Pariu șansă Casa Pariurilor – câștigă 10% din bilet

Biletul tău nu este pierdut atunci când folosești pariu șansă Casa Pariurilor. Chiar dacă ai un eveniment pierdut pe bilet, șansele sunt de partea ta și încă poți să te bucuri de câștig. Vezi aici ce trebuie să faci ca să activezi oferta și care sunt termenii de funcționare. 

Casa Pariurilor este apreciată pentru promoțiile atractive pe care ți le pune mereu la dispoziție. Pariul șansă este una dintre ofertele mult îndrăgite de pariori. Acesta îți oferă posibilitatea de a primi o parte din premiul biletului atunci când pariezi pe un pronostic necâștigător. 

Bilet pariu șansă Casa Pariurilor

Plasează biletul într-o agenție Casa Pariurilor sau pe platforma lor on-line folosind link-ul de mai sus. Desigur, pentru ca biletul tău să fie eligibil, trebuie să îndeplinească anumite criterii, precum: 

  • Tichetul trebuie să conțină cel puțin 11 evenimente sportive diferite
  • Cota minimă acceptată este de 1.30 pe pronostic
  • Biletele de tip sistem nu se încadrează în promoția Casa Pariurilor pariu șansă
  • Pentru ca oferta să se poată aplica tichetului, un singur pronostic poate să fie pierdut

Această promoție la sport nu se poate combina cu alte bonusuri Casa Pariurilor, cum ar fi Oferta Plus sau Meciul Zilei. Ține minte că biletul trebuie să fie plasat cu o miză în bani reali. Asta înseamnă că nu te poți folosi de various bonusuri oferite de organizator. Este necesară o depunere de minim 20 de RON on-line sau 10 RON în agenții.

Bilet pariu șansă Casa Pariurilor

Acum că știi că la Casa Pariurilor există pariu șansă, trebuie să afli cum se calculează suma pe care o primești de pe bilet. Primești 10% din valoarea totală a câștigului împărțit la cota pronosticului pierdut. 

Ca un exemplu, să zicem că posibilul câștig al biletului este de 1500 de RON, iar pronosticul pierzător are cota de 1.30. Casa îți dă 10% din această sumă, adică 150 de RON. Într-un remaining, după ce se împarte la cota meciului pierdut, oferta pariu șansă Casa Pariurilor îți aduce 115,38 RON.

Acești bani îi primești fie în contul tău printr-o tranzacție on-line sau îi ridici dintr-o agenție stradală Casa Pariurilor. Ca să nu ai probleme la retrageri, validează-ți contul cât mai curând de la înregistrare. 

Cum revenue de pariu șansă Casa?

Tot ce trebuie să faci ca să beneficiezi de oferta pariului șansă este să îți creezi un cont Casa Pariurilor. Este vital să îl validezi în termen de 30 de zile de la înregistrare. Odată ce ai devenit jucător, este timpul să plasezi pariuri pe evenimente sportive. Încearcă-ți norocul și profită de pariu șansă la Casa Pariurilor.  

Nu ezita să îți descarci aplicația pentru iOS sau Android și să pariezi direct de acolo. Te bucuri de Casa Pariurilor pariu șansă și multe alte oferte de nerefuzat. În plus, modifici simplu și fast biletul, oricând este necesar. Profită la maxim de promoțiile organizatorului și pariază cu încredere! Dacă întâmpini dificultăți în plasarea unui bilet, ia legătura cu echipa de contact Casa Pariurilor și un operator te va ajuta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*