NOU! Maxbet plătește șefii adevărați cu 5.000.000 LEI!

Vrei cu adevărat să fii șef? Cu noua ofertă Maxbet Be The Boss ai ocazia să îți plătești singur salariul și să conduci mașini de lux! Vezi mai jos în ce constă oferta și cum o poți revendica!

20 Tichete Gratuite la Maxbet Be The Boss

Vino acum la Maxbet și primești 20 Tichete de participare + 350 Rotiri Cadou la Shining Crown!

Maxbet.ro caută ȘEFI adevărați pe care să-i plătească cu salarii colosale în valoare de 5.000.000 RON! Participă la concursul Be The Boss Maxbet în perioada 16 Septembrie – 23 Decembrie 2022 și poți câștiga un salariu de boss sau unul din cele 3 Mercedes C Class!

Ești nou la Maxbet? Pentru că ești la început primești 20 Tichete de participare care te vor propulsa în clasamentul campaniei cu mai multe șanse de câștig. În plus, primești 350 de Rotiri Cadou la slotul Shining Crown ca să te bucuri și on-line de jocul tău preferat .

Ești pe cale să devii noul șef sau șefă Maxbet! Înscrie-te în campania Maxbet Be The Boss, iar pentru fiecare 100 RON pariați mai primești câte 1 Tichet cu care intri automat în extragerile săptămânale și lunare.

Fă o depunere de minim 500 RON și ești automat declarat VIP la Maxbet! Doar așa poți să primești acces la extragerile lunare pentru cele 3 Mercedes C Class!

În ce constă Maxbet Be The Boss?

Dacă ai visat din totdeauna să îți plătești singur salariul și să fii propriul tău șef, acum este oportunitatea perfectă! Ai ocazia să primești premii incredibile care constă în salarii lunare de până în 120.000 LEI și mașini luxoase. Dacă ești curios în legătură cu premiile pe care le poți primi, vezi mai jos cum poți să fii intitulat „Maxbet șefu:

  • 14 extrageri săptămânale pentru 1 salariu de 120.000 LEI fiecare
  • 3 extrageri lunare pentru un Mercedes C Class de 325.000 LEI
  • 1 extragere grand pentru 1 salariu colosal de 500.000 LEI
  • 1 extragere specială VIP pentru 2x Mercedes C Class

Sună prea frumos ca să fie adevărat, nu? Din fericire, Maxbet be the boss îți oferă toate aceste beneficii. Nu trebuie decât să strângi tichete și să aștepți extragerile săptămânale pentru a vedea cine e Maxbet șefu! Chiar tu poți fi acela dacă ești pe fază. Păstrează-ți locul în prime și arată-le cine este șeful!

câștigă un salariu de șef cu maxbet be the boss

Cum pot revendica oferta Maxbet Be The Boss?

Ca să fii Maxbet șefu sau șefa, nu trebuie decât să rămâi în topul jucătorilor! Până la urmă, cu toții știm că un șef stă mereu deasupra tuturor. Tot ce trebuie să faci este să te înregistrezi la Maxbet și să acumulezi tichete. Atât de simplu! Ca să se înscrie, toți jucătorii trebuie să dea click on pe „PARTICIPĂ” până în ziua extragerii Maxbet be the boss. Doar membrii pot profita de această ofertă așa că, dacă nu ești încă membru, urmărește pașii de aici pentru a-ți crea cont și apoi revendică oferta.

Poți acumula tichete la fiecare 100 RON rulați din bani reali. Partea cea mai bună este că te poți juca jocurile preferate și să îndeplinești condițiile de rulaj! Aici intră orice slot din secțiunea Cazino, joc de masă Reside On line casino sau Pariuri. Așadar, dacă îți plac păcănelele free of charge, te poți bucura de câștiguri în timp ce te joci! Avem o veste bună și pentru iubitorii jocurilor video! Pe lângă Pariuri Sportive și Pariuri Reside, poți participa și plasând pariuri la Esports. Tichetele Maxbet sunt acordate automat în contul de jucător.

Cum pot participa la extragere?

Nu trebuie decât să rulezi acea sumă de 100 de RON, iar pentru fiecare vei primi un tichet digital. Acumulând cât mai multe tichete, îți păstrezi locul în clasament și le arăți tuturor cine e Maxbet șefu! Un tichet înseamnă o șansă la tragerea la sorți pentru Maxbet be the boss! De asemenea, suma de rulat de 100 RON în bani reali poate fi cumulativă. Așa că, la fiecare depunere efectuată mai mică de 100 RON poate fi adunată astfel încât să formeze o sumă totală mai mare sau 100 RON în bani reali.

În plus, dacă depui mai mult de 500 de RON, vei primi automat titlul de VIP. Acest lucru îți permite să participi la extragerea specială VIP pentru 2x Mercedes C Class! Ce poate fi mai frumos decât să fii Maxbet șefu și VIP în același timp? Dublează-ți și tu șansele de câștig Maxbet be the boss acum și vezi cum îți poți plăti singur propriul salariu!

20 Tichete Gratuite

Vino acum la Maxbet și primești 20 Tichete de participare + 350 Rotiri Cadou la Shining Crown!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*