NOU! Revendică oferta Netbet 20 RON Fără Depunere (2022)

OFERTĂ LIMITATĂ! Cel mai apreciat website de pariuri sportive din România tocmai a lansat o nouă ofertă la înregistrare. Intră acum și primești automat pachetul Netbet 20 RON fără depunere + 500 RON free of charge la prima depunere. Trebuie doar să te înregistrezi și să validezi contul, iar bonusul este ca și al tău. Fără nicio depunere!

20 RON Fără Depunere

Înregistreză-te folosind codul SPORT20 pentru noua ofertă fără depunere!

Pachetul promoțional 20 RON Netbet + 100% până la 500 RON la depunere este disponibil, exclusiv, între 19 Martie 2022 – 19 Mai 2022. Înregistrează-te la Netbet folosind codul „SPORT20” și poți începe acum să pariezi pe orice sport disponibil pe platformă!

Cum revendici oferta Netbet 20 RON fără depunere?

Promoția Netbet 20 RON fără depunere poate fi revendicată foarte fast, în doar trei pași simplii. Tot ce trebuie să faci este să completezi întregul proces de înregistrare Netbet. După ce ai completat cu succes toți pașii prezentați mai jos, nu mai rămâne decât să aștepți o confirmare din partea serviciului de asistență clienți Netbet. În last, vei primi o notificare cu bonusul 20 RON Nebet și posibilitatea de a primi încă 500 RON free of charge!

  • Pasul 1: Accesează link-ul de mai sus ca să poți începe. Pe site-ul Netbet va trebui să completezi formularul de înregistrare adăugând codul „SPORT20” în secțiunea dedicată acestuia.
  • Pasul 2: După ce contul a fost creat, încarcă o poză coloration a unui act de identitate pentru a completa procesul de verificare a informațiilor utilizate la înregistrare. Apoi, așteaptă notificarea de confirmare și procesare cu succes a documentului.
  • Pasul 3: În cel mult 72 de ore de la finalizarea verificării, îți va fi acordat bonusul Netbet 20 RON fără depunere.

IMPORTANT! Ai ocazia să primești până la 500 RON free of charge dacă efectuezi o depunere în termen de 72 de ore. Dacă ești mulțumit de experiența oferită de cei de la Netbet, nu uita că poți juca la pariuri sportive cu de două ori mai mulți bani. Condițiile bonusul sunt la fel de easy, cu cerințe de rulaj de doar X6 și o cotă minimă de numai 1.60/eveniment.

Termeni și condiții

Oferta Netbet 20 RON fără depunere vine la pachet cu un mic set de reguli pe care va trebui să le cunoști înainte de a începe să pariezi. Ca să te asiguri că tot funcționează așa cum trebuie, nu uita să adaugi codul SPORT20 atunci când te înregistrezi și să respecți regulile de pariere ca să poți retrage cât mai fast profitul acumulat.

Pentru a face acest lucru, va trebui să rulezi banii de șase ori, ceea ce înseamnă că fonturile se vor transfera în balanța reală odată ce ai pariat un complete de 120 RON. Din fericire, Netbet nu impune o sumă maximă ce poate fi câștigată cu acest bonus, deci ești liber să pariezi fără limite! Iată ce alte lucruri trebuie să știi despre pachetul Netbet 20 RON fără depunere + 500 RON cu depunere.

  • Promoția se adresează exclusiv clienților care se înregistrează prin intermediul link-ul promoțional din această pagină, folosind codul “SPORT20”.
  • Campania se desfășoară în perioada 19.03.2022 – 19.05.2022.
  • Depunerile efectuate prin portofele electronice (Skrill, Neteller) nu sunt eligibile pentru revendicarea bonusului 20 RON Netbet.
  • Cele două bonusuri sunt valabile timp de 3 zile din momentul activării.
  • Se va lua în considerare, pentru îndeplinirea condițiilor de rulaj, doar primul pariu plasat pe un eveniment.
  • Nu vor fi luate în calcul pariurile anulate, pariurile închise folosind money out, pariurile închise în caz de DNB și pariurile plasate cu freebet-uri.

Oferta 20 RON free of charge poate fi utilizată pe orice sport disponibil la Netbet. Pentru a retrage câștigurile va trebui să rulezi de șase ori (x6) bonusul pe evenimente cu cote de minim 1.60/pariu simplu sau 2.56/pariuri combi. Pariurile combinate trebuie să conțină minim 2 selecții și o cotă de 1.60/eveniment.

Oferta 500 RON free of charge poate fi utilizată pe orice sport, exceptând pariurile și sporturile virtuale și pariurile Forecast/Tricast pe curse de cai și câini. Retragerea câștigurilor va putea fi posibilă imediat ce ai rulat de șase ori (x6) bonusul pe evenimente cu cote de minim 1.60/pariu simplu sau 2.56/pariu combi.

Concluzii

O nouă ofertă surprinzătoare își face loc la Netbet, iar de information aceasta ai ocazia să testezi gratuit cel mai îndrăgit website de pariuri din România! Accesează link-ul promoțional Netbet 20 RON fără depunere și poți începe chiar acum să pariezi simplu și ușor cu noul tău cont de jucător. Nu uita să descarci aplicația Netbet, disponibilă pentru orice dispozitiv mobil Android & IOS. Mult noroc!

20 RON Fără Depunere

Înregistreză-te folosind codul SPORT20 pentru noua ofertă fără depunere!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*