Pariuri Dota 2 – Oferte cu și fără depunere la eSports!

Dacă ești pasionat de jocuri video sigur ai auzit despre Dota 2, unul dintre cele mai populare jocuri pe calculator din toate timpurile. Nu doar că este cunoscut, dar este și cel mai bine plătit sport în eSports, cu premii de milioane de dolari. De aceea, secțiunea de pariuri Dota 2 din casele de pariuri oferă o mulțime de cote și opțiuni din care poți alege.

Cele mai multe case de pariuri au o categorie individuală fie pentru eSports, care conține majoritatea jocurilor cunoscute, fie pentru fiecare joc în parte. Același lucru se aplică și pentru Dota 2 pariuri, care pot fi găsite la majoritatea caselor de pariuri.

Bonus fără depunere 50 RON

Primești 50 RON free of charge la eSports dacă te înregistrezi la Maxbet!

Reguli generale de joc

Dota 2 sau Protection of the Ancients 2 este un joc on-line tip MOBA (Multiplayer On-line Battle Enviornment), jucat între două echipe de cinci jucători. Dacă ai auzit de League of Legends, regulile sunt relativ similare. Lansat în 2013, jocul are principalul obiectiv de a ataca baza inamicilor și de a distruge „Historical”-ul lor. Acest lucru este posibil cu ajutorul unui personaj, pe care fiecare jucător îl alege la începutul jocului. Jucătorii pot alege dintr-o listă de 115 eroi diferiți.

În funcție de personajele alese, fiecare ocupă câte o poziție de joc: carry, exhausting assist, offlaner, assist și mid. În timpul jocului, echipele urmăresc distrugerea turnurilor pentru a ajunge în baza inamicilor, în timp ce o apără pe a lor. Prima echipă care ajunge la Historical și îl distruge câștigă jocul. Eroii pot deveni mai puternici cu ajutorul itemelor și cu cât omoară mai mulți campioni.

De obicei, la pariurile Dota 2 trebuie să alegi care echipă crezi că va câștiga meciul, iar acest lucru este influențat de eroii aleși, cât de puternici sunt și istoricul performanțelor echipelor. Dacă nu ai jucat încă Dota 2, îți recomandăm să îl încerci și tu ca să înțelegi mai bine mecanica jocului. Vizionarea turneelor și competițiilor înainte de a paria este de asemenea o modalitate bună de a te familiariza cu regulile și echipele profesioniste.

Unde poți paria la Dota 2

Fiind unul dintre cele mai cunoscute și căutate jocuri, Dota 2 nu lipsește din catalogul caselor de pariuri. Secțiunea de eSports este des căutată, motiv pentru care acolo vei găsi toate jocurile care te interesează: Dota 2, League of Legends, CS:GO, Valorant, Fortnite și multe altele. În plus, multe cazinouri oferă bonusuri speciale la înregistrare, pe care le poți folosi jocurile preferate! Iată unde poți plasa pariuri Dota 2 și ce bonusuri oferă fiecare:

La Fortuna, secțiunea de eSports e relativ nouă, dar vei găsi acolo tot ce te interesează. De la CS:GO și până la FIFA, casa de pariuri oferă pariuri „E-Reside” și „În curând”. Astfel, poți paria pe echipele preferate în timp ce vizionezi meciul sau poți vedea ce turnee urmează pentru a te pregăti din timp! Membrii noi beneficiază de un bonus la înregistrare de 500 lei la eSports, pe care îl poți folosi pentru pariuri Dota 2.

Superbet oferă secțiuni speciale pentru cele mai cunoscute jocuri! Dota 2 este de nelipsit, împreună cu CS:GO, Rainbow Six și League of Legends. Vei găsi acolo cele mai importante campionate și turnee internaționale cu cote generoase. Dacă te înregistrezi acum beneficiezi de un bonus de 500 de lei pe care îl poți folosi la secțiunea Sport! Fiind considerat sport oficial, poate fi folosit inclusiv la Dota 2 pariuri.

Dacă vrei să profiți de o tremendous promoție, Netbet îți oferă un bonus săptămânal de 50 Lei freebet la fiecare pariu plasat! Vei putea plasa pariuri Dota la cele mai importante turnee internaționale, inclusiv Handicap și Peste/Sub remaining. Pot profita de promoție chiar și membrii existenți atâta timp cât pariurile plasate sunt la secțiunea de eSports!

Dacă vrei să pariezi la cele mai importante turnee din toată lumea, la Maxbet găsești o secțiune specială pentru Dota 2. Poți paria atât la turnee precum „The Worldwide”, cât și la „The Worldwide Western Europe Qualifier” și „The Worldwide Southeast Asia Qualifier”. În plus, membrii noi beneficiază de un bonus fără depunere de 50 RON la înregistrare! Oferta este valabilă pentru secțiunea de eSports și poate fi revendicată imediat după înregistrare.

La Casa Pariurilor poți plasa pariuri Dota 2 atât pentru echipa care crezi că va câștiga tot meciul, dar poți alege și Handicap Hărți și Whole hărți Peste/Sub. De asemenea, ai parte de o mulțime de cote și un bonus de bun venit de 600 Lei pentru membrii noi!

Dacă te-ai decis să pariezi la Dota 2, acum este ocazia perfectă! Membrii noi pot profita de bonusuri cu și fără depunere la eSports. Nu excludem nici membrii existenți, care pot beneficia de oferte la fiecare pariu plasat. Alege cazinoul dorit, revendică un bonus la jocuri video și folosește-l la jocurile preferate!

Cum plasezi un bilet la Dota 2 pariuri

Plasarea biletelor la Dota 2 poate fi realizată în doar câțiva pași simpli. Este un proces care nu necesită foarte mult timp, astfel încât să te poți bucura și te vizionarea meciurilor! Iată cum poți plasa pariuri Dota:

  • Alege evenimentul și cota pe care vrei să pariezi.
  • Alege tipul de pariu dorit. De exemplu, poți alege să pariezi pe rezultat, dar poți alege și handicap sau complete hărți.
  • După ce vei vedea biletul generat în partea dreaptă a ecranului, selectează miza pe bilet.

Tot ce îți mai rămâne de făcut este să apeși pe butonul pentru a pune biletul, iar asta este tot! După aceea, nu trebuie decât să vizionezi meciul și să aștepți rezultatele. Procesul nu ar trebui să fie costisitor, dar nu uita că trebuie să fii membru înregistrat pentru a depune un bilet la pariuri Dota 2.

Campionatul Mondial de Dota 2 – The Worldwide

Anul trecut, Enviornment Națională a fost gazdă a Campionatului Mondial de Dota 2 – The Worldwide. Cu premii de 40 de milioane de dolari, jucători profesioniști din întreaga lume s-au întâlnit pentru a pune mâna pe premiul cel mare. Anul acesta, The Worldwide 2022 se va ține în Singapore, cu peste 30 de echipe din întreaga lume gata să concureze pentru trofeu. Iată care este programul pentru anul acesta:

  • Ultima șansă pentru calificări: 8-12 octombrie
  • Faza grupelor: 15-18 octombrie
  • Playoffs: 20-23 octombrie
  • Finala: 29-30 octombrie

Dacă vrei să plasezi un bilet la Dota 2 pariuri, Campionatul Mondial 2022 este ocazia perfectă! De asemenea, este essential de știut cât durează un meci de Dota 2. În medie, un meci durează în jur de 45 de minute. Vezi care sunt cele mai bune echipe, alege oferta dorită la eSports și poți câștiga chiar tu marele premiu!

Concluzii

Secțiunea de pariuri eSports este foarte căutată mulțumită popularității pe care o câștigă în fiecare an. Fiind thoughtful sporturi oficiale, jocurile video dispun de o multitudine de cote și câștiguri importante! Pariurile Dota 2 se află printre cele mai căutate, de aceea vei găsi toate turneele importante atât din Europa, cât și din toată lumea. Profită și tu de bonusuri generoase la eSports și pariază acum pe echipa preferată!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*