Recenzie Betano Loto ✔️ Primești Bonus + 20 RON Pariu Gratuit

Website-ul de pariuri Betano tocmai a lansat secțiunea Loto și un bonus particular pentru clienții noi. Am testat și noi noua platformă și putem spune că se ridică la standardele cu care ne-a obișnuit agenția. Loto Betano îți oferă acces la extrageri Dwell, iar o serie de statistici îți vor fi prezentate cât timp aștepți următoarea rundă de joc. O să-ți placă faptul că deține un meniu simplu care îți va permite să navighezi ușor intre loterii sau extragerile viitoare. Sunt șanse mari să devină noua ta aplicație pentru loto!

20 RON Pariu Gratuit + 40 Rotiri Gratuite Fără Rulaj

Înregistreză-te la Betano și prinde cea mai nouă recompensă pentru prima depunere.

OFERTĂ LIMITATĂ! Înregisterză-te la Betano în perioada 10 – 31 Martie și primești 20 RON Pariu Gratuit + 40 Rotiri Gratuite la slotul Shining Crown, fără condiții de rulaj. Oferta este disponibilă doar pentru membrii noi, care creează un cont folosind codul “LOTO” și efectuează primul lor depozit pe web site. În plus, agenția îți dublează depozitul cu 100% până la 1000 RON , așa că apasă pe link-ul de mai sus ca să nu ratezi ocazia!

CUM FUNCȚIONEAZĂ?

  • Apasă pe oferta de mai sus și activeză bonusul.
  • Înregistrează-te la Betano folosind codul “LOTO” la pasul al 3-lea.
  • Validează adresa de mail și numărul de telefon folosite la înregistrare.
  • Fă primul tău depozit!

Noua platformă Loto Betano este LIVE și gata să îți ofere câștigurile pe care le meriți! În doar câteva minute poți începe să pui bilete la cele mai cunoscute loterii internaționale – Grecia Kino, Italia Keno, Cehia Keno și multe altele. Vino acum la loto Betano și încearcă-ți numerele norocoase!

Joacă live Loto pe Betano

High 10 loterii Betano la care trebuie să pariezi

Popularitatea loteriilor internaționale vine din faptul că majoritatea sunt organizate zlinic, frecvența extragerilor este una foarte scurtă, iar cotele de câștig sunt extrem de profitabile. În secțiunea loto Betano vei găsi loterii din peste 30 de țări, cu o varietate foarte mare de extrageri și un timp de așteptare care variază între 1 minut și câteva zile. Miza minimă cu care poți începe să pariezi este de numai 1 Leu, iar pariurile sunt închise cu aproximativ 10 secunde înainte de începerea unei runde de extragere reside. Vezi mai jos care sunt cele mai populare printre clienții Betano loto.

  • Grecia Kino 20/80 – Este cea mai cunoscută și cea mai jucată loterie grecească, cu extrageri ce au loc din 5 în 5 minute, în intervalul orar 08:00 – 23:55.
  • Italia Keno 10E 20/80 – Este o loterie foarte populară pentru faptul că oferă extrageri continuous, la intervale de 5 minute.
  • Slovacia Keno 20/80 – O altă loterie foarte apreciată, în care extrag 20 de numere din 80 și un număr bonus ales la finalul rundei. Are loc zilnic, din 5 în 5 minute, în intervalul 08:00 – 23:55.
  • Multi Polonia 20/80 – Este o loterie din Polonia în care se extrag 20 de numere din 80 și un număr bonus ales la finalul rundei. Au loc două extrageri pe zi, la ora 14:00 și 21:00.
  • Win for Dwell 10/20 – Este o loterie Italiană în care extrag 10 numere din 20 și un număr bonus numit Il Numerone, din intervalul 1-20. Au loc zilnic, o dată pe oră, în intervalul 07:00 – 23:00.
  • Cehia Keno 12/60 – Extragerile au loc zilnic, cu o pauză în intervalul 23:55 – 1:20 și sunt extrase 12 numere dintr-nu complete de 60.
  • Ungaria Putto 8/20 – Sunt extrase 8 numere dintr-un complete de 20, împreună cu un număr bonus din intervalul 1-4. Ele au loc zilnic, din 5 în 5 minute, după următorul program: Luni – Sâmbătă 07:05 – 22:00 și Duminică 07:05 – 20:30.
  • Spania L’Categorical 20/70 – Au loc două extrageri zilnice și se aleg 20 numere dintr-un complete de 70. Ele au loc continuous, din 4 în 4 minute.
  • Cehia Fast Keno 12/66 – O loterie extrem de atractivă datorită frecvenței cu care organizează extrageri. Ele au loc zilnic, odată pe minut, în intervalul orar 12:00 – 22:00.
  • Keno Letonia 20/62 – Este o loterie Letonă, în care sunt extrase 20 de numere dintr-un complete de 62. Ele au loc de trei o pe zi la 11:30, 15:30 și 19:30.

Cum joci la Betano loto

Poți începe să parieazi accesând site-ul on-line însă vei avea mult mai mult confort și flexibilitatea folosind aplicația Betano. Platforma de loto arată surprinzător de bine, funcționează fără probleme și este extrem de ușor de folosit chiar și pentru un începător. Dacă nu deții un cont de jucător, apasă pe link-ul de mai sus și vei fi redirecționat imediat către pagina de loto Betano. De acolo poți descărca în câteva secunde aplicația de mobil și poți începe procesul de înregistrare.

După ce ai creat un cont, efectuează o depunere și intră în secțiunea loto pentru a începe. Alege din meniul principal loteria care te interesează, consultă cotele oferite și cerințele sale și apucă-te de joc. Selectează numerele, alege miza dorită și plasează biletul. Nu mai rămâne decât să aștepți momentul extragerii, ca să vezi dacă ai câștigat.

Dacă vrei să te bucuri de mai multă adrenalină, poți viziona extragerile reside direct în aplicația loto Betano. Dacă biletul tău este câștigător, banii vor intra automat în balanța contului, imediat ce a fost validat rezultatul rundei. Testează cât mai multe loterii și vezi care sunt cele mai profitabile pentru stilul tău de joc.

Oferta loto Betano

Cu noua secțiunea de loto, cei de la Betano creează pentru membrii săi o experiență on-line din ce în ce mai atractivă. Din ce în ce mai multe oportunități de câștig își fac loc la Betano, iar dacă ești shopper nou merită să profiți de cât mai multe dintre ele. Înregistreză-te acum, aruncă o privire pe noua platformă Betano Loto și vezi care sunt cele mai tari promoții ale săptămânii!

Află și:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*