NOU! Nu rata oferta Winner Free Guess 10 Lei Fără Depunere!

Prinde noua ofertă Winner 10 Lei Free Guess, disponibilă acum la înregistrarea unui nou cont de jucător. În plus, agenția îți acordă un free wager pe săptămână dacă atunci un bilet necâștigător de la o altă casă de pariuri. Apasă pe oferta de mai jos, înregistrează-te și poți începe să pariezi gratuit cu un free wager Winner. Fără nicio depunere!

10 LEI FREE BET FĂRĂ DEPUNERE

Înregistrează-te acum la Winner și primești un free wager fără depunere!

10 LEI FREE BET FĂRĂ DEPUNERE PE SĂPTĂMÂNĂ

Vino cu un bilet necâștigător la Winner și primești un free wager fără depunere!

winner 10 lei free bet

Află cum primești 10 Lei Free wager pe săptămână la Winner!

Vino la Winner cu un bilet necâștigător, jucat la orice altă agenție de pariuri și primești la schimb un Free Guess în valoare de 10 Lei. Promoția poate fi accesată o dată pe săptămână, iar pentru ca biletele să fie eligibile trebuie ca acestea să existe în format fizic. De luni până duminică, orice bilet la pariuri pre-meci sau dwell, pe loterii internaționale, jocuri virtuale și pariuri pe numere devine câștigător la Winner.

CUM FUNCȚIONEAZĂ?

  • • Ești înregistrat la Winner și ai contul verificat.
  • • Trimiți o poză cu un bilet plasat fizic într-o altă agenție de pariuri.
  • • Biletul a fost plasat și validat necâștigător în săptămâna în curs (luni-duminică).
  • • Primești un Pariu Gratuit Winner în valoare de 10 Lei în maxim 48 de la trimiterea dovezii.
  • • Poți repeta procesul săptămânal, la cel puțin 7 zile de la ultima solicitare.

Biletul trebuie să fie plasat și validat necâștigător în aceeași săptămână în care a fost făcută solicitarea pentru oferta Winner 10 lei Free wager. De exemplu, ai pariatu un bilet miercuri și a fost validat necâștigător joi, în aceeași săptămână. Solicitarea poate fi făcută până la sfârșitul săptămânii în curs, respectiv ziua de duminică. Nu sunt eligibile biletele care au fost validate la o distanță de mai mult de o săptămână din momentul în care au fost pariate.

Îți sunt oferite 48 de ore din momentul acordării pentru a paria free bet-ul. Poate fi utilizat doar pe bilete pre-meci, pe o cotă minimă de 1.50 pentru biletele single și 1.30 pentru cele combo și sistem. Câștigul generat va putea fi retras imediat ce ai rulat de șapte ori (X7) banii obținuți. Pentru mai multe detalii, nu ezita să consulți informațiile oferite în pagina ofertei.

Cum revendici oferta Winner 10 Lei Free Guess la înregistrare?

Ca să poți activa acest free wager de bun venit, dar și alte oferte speciale, va trebui să te înregistrezi la Winner. Începe prin a da click on pe link-ul promoțional de mai sus. Odată ajuns pe pagina agenției, completează formularul de înregistrare, apoi loghează-te în noul tău cont de jucător. Nu mai rămâne decât să efectuezi verificarea contului folosind o poză a unui act de identitate. Mai jos sunt toți pașii pe care trebuie să-i urmezi pentru a revendica oferta Winner 10 Lei Free wager:

  • Apasă pe oferta de mai sus ca să poți începe.
  • Completează formularul de înregistrare și loghează-te în cont.
  • Validează contul trimițând o poză cu un act de identitate.
  • Primești 10 Lei imediat ce a fost confirmată verificarea.

Îți va fi acordat bonusul imediat ce ai parcurs toți pașii de mai jos și ai primit confirmarea validării KYC din partea celor de la Winner. Nu uita că, odată devenit membru primești un free wager pe săptămână dacă oferă la schimb un bilet necâștigător plasat la o altă agenție de pariuri.

Termeni și condiții Winner Free Guess la înregistrare

Pentru că ești nou la Winner, îți recomandăm să arunci o privire inclusiv pe termenii și condițiile ce vin la pachetul cu oferta Winner 10 Lei Free Guess. După ce ai accesat link-ul promoțional, vei găsi în partea de jos a paginii toate informațiile de care ai nevoie ca să te bucuri la maxim de premiul gratuit. De asemenea, ți-am pregătit mai jos o listă cu cele mai importante aspecte legate de bonus. Nu mai rămâne decât să urmezi pașii de mai sus și primești automat un free wager Winner.

  • Bonusul Winner 10 Lei Free wager este oferit exclusiv jucătorilor înregistrați prin această campanie.
  • Pentru a revendica oferta este necesară verificarea informațiilor utilizate la crearea contului.
  • Vei putea retrage câștigurile rezultate din free wager imediat ce ai îndeplinit factorul de rulaj de 5X.
  • Sunt eligibile pentru rulaj doar pariurile pre-meci, cu o cotă minim de 1.50 pentru pariurile single și 1.30 pentru cele combo și sistem.
  • Nu contribuie la rulaj următoarele tipuri de pariuri: Handicap asiatic, complete asiatic, Winner (DNB), Winner Avantaj, Winner Plus.
  • De asemenea, nu contribuie pariurile finalizate cu cotă 1, pariurile închise prin money out Winner, cele al căror rezultat este stabilit după expirarea valabilității și cele plasate în mod repetat pe același eveniment.

Valoarea maximă eligibiltă pentru rulaj este de 100% din valoarea bonusului, însă nu trebuie să depășească 100 RON. Pentru mai multe detalii despre ofertă și termeni generali, consultă pagină ofertei Winner 10 Lei Free Guess.

Concluzii

Pentru că ești consumer nou, Winner ți-a pregătit o mulțime de oferte și bonusuri care te ajută să câștigi mai mult și mai ușor, atunci când pariezi pe cele mai așteptate evenimente sportive. Ca să te bucuri la maxim de toate, nu ezita să descarci aplicația mobilă Winner, disponibilă atât pentru Android cât și IOS. Mult noroc!

Vezi și:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*