Pariază 21 Lei și primești 22 Lei GRATIS

O nouă zi înseamnă o nouă șansă de câștig la Superbet! Agenția este extrem de populară pentru faptul că organizează everlasting promoții unde orice jucător are ocazia să acumuleze bani free of charge. Una dintre ele este oferta Superbet 21 + 22 RON, dedicată Ligii 1 de fotbal a României. Hai, vino în Superliga 21 + 22!

Superliga 21 + 22 RON

Promoție disponibilă în perioada 18 – 21 Martie 2022!

Vino la Superbet în perioada 18 – 21 Martie 2022 și primești garantat 22 RON free of charge dacă pariezi cel puțin 21 RON pe unul sau mai multe meciuri din Liga 1 de fotbal a României. Oferta Superbet 21+22 este acordată oricărui jucător care efectuează un pariu de cel un puțin în perioada menționată!

CUM FUNCȚIONEAZĂ?

  • Dă click on pe oferta de mai sus și loghează-te în contul Superbet sau creează unul nou.
  • După acceptarea ofertei, pariază cel puțin 21 de Lei bani reali pe un bilet de tip single sau acumulator.
  • Biletul trebuie să conțină unul sau mai multe meciuri DOAR din Liga 1 de fotbal a României.
  • Cota minimă pentru fiecare eveniment de pe bilet trebuie să fie minim 1.60/selecție.

Superliga 21+22 RON este o promoție dedicată primei ligi de fotbal a României, sezonul 2021/2022. Așa dar, vor fi luate în considerare doar pariurile de minim 21 RON, pe bilete pre-meci sau stay care conțin NUMAI meciuri din Liga 1. Pot participa atât membrii deja existenți cât și cei care se înregistrează acum.

Cum profiți de oferta Superbet 21+22 RON?

Tu decizi cât de repede ajunge bonusul în contul tău. Imediat ce ai îndeplinit toate criteriile pentru primirea bonusului Superbet 21 + 22, banii bonus vor fi virați și poți începe să pariezi. Ca să fii sigur că totul decurge precise așa cum trebuie, ți-am pregătit mai jos un scurt ghid cu toți pașii pe care trebuie să-i urmezi:

  • Dă click on pe oferta de mai sus pentru a fi redirecționat către pagina Superbet 21+22.
  • După ce te-ai logat în contul tău de jucător, apasă pe butonul de “Settle for” din mesajul apărut pe ecran. Dacă nu ești înregistrat la Superbet, creează un cont ca să poți continua.
  • În closing, pariază cel puțin 21 RON pe unul sau mai multe meciuri din Liga 1 de fotbal a României.
  • Primești garantat 22 RON imediat ce biletul este validat ca fiind eligibil pentru campanie.

Cei de la Superbet organizează această campanie pe o lungă perioadă, ceea ce înseamnă că vei avea mai multe ocazii să te bucuri de ea. Trebuie doar să fii atent la notificările primite în momentul în care te loghezi.

Termeni și condiții Superbet 21 + 22

Ce face această ofertă să fie extrem de atractivă sunt cerințe de rulaj foarte ușor de îndeplinit. Cei 22 RON free of charge vor putea fi convertiți în bani reali imediat ce ai rulat o singură dată (X1) întreaga sumă la pariuri sportive. Banii pot fi utilizați pe unul sau mai multe bilete, iar suma ce poate fi câștigată nu are restricții. Așa dar, respectă cele câteva condiții de pariere ca să te poți bucura la maxim de oferta Superbet 21 + 22 RON.

  • Superliga 21 + 22 RON se acordă tuturor jucătorilor înregistrați la Superbet, care și-au dat acceptul să fie informați despre oferte și materiale publicitare.
  • Bonusul trebuie să fie acceptat în decurs de 24 de ore de la la acordare, acceptând notificarea primită la momentul logării.
  • Cerința de rulaj a bonusului este X1 și trebuie să fie îndeplinită în termen de 3 zile din momentul acordării.
  • Cei 22 RON primiți pot fi rulați doar cu bani reali, în secțiunea Sport și Stay, pe cote de minim 1.60 în cazul pariurilor single, respectiv o cotă de minim 2.50 în cazul pariurilor acumulator.
  • Biletele de tip acumulator pot avea o cotă minimă de 1.10/eveniment, în timp ce biletele de tip sistem pot avea o cotă minimă totală de cel puțin 1.60/combinație.

IMPORTANT! Pariurile ce depășesc perioada de valabilitate a bonusului nu vor fi luate în considerare pentru realizarea rulajului. Pariurile finalizate prin Money Out Superbet, cele returnate sau finalizate cu cotă 1 nu se iau în considerare pentru rulaj.

Concluzii

La Superbet ai o mulțime de oportunități la fiecare pas. Dacă ești consumer nou al agenției, trebuie să știi că surprizele nu se opresc aici. Citește articolul nostru despre promoții Suprebet, unde vei găsi o listă actualizată cu toate ofertele disponibile în acest second. Ca să te bucuri la maxim de oferta Superbet 21 + 22, nu uita să descarci aplicația de mobil Superbet, pentru Android & IOS. Mult noroc!

Vezi și:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*