Află Playing cards Towards Humanity reguli și joacă cu prietenii

Playing cards Towards Humanity este un joc foarte standard, care și-a făcut drum și în România în ultimii ani. Jocul de societate este distractiv, iar cel mai interesant lucru este că vine cu puține reguli Playing cards Towards Humanity, ușor de înțeles. Află în continuare cum se joacă Playing cards Towards Humanity și ce versiuni ale jocului există.

Cum se joacă Playing cards Towards Humanity – reguli

Playing cards Towards Humanity joc are două tipuri de cărți – negre cu fraze neterminate și albe cu posibile variante de a completa fraza. Pentru început, jucătorii vor primi câte 6 cărți albe, iar teancul de cărți negre se va pune în mijlocul mesei. Un jucător o să extragă o carte neagră, pe care o citește cu voce tare.

În funcție de ce este scris, ceilalți jucători vor da una sau mai multe cărți din mână, care completează cel mai bine fraza. Doar tu vei știi ce carte albă dai, așa că asigură-te că știi ce scrie pe ea și că o dai cu fața în jos. Răspunsurile pot varia de la ceva inocent și amuzat la ceva morbid sau neadecvat pentru copii. Motiv pentru care, limita de vârstă impusă în Playing cards Towards Humanity reguli este 18+ ani.

Alegerea câștigătorului rundei ține de persoana care a extras cartea neagră și nu a participat la runda respectivă. Acesta o să citească răspunsurile jucătorilor și va alege răspunsul preferat. Poate să aleagă cel mai ciudat răspuns, cel mai amuzant sau cel care i se pare cel mai adecvat. Câștigătorul va primi drept premiu cartonașul negru.

Cărțile albe folosite se decartează după fiecare rundă și se iau altele ca să rămâi cu 6 în mână. Fiecare persoană o să extragă o carte neagră, prin rotație. În Playing cards Towards Humanity joc de societate adulți pot participa între 4 și 20 de oameni cu un umor desăvârșit.

Cine câștigă la Playing cards Towards Humanity?

Setul de reguli Playing cards Towards Humanity nu implică nicio limită de ture, așa că jocul se poate opri oricând decid jucătorii. În funcție de câte persoane joacă, recomand ca fiecare să fi citit cel puțin o dată o carte neagră. Câștigătorul este persoana care a strâns cele mai multe cartonașe negre. Adică persoana cu cel mai bun umor, care își cunoaște glumele. 

Găsești multe versiuni ale acestui joc de societate, care mai de care mai interesante și mai mature. Doar nu degeaba este descris pe cutie ca fiind „A sport for horrible folks” – un joc pentru persoane oribile. Are cartonașe care formează ori cea mai amuzantă frază, ori cel mai ciudat lucru pe care l-ai citit vreodată. 

Această variantă se găsește doar în limba engleză, dacă e să îl cumperi direct din magazin sau on-line. Însă, îl găsești și în alte limbi și ține de tine să îl printezi. Fă jocul ceva mai amuzat și ia o extensie a acestuia – cartonașe în plus pentru a avea mai multe variante de răspuns sau de fraze. 

Concluzie

Pune-ți imaginația la bătaie și gândește-te la cea mai tulburătoare frază care o să îți asigure cartonașul negru. Respectă reguli Playing cards Towards Humanity easy, strânge cât mai multe puncte și încoronează-te învingător. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*