Cele mai tari Jocuri de Noroc cu Zaruri 2022

Jocurile sunt întotdeauna o idee bună pentru a face timpul să treacă mai repede. Uneori, ele îți pot aduce și surprize plăcute, cum ar fi câștiguri în bani, în particular dacă vorbim de jocuri de noroc cu zaruri. Precum Barbut sau Craps, aceste jocuri sunt distractive și ușor de înțeles.

Citește aici despre proveniența jocului mult îndrăgit de oameni și despre ce poți juca cu doar câteva zaruri și minim 2 persoane. Dacă ai nevoie de idei de jocuri în 2 persoane, cele cu zaruri sunt o alegere perfectă.

Jocuri cu zaruri – o scurtă istorie

Primele jocuri de noroc cu zaruri au apărut în Antichitate, în Roma și Egipt chiar devenind populare. Zarurile erau confecționate, cel mai des, din oase sau lemn. Odată ce au apărut pe teritoriul American, au început să fie mult mai cunoscute, iar, cu timpul, introduse în cazinouri.

Nu se știe cu exactitate cine a inventat jocul de zaruri, însă se crede că ar fi fost un războinic grec, Palamedes. Cât despre faimoasa expresie, „Zarurile au fost aruncate”, aceasta îi aparține generalului roman, Iulius Ceasar.

Află în continuare care sunt cele mai populare jocuri de zaruri și dă drumul la distracție. Încearcă și jocuri zaruri on-line precum Cube&Roll sau Double Cube.

Jocuri de noroc cu zaruri Craps

Craps este printre cele mai cunoscute jocuri zaruri în cazinouri. Pentru a juca, se folosesc 2 zaruri la o masă specială, care sunt aruncate de un „Shooter” și trebuie să se lovească de peretele opus. Jucătorii plasează pariuri pe numerele care pot să iasă.

Pariurile sunt de mai multe tipuri, după cum urmează:

  • Pe linie – Cross/ Don’t Cross sau Come/ Don’t Come
  • Pe o aruncare – pariezi Roll pe 2, 3, 7, 6-5 (11) sau 6-6 (12), Roll Craps, The Discipline, The Horn
  • Pe mai multe aruncări – Onerous Approach, Massive 6, Massive 8, Place and Purchase

Regulile jocului în sine sunt destul de ușor de învățat. Lucrurile se complică puțin la pariuri deoarece trebuie să știi denumiri și caracteristici. Spre exemplu, cotele diferă la aproape toate pariurile Roll.

Barbut

jocuri cu zaruri

Jocul Barbut este o variantă mai simplă de Craps și este foarte widespread în România. Ca să joci acest tip de jocuri de noroc cu zaruri ai nevoie tot de două zaruri, câțiva prieteni și bani de pariuri. Pariurile sunt de tip linie, ca la Craps, Cross/ Don’t Cross și Come/ Don’t Come. 

La joc pot exista 3 rezultate. Pure, dacă suma numerelor de pe zaruri este egală cu 7 și 11, atunci câștigi. Daca suma este 2, 3 sau 12, atunci este Craps și mai ai o șansă de a nimeri Pure sau pierzi. 

Level este o remiză, atunci când zarurile arată 4, 5, 6, 8, 9 sau 10. Ca să câștigi, dai cu zarurile până suma +1 te aduce la același rezultat. Spre exemplu, dacă ai dat inițial 6, ai nevoie de un 2 și un 3 de la zaruri, plus 1 de la Level. În cazul în care nimerești 7, se termină runda.

Sic Bo

Pentru jocul de zaruri Sic Bo ai nevoie de 3 zaruri easy. Acestea sunt aruncate pe masa specială, unde găsești pariurile și cotele disponibile. Plasarea pariului se face pentru o singură aruncare, și poți miza pe unul, două sau trei numere ori o pereche.

Perechea reprezintă două zaruri care arată același număr. Mai există pariuri pe suma zarurilor. Pariuri mici, în care suma este între 4 și 10 sau pariuri mari, în care suma este între 11 și 17. Joacă Sic Bo on-line, la secțiunea On line casino Stay, sau fizic în cazinouri licențiate.

Klondike

Klondike este un joc foarte simplu, pentru care ai nevoie doar de 5 zaruri. Acesta îmbină reguli și caracteristici din 3 alte jocuri populare – Poker, Blackjack și chiar jocuri de noroc cu zaruri Craps.

Zarurile se supun unei ordini descrescătoare – 1, 6, 5, 4, 3, 2. Scopul jocului este să nimerești cea mai mare combinație, comparativ cu dealerul. Klondike se joacă cu mâini, care sunt după cum urmează:

  • Cinci de un fel – cea mai bună mână
  • Patru de un fel
  • Full home
  • Trei de un fel
  • Două perechi
  • O pereche – cea mai proastă mână

În jocul de zaruri Klondike, numărul 1 ține loc de As, cea mai bună „carte”. Nu poți face egalitate cu dealerul, trebuie ca mâna ta să fie mai bună și ai o singură șansă.

Jocuri de noroc cu zaruri Chuck-a-Luck

Chuck-a-Luck își are originile în Australia și a devenit widespread în America începând cu 1860. Ca să îl joci, ai nevoie de 3 zaruri și o tablă cu numere între 0 și 6. Există mai multe tipuri de pariuri pe care le poți plasa. Cel mai avantajos este „orice triplu” – atunci când toate trei zarurile cad pe același număr și poți primi până la 30 de ori miza ta.

Pariurile pe număr constau în alegerea unui număr și câte zaruri cad pe el. Pariuri pe suma numerelor pe care cad zarurile pot să fie mari (suma mai mare sau egală cu 11) sau mici (suma mai mică de 11). În cazul pariurilor de câmp, câștigi dacă suma zarurilor este între 3 și 7 sau 13 și 16.

Dacă optezi să joci într-un cazinou, avantajul casei este de 7,5%, iar șansele story de a nimeri un „orice triplu” sunt destul de scăzute. Cel mai bun mod de a bate casa este să joci pe pariuri mari și mici.

Banka Francesca

Jocuri de noroc cu zaruri Banka Francesca provine din Portugalia și este foarte related cu jocul de Baccarat. Pentru a juca, ai nevoie de 3 zaruri, pe care dealerul le aruncă până când suma lor este una dintre combinațiile posibile.

Rezultatele pot să fie mari, cu suma între 14 și 16, mici, cu totalul între 5 și 7 sau Ași. Combinația Ași este atunci când toate zarurile arată 1 și este cel mai greu de nimerit. Cât timp pariurile mici și mari plătesc la fel, Aces îți aduce înapoi de 60 de ori miza.

Ce face jocul de zaruri Banka Francesca interesant este că îți poți retrage oricând pariul între aruncări. Avantajul casei este destul de mic, de 1,5% la pariurile mici și mari. Încearcă jocul zaruri on-line, de acasă sau joacă fizic în cazinouri.

Jocuri zaruri on-line ca la aparate

Jocurile cu zaruri sunt foarte distractive, inclusiv păcănelele on-line. Muzica de fundal și grafica modernă te fac să te simți ca într-un cazinou de high din țară. Cele mai populare jocuri cu zaruri on-line sunt:

Încearcă varianta demo a sloturilor înainte de a juca pe bani pentru a exersa și a vedea cum funcționează jocul. Adună-ți prietenii la o seara de jocuri de societate adulți și joacă la jocuri de noroc cu zaruri distractive.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*