NOU! Membership XXL Casa Pariurilor

Ești jucător înrăit Casa Pariurilor sau te gândești să devii membru nou? Loialitatea îți este răsplătită cu Clubul XXL Casa Pariurilor! Adună puncte de loialitate și bucură-te de beneficiile pe care acestea ți le oferă sau alege din lista de oferte Casa Pariurilor. Membrii noi beneficiază de un bonus generos de bun venit!

Ce este mai precise clubul XXL Casa Pariurilor?

Mai multe cazinouri introduc programe de loialitate pentru membrii fideli, prin care loialitatea le este răsplătită cu additional avantaje! Casa Pariurilor îți pune la dispoziție Clubul XXL, prin care ai oportunitatea să acumulezi puncte de fidelitate în timp ce pariezi la meciurile story preferate. Dacă ești deja utilizator înregistrat, nu trebuie să faci nimic în plus pentru a le primi decât să pariezi la meciurile story iubite. Dacă nu ești încă membru Casa Pariurilor, am pregătit o secțiune specială cu pașii pentru înregistrare mai jos.

Indiferent de meciul ales, poți acumula puncte pe care le vei putea plasa și la alte pariuri. Nu contează dacă preferi pariuri prematch, pariuri dwell sau jocuri virtuale, programul de loialitate XXL Membership Casa Pariurilor este pentru tine! Tot ce trebuie să faci este să te joci, timp în care vei acumula punctele de loialitate. Un avantaj foarte atrăgător este faptul că aceste puncte pot fi folosite pentru a paria la alte pariuri în loc de bani reali. Citește în continuare pentru mai multe detalii despre cum poți folosi punctele de loialitate.

La ce pot folosi punctele de loialitate?

Înainte să-ți spunem cum se pot folosi punctele de loialitate Casa Pariurilor XXL, este necessary de reținut că ele pot fi strânse plasând pariuri cu o miză minimă de doar 5 lei. Pe scurt, un punct de loialitate reprezintă o miză de minimal 5 lei. Mai precise, la un bilet plasat cu o miză de 10 lei, vei primi 2 puncte de loialitate. În plus, poți primi puncte de fidelitate și pentru biletele necâștigătoare!

Cel mai necessary avantaj al XXL Membership Casa Pariurilor este faptul că punctele de loialitate pot fi folosite la plata biletelor în loc de bani reali! La fiecare 50 de puncte adunate primești 1 leu bonus. Poți aduna puncte de loialitate foarte simplu datorită mizei minime care poate fi ușor de îndeplinit! În plus, cu cât este miza mai mare, cu atât vei aduna mai multe puncte pe care le vei putea folosi mai repede.

Este necesar de reținut că punctele de loialitate pot fi utilizate exclusiv pe biletele de tip prematch. Punctele de loialitate Casa Pariurilor XXL pot fi folosite și pentru a cumpăra bonusuri de tip Cotă Mărită, după cum urmează:

  • Cotă 20%: o cotă mărită de ‘+20%’ la bilete cu minimal 5 evenimente.
  • Cotă 50%: o cotă mărită de ‘+50%’ la bilete cu minimal 8 evenimente.

Cum mă pot înregistra?

Dacă nu ești încă utilizator Casa Pariurilor și vrei să fii membru exclusiv Membership XXL, nu îți face griji! Poți face acest lucru prin creearea unui cont. În plus, avantajul de a deveni membru Casa Pariurilor îți aduce oferte nelimitate și un Bonus generos de Bun Venit! Câștigi garantat un Bonus de 100% până la 1500 RON dacă te înregistrezi și efectuezi prima depunere.

Uite aici pașii pe care trebuie să îi urmezi pentru înregistrare:

  • Deschizi formularul de înregistrare.
  • Introduci datele personale.
  • Alegi bonusul de bun venit.
  • Apeși pe „Înregistrare” și aștepți verificarea datelor.

Tot ce îți rămâne de făcut după procesul de înregistrare și validare a contului este să te bucuri de beneficiile primite ca utilizator nou și să te alături clubului XXL Casa Pariurilor! Poți primi un bonus de 100% până la 1500 RON dacă efectuezi prima depunere după verificarea contului. Tot ce trebuie să faci este să depui cel puțin 25 RON și vei primi 100% din suma depusă.

Valoarea bonusului este echivalentul a 100% din suma primelor 3 depuneri, până la maximul 500 lei fiecare. Citește recenzia noastră completă Casa Pariurilor pentru mai multe detalii cu privire la tot ce are de oferit una dintre cele mai cunoscute case de pariuri din România. Poți să te bucuri de bonusul de bun venit sau poți profita de alte promoții disponibile pe website! Clubul Casa Pariurilor XXL îți va aduce și mai multe avantaje prin punctele de loialitate, deci ce mai aștepți? Înregistrează-te acum!

Cum îmi pot activa punctele Casa Pariurilor XXL Membership?

Ai posibilitatea de a vedea punctele acumulate în contul tău de joc, deci ele se vor activa imediat ce începi să joci. Pentru că este un program de loialitate XXL Membership, Casa Pariurilor premiază fiecare jucător, indiferent de pariurile alese. Astfel, tu poți strânge puncte de loialitate plasând pariuri la mai multe secțiuni prematch: dwell, Curse de Câini, Curse de Cai, Curse de mașini, Curse MOTO, Fotbal Digital, Fotbal plus.

După ce ai acumulat punctele de fidelitate în clubul Casa Pariurilor XXL și vrei să le folosești, opțiunea de a cumpăra bonusurile va apărea în momentul plasării unui bilet. Vei vedea, sub secțiunea în care introduci suma de plată dorită, posibilitatea de a plăti cu punctele. Ele sunt convertite automat în funcție de suma introdusă, deci ție nu îți rămâne decât să bifezi căsuța și să pariezi cu ele!

Cum pot cumpăra bonusuri de tip Cotă Mărită?

Așa cum am menționat anterior, poți folosi punctele de loialitate Casa Pariurilor Membership XXL și pentru a cumpăra bonusuri de tip Cotă Mărită. Ai două opțiuni: cotă mărită 20% și cotă mărită 50%. Aici găsești toate detaliile pentru fiecare în parte.

Tip Bilet Minimal Eveniment Cotă minimă Miza maximă
Cotă mărită 20% Prematch 5 evenimente 1,40/selecție 100 RON
Cotă mărită 50% Prematch 8 evenimente 1,40/selecție 100 RON

Ai posibilitatea de a cumpăra din nou un bonus de tip Cotă Mărită cu punctele de loialitate Membership XXL Casa Pariurilor. Poți să cumperi din nou Cotă Mărită 20% sau 50%, dar le vei putea folosi numai după ce ai plasat un bilet cu bonusul anterior.

Care este limita zilnică XXL Membership Casa Pariurilor?

Există o limită de most 1500 puncte de loialitate pe care le poți obține pe zi. Ele sunt împărțite după cum urmează:

  • 500 de puncte prin plasarea de bilete tip prematch – 5 lei miză minimă/bilet, cotă minimă 3.00.
  • 500 de puncte pentru plasarea de bilete la secțiunea dwell – 5 lei miză minimă/bilet, cotă minimă 2.00.
  • 500 de puncte pentru plasarea de bilete la secțiunea virtuale – 5 lei miză minimă/bilet.

Chiar dacă punctele de loialitate pot fi obținute cu ușurință, o astfel de limită le permite și jucătorilor un fel de flexibilitate. Nu limitează jucătorii foarte mult și, în plus, poți oricând să te bucuri de experiența completă Casa Pariurilor XXL și după obținerea acestor puncte! Nu uita că poți paria cu ele în loc de bani reali, ca tu să te bucuri de avantaje și după atingerea limitei maxime zilnice.

Concluzii Casa Pariurilor XXL Membership?

Cel mai bun mod prin care jucătorii fideli pot fi răsplătiți este printr-un program de loialitate. Astfel, Clubul Casa Pariurilor XXL este programul good prin care te poți bucura de avantaje nenumărate! Nu uita că primești garantat un Bonus de Bun Venit la înregistrare de 100% până la 1500 RON. Poți consulta pagina noastră despre cum să profiți de un bonus Casa Pariurilor sau poți citi recenzia noastră completă Casa Pariurilor pentru mai multe detalii.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*