Premiile Emmy 2022 – Cum poți paria la filmele preferate!

Informații Generale Emmy Awards 2022

Mult așteptatul eveniment va avea loc la Microsoft Theater în Los Angeles, California. Este o ocazie nemaipomenită pentru actori de a câștiga premii pe măsura eforturilor depuse, de care poți profita și tu! Sigur ai auzit de pariuri la cazino sau sport, însă știai că poți paria și la Premiile Emmy 2022? Ai o multitudine de categorii din care poți alege, de la „Cel mai bun serial de comedie” și „Cel mai bun serial de dramă” până la „Cel mai bun actor/Cea mai bună actriță într-un rol principal”.

Înainte de începerea oficială evenimentului, Primetime Emmys sunt împărțite în patru categorii diferite: Programe (Applications), Regie (Directing), Scris (Writing) și Teatru (Appearing). În whole, sunt 27 de premii diferite, gata să fie oferite celor mai talentați actori și celor mai bune filme. Dacă ești convins de cine urmează să câștige, acum este ocazia perfectă de a profita pe urma intuiției story. Ieși din tipar și pariază la Emmy Awards 2022!

Pariuri Emmy Awards 2022

Pariurile în cadrul ceremoniilor de premiere, precum Premiile Emmy 2022, au crescut reprezentativ în popularitate în ultimii ani. Anul acesta, nominalizările au fost anunțate pe 13 iulie 2022 și pun la dispoziția publicului un număr larg de actori, filme și seriale nominalizate. Fiecare nominalizare dispune de o cotă, pe care o vei găsi în dreptul numelui. Nu doar că este distractiv și nou să pariezi la Emmy Awards 2022, dar poți profita de pe urma alegerilor story în timp ce vizionezi show-ul! De asemenea, dacă ai mai pariat și la sport sau cazino, deja ești familiarizat cu anumite strategii de pariere pe care le poți aplica cu încredere aici.

Unde pot paria la Premiile Emmy 2022?

În România, singurul cazino unde îți poți plasa pariurile pentru ceremonie este Betano. Acolo vei găsi toate categoriile la care poți paria și nominalizările lor. Cota o vei găsi în dreptul numelui lor, iar cu cât este mai mică cu atât este cea mai populară în rândul jucătorilor. Cea mai mică cotă momentan este de 1.12 la categoria „Cel mai bun actor într-un rol principal dintr-o mini serie” pentru Michael Keaton (Dopesick).

Cum pot paria?

Dacă ești sigur pe alegerea ta și vrei să pariezi pe filmul sau celebritatea preferată, nu-ți mai rămâne decât să pariezi! Este foarte simplu și speedy, iar tot procesul este gata în trei pași simpli:

  • Accesează site-ul Betano.
  • Selectează categoria „Sport”, apoi rubrica „Divertisment”.
  • Selectează „Emmy Awards – Pariuri Antepost” și pariază!

Vei găsi toate detaliile despre cote după ce finalizezi pasul 3. Acolo vei vedea toate informațiile necesare despre categoriile evenimentului și cotele pentru fiecare nominalizare în parte. În cazul în care pariezi pentru prima dată și nu ai o strategie de pariere, poți oricând să cauți părerile și statisticile nominalizărilor la Emmy Awards 2022 pe web pentru a te orienta. Dacă nu ai încă un cont Betano, nu îți face griji! Urmărește pașii necesari pentru înregistrare și poți profita de un bonusuri unique!

Concluzii

Chiar dacă această categorie de pariere este relativ nouă în piața din România, asta nu înseamnă că nu poate fi profitabilă! Betano îți oferă toate posibilitățile pentru a paria la filmele preferate, în timp ce urmărești evenimentul. Emmy Awards 2022 este o ceremonie prestigioasă de premiere a filmelor, directorilor și actorilor care au muncit din greu. Așadar, dacă ești convins de următorul câștigător, poți să pariezi și să fii chiar tu premiat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*