Unibet Bounce | Participă gratuit și câștigi 310 Lei + 150 Rotiri

Oferta Unibet Bounce a revenit și ne oferă din nou șansa să câștigăm premii complet gratuite răspunzând corect la întrebări. Fiecare jucător se poate înscrie gratuit în concurs, iar cei care reușesc să ofere o serie de pronosticuri corecte câștigă on the spot rotiri gratuite la on line casino și pariuri gratuite la sport. Poți participa și tu gratuit dacă ai un cont la Unibet sau dacă deschizi unul chiar acum folosind link-ul de mai jos. Mult noroc!

150 Rotiri Gratuite la Burning Sizzling + 300 RON Pariu fără risc

Hai, vino la Unibet!

Intră la Unibet până la knowledge de 03.04.2022 și participă gratuit la Unibet Bounce răspunzând la întrebările selectate. Agenția a stabilit 4 praguri de câștig, maximul fiind la 12 întrebări consecutive pentru care vei putea câștiga premii în valoare de 310 RON + 50 de rotiri gratuite. Dacă nu răspunzi corecte la una dintre întrebări, atunci vei putea participa la o nouă serie în următoarea zi. Dacă ratezi o zi, nu îți vei pierde progresul și poți continua de unde ai rămas.

CUM FUNCȚIONEAZĂ?

  • Activează oferta folosind link-ul de mai sus.
  • Logează-te în contul Unibet sau creează unul nou pentru a putea participa.
  • Selectează răspunsul tău pentru întrebarea zilei.
  • Revino în fiecare zi și progresează către premiile gratuite.

Participanții care răspund la cât mai multe întrebări consecutive vor câștiga premii speciale, iar cei care vor atinge pragul de 12 răspunsuri corecte câștigă cumulat 310 RON + 50 Rotiri. De exemplu, premiile Unibet Bounce încep de la 3 răspunsuri corecte, second în care vei primi 10 RON pariu gratuit. Dacă îți este acordat un premiu, dar greșești o întrebare pe parcursul jocului, progresul tău va fi resetat și poți câștiga din nou.

Partea cea mai bună? Participarea este gratuită, premiile sunt acordate garantat și nu există egalitate. Toți membrii câștigători primesc același premiu aferent zilei 12. Dacă ești curios cum funcționează, apasă pe butonul “Profită acum” și intră chiar acum în joc!

cum participi gratuit la unibet bounce

Cum profiți de oferta Unibet Bounce?

Cum spuneam, orice jucător poate participa fără value. Dacă nu ești încă membru, trebuie doar să te înregistrezi folosind link-ul de mai sus. Nu va trebui să ai contul verificat atunci când te înscrii în concursul Unibet Bounce, însă îți recomand să completezi și acest proces cât mai curând posibil. Fără verificare nu vei avea cum să retragi câștigurile obținute din premii, iar contul va deveni inactiv la 30 de zile de la prima conectare. Verificarea poate fi realizată trimițând o poză colour cu actul tău de identitate. Mai jos, îți explicăm toți pașii pe care trebuie să-i urmezi pentru participa:

  • Apasă pe butonul “Profită acum” care te va redirecționa către pagina Unibet Bounce.
  • Vei putea accesa pagina imediat ce te loghezi în cont, așa că deschide formularul de înregistrare și creează unul.
  • Nu mai rămâne decât să revii în pagina promoției și să alegi pronosticul pentru întrebarea zilei.

Primești 10 RON pariu gratuit pentru 3 răspunsuri corecte, 50 rotiri gratuite pentru 5 răspunsuri corecte, 50 RON pariu gratuit pentru 7 răspunsuri corecte, 100 RON pariu gratuit pentru 9 răspunsuri corecte și 150 RON pariu gratuit pentru maximul de 12 răspunsuri corecte.

Termeni și condiții Unibet Bounce

Ca să te asiguri că totul merge ca la carte, nu uita să consulți termenii și condițiile competiției. Dacă ești pregătit să participi, vezi mai jos cum funcționează totul și ce trebuie să știi înainte de a începe:

  • Promoția are loc până la knowledge de 03.04.2022.
  • Jucătorii trebuie să ofere un răspuns corect pe zi, iar câștigătorul va fi cel cu cea mai lungă serie de pronosticuri corecte.
  • Există recompense mai mici care pot fi câștigate pentru serii mai scurte de întrebări.
  • Dacă răspunsul la o întrebare este greșit, atunci se va putea începe o nouă serie în următoarea zi, fără o limită de serii noi în intervalul de zile propuse.
  • Progresul nu este pierdut în cazul în care nu a fost selectat un răspuns într-una din zile.
  • Răspunsurile pot fi modificate până la începerea evenimentului.
  • Indiferent de numărul de câștigători, fiecare va primi valoarea integrală a premiilor.
  • În cazul retragerii unui jucător, într-un meci de tenis, câștigătorul va fi jucătorul care avansează în runda următoare. Dacă un jucător se retrage înainte de începerea meciului, atunci întrebarea va fi considerată nulă.

Premiile în rotiri gratuite money sunt acordate doar jucătorilor cu moneda contului RON, iar fiecare rotire are valoare de 0.20 RON. Pariurile gratuite sunt valabile timp de 7 zile de la activare și au condiții de rulaj ce pot fi accesate în secțiunea Bonusuri.

Concluzii Unibet Bounce

La Unibet ai parte tot timpul de promoții atractive și o mulțime de oportunități de câștig, iar Unibet Bounce este doar una dintre ele. Dacă nu ești încă membru al această agenție, trebuie să profiți de oferta de bun venit ce îți acordă un pachet cadou cu 150 Rotiri Gratuite + 300 RON Pariu Gratuit pentru prima ta depunere. Apasă pe link-ul de mai jos pentru mai multe detalii. Mult noroc!

150 Rotiri Gratuite la Burning Sizzling + 300 RON Pariu fără risc

Hai, vino la Unibet!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*