pariuri sportive sau loto), ne mai fiind necesar să prezinți buletinul de fiecare dată.

▷ Dacă ești fan pariuri sportive nu ai de ce să ratezi zeci de premii Membership Superbet! Cardul oferă everlasting beneficii unique tuturor celor care doresc să devină membri SuperClub!

Cum aflu dacă sunt câștigătorul unei campanii Membership Superbet?

Fiecare campanie nouă va fi afișată pe pagina principală, iar printr-un simplu click on poți accesa detaliile sale și link-ul către regulament Superbet Membership. Aici vei găsi knowledge la care are loc extragerea și locul în care se va difuza stay streamul. Au loc de regulă pe Youtube, pe canalul oficial de Superbet România, așa că merită să te abonezi ca să rămâi la curent cu tot ce se întâmplă.

Cum rulezi bonusurile aferente campaniilor din SuperClub?

Pentru a rula bonusurile din SuperClub trebuie îndeplinite Termenii și Condițiile point out. Cerințele pot fi diferite, și sunt precizate pentru fiecare campanie cu bonus în parte.

Cum se înregistrează șansele pentru conturile On-line?

Șansele de câștig ale unei anumite campanii din SuperClub se înregistrează automat dacă ești logat cu contul on-line de jucător. În cazul în care nu ai cont, este necesar să înregistrezi guide biletele sau ceea ce este indicat în campanie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*