Ce înseamnă pariu fără risc și ce agenții de pariuri îl acordă?

Pariul fără risc este doar o altă metodă prin care agențiile oferă recompense clienților. El este acordat fie pentru activitatea la pariuri, fie printr-un hyperlink promoțional, ca cele aflate mai jos pe pagina noastră. Rămâi cu noi pentru a afla ce înseamnă pariu fără risc și care sunt site-urile de pariuri on-line unde vei găsi un altfel de premiu în martie 2022.

100% până la 300 RON Pariu Fără Risc

Hai, vino la Unibet!

CE ÎNSEAMNĂ PARIU FĂRĂ RISC?

Se acordă ca un bonus în contul tău de jucător și acționează ca o plasă de siguranță pentru miza pariată de tine. Atunci când plasezi un bilet folosind o ofertă “Pariu fără risc”, primești banii înapoi în cazul în care rezultatul este câștigător. În common, aceste promoții îți impun o sumă maximă care îți va fi înapoiată. Acum că știi ce înseamnă pariu fără risc, hai să vedem cum funcționează!

CUM FUNCȚIONEAZĂ?

  • Activează una dintre ofertele aflate mai jos apăsând pe butonul “Profită acum”.
  • Creează un bilet care să respecte regulile promoției.
  • Alegi miza, plasezi pariul și aștepți rezultatul evenimentelor.
  • În cazul în care unul dintre rezultate este necâștigător, suma pariată va fi returnată în balanța contului.

În funcție de agenția la care primești bonusul, vei vedea că miza returnată poate fi money sau bani bonus. De exemplu, dacă plasezi un bilet în valoare de 100 RON, iar unul dintre meciuri este necâștigător, agenția îți va rambursa miza sub formă de bani money, sau sub forma unui bonus cu rulaj.

În plus, oferta va fi condiționată de mai multe criterii, pe care trebuie să le respecți pentru ca pariul plasat să fie eligibil (număr de evenimente, cotă minimă sau maximă, bilet pre-meci sau dwell, miză minimă, secțiune de pariuri, campionat, valoare maximă rambursată, and many others.

CE CASE DE PARIURI OFERĂ PARIURI FĂRĂ RISC?

De fiecare dată când plasezi un bilet cu un pariu fără risc, știi sigur că banii tăi sunt în siguranță. Ai aflat ce înseamnă un pariu fără risc, dar cum profiți de o astfel de ofertă? Mai jos am selectat doar acele agenții care acordă în prezent un astfel de bonus.

Unibet

La Unibet găsești o promoției foarte atractivă, cu 100% până la 300 RON Pariu fără risc + 150 Runde Cadou la Burning Scorching. Dacă ești consumer nou, nu trebuie decât să faci o depunere de cel puțin 25 RON și bonusul este ca și al tău. Ca să profiți la maxim de această oportunitate, fă o depunere de 300 RON, iar dacă următorul tău bilet la pariuri este pierzător, maxim 300 RON vor fi rambursați ca și bani bonus.

Poți plasa un singur pariu simplu sau sistem. Dacă acesta este de tip sistem, prima coloană stabilită va conta pentru obținerea ofertei de bun venit. Așa dar, primul bilet pre-meci, plasat cu din balanța reală pe o cotă de minim 1.40/eveniment va fi asigurat, iar dacă iese câștigător bonusul este finalizat. În caz contrat, miza este returnată sub forma unui bonus cu rulaj x3.

Fortuna

Și la Fortuna poți avea parte de un bonus pariu fără risc, câștigat în urma biletelor plasate de tine de-a lungul timpului. Pe scurt, activitatea ta pe site-ul agenției îți poate aduce mai multe recompense, printre care și oportunitatea de a paria fără stresul că vei pierde miza. Acesta este disponibil în secțiunea “Bonusuri” din contul tău de jucător și este acordat în urma unei campanii promoționale.

După activare, următorul tău bilet la pariuri va fi considerat pariu fără risc, iar dacă va fi validat ca necâștigător, miza plasată va fi returnată în balanța contului. Acest bonus poate fi condiționat de mai multe caracteristici, cum ar fi: numărul de meciuri de pe bilet, cota minimă a fiecărui meci, miza minimă plasată pe bilet, valoarea maximă rambursată, and many others.

Revino pentru mai multe oferte cu pariu fără risc!

În fiecare săptămână actualizăm bonusurile din această pagină, cu cele mai noi pariuri fără risc disponibile la agențiile on-line. Acum că știi ce înseamnă pariu fără risc, încearacă-le pe toate și profită de mai multă siguranță la pariuri sportive. Nu uita că poți adăuga această pagina la favourite, ca să ne poți vizita cât mai ușor pentru și mai multe oferte unique. Mult noroc!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*