Simboluri păcănele 2022- află care sunt cele mai populare

Nu-i așa că îți place să te joci la păcănele on-line, mai ales la acelea care te plătesc frumos? Știu că așa este. Pe lângă distracție, intră mai bine acel câștig cu cât este mai mare. Cu siguranță știi că acel câștig mult apreciat vine de la simboluri păcănele speciale. Acestea sunt găsite sub diferite forme, nume sau caracteristici, în funcție de jocul la care pariezi. Toate simboluri sloturi variază în plată și/ sau în bonus în contextul în care apar pe rolele de joc.

Aici vei găsi 2 mari categorii în care întră simboluri normale, care apar foarte des pe function, și simboluri speciale, care îți aduc și cel mai mare câștig în various combinații. Aceste simboluri normale doar te plătesc cu o anume sumă, pe când cele speciale ascund bonusuri și sume mai mari de oferit. Ești curios despre ce fel de câștig îți aduce fiecare simbol? Atunci citește în continuare și vezi cum se câștigă la păcănele on-line.

Simboluri păcănele clasice

simboluri sloturi

Cele mai des întâlnite simboluri jocuri ca la aparate sunt fructele. Simboluri păcănele fructe sunt foarte apreciate de jucători. Nu numai că dau o culoare foarte frumoasă slotului, dar cocktail-ul fructos îți aduce destui bani. În astfel de sloturi o să găsești pepeni, cireșe, struguri, prune, portocale, lămâi și multe altele. Totuși, pe cât de cunoscute sunt, îți aduc și printre cele mai mici câștiguri, dar nu inexistente. Există momente în care aceste mici câștiguri fac diferența.

Cu toate acestea, un cocktail de simboluri sloturi fructe nu este complet fără șeptari, coroane, clopoței sau BAR, despre care îți voi povesti puțin mai jos. Mai mult decât atât, este aproape imposibil să joci la păcănele fructe și să nu dai de alte simboluri, ca cele menționate anterior.

Simbolurile cu fructe variază și ele în suma pe care ti-o aduc înapoi, depinzând de slot. Astfel, se pot categoriza în simboluri păcănele care îți aduc mai puțini bani și cresc gradual. Desigur, acest lucru este comparativ cu simboluri sloturi speciale, cum ar fi șeptari, clopoței, BAR și altele.

Niste jocuri cu fructe populare și perfecte pentru a avea câștiguri de excepție ar fi următoarele:

Simboluri sloturi speciale

simboluri sloturi

Din categoria de simboluri păcănele speciale fac parte acele simboluri care îți aduc câștiguri foarte mari. Astfel, amintim simbolurile Wild, Scatter, șeptari, steluțe, clopoței, BAR și coroane. Ele îți aduc bonusuri, de obicei în rotiri gratuite, sau mai mulți bani.

Simbolul Wild nu apare la toate jocurile on-line, însă atunci când îți apare pe function, acesta ia locul oricărui alt simbol pentru a te ajuta să completezi o linie de plată. Totuși, excepție face în cazul simbolului Scatter, pe care nu îl poate înlocui.

Simbolul Scatter îți aduce bonusuri în rotiri gratuite sau vreun Jackpot în diferite combinații. Fie cu 3 sau mai multe simboluri de același fel, fie cu vreun simbol de bonus, dacă există în slot, fie cu alte simboluri aferente jocului respectiv. Acest tip de simboluri păcănele nu apare foarte des în combinații câștigătoare, însă așteptarea este cu siguranță răsplătită.

Simbolurile sloturi de genul șeptari, BAR, clopoței, coroane, steluțe îți aduc un mai mare câștig la finalul jocului. Iar dacă îți pică în combinații câștigătoare, ai șanse foarte mari la o sumă frumușică. Desigur, orice fel de câștig declanșează, dacă este cazul la jocul respectiv, funcția Gamble. Această funcție îți permite să îți mărești câștigul dacă nimerești corect culoarea cărții. Asta împreună cu simboluri speciale la păcănele sunt ingredientele succesului la sloturi on-line.

Un slot care are destule astfel de simboluri este Diamond Strike de la furnizorul Pragmatic Play. Chiar dacă diamantele sunt personajul principal în acest slot, tot dai de popularele fructe. Un alt joc on-line care face vâlvă în ultimul timp este Shining Crown, care are șeptari, steluțe și negreșita coroană.

Concluzie simboluri păcănele

Așadar, acum că știi care sunt simbolurile care te plătesc cel mai mult și care sunt cele care îți mai aduc bonusuri, nu rămâne decât să începi să joci la păcănele ca la aparate. Distrează-te jucându-te cu simboluri sloturi care îți aduc câștig cât mai mare. Vezi și care sunt cele mai populare jocuri cu coroane care îți oferă bonusuri și Jackpots. Spor la păcănele și să fie cu noroc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*