Program Mozzart guess de Sărbători 2022/2023

Vezi aici care este programul agențiilor Mozzart Guess de sărbători 2022 pentru Crăciun și Revelion.

Program agenții Mozzart Guess de sărbători

Ca multe agenții și case de pariuri, odată cu sărbătorile chiar și programul Mozzart Guess de sărbători se modifică pentru o perioadă scurtă de timp. În următoarea perioadă de Crăciun și Revelion 2023, casa de pariuri sportive va funcționa după următorul program:

⏰ Program agenții Mozzart guess de Sărbători 2022/2023:

  • Sâmbătă (24 Decembrie 2022): 10:00 – 18:00
  • Duminică (25 Decembrie 2022): ÎNCHIS
  • Luni (26 Decembrie 2022): 11:00 – 21:00
  • Sâmbătă (31 Decembrie 2022): 10:00 – 18:00
  • Luni (01 Ianuarie 2023): 12:00 – 19:00
  • Marți (02 Ianuarie 2023): – 11:00 – 21:00

În timpul sărbătorilor se modifică Mozzart Guess program agenții de Crăciun și sărbători, excepție făcând zilele de 27-30 decembrie, când agențiile vor funcționa după program regular. Ele vor fi închise și în a doua zi de Revelion, urmând să revină la program regular începând cu ziua de 3 ianuarie. Din fericire, în aceste intervale vei putea accesa platforma Mozzart, care este disponibilă în orice second.

Program Mozzart Guess de Sărbători 2022

Până în information de 24 decembrie agențiile vor funcționa după un orar Mozzart Guess regular, în intervalul 09:00-23:00. Începând cu Ajunul Crăciunului acestea vor trece la program prescurtat, iar în ziua de Crăciun vor fi închise.

Din fericire, vei putea efectua aceleași acțiuni chiar și de acasă, pe platformă sau din aplicația pentru mobil. Atât platforma cât și aplicația funcționează fixed și pot fi accesate de oriunde te afli.

Atunci când programul Mozzart Guess de sărbători este scurtat, nu îți trebuie altceva decât un dispozitiv și acces la web. Aplicația Mozzart Guess este optimizată pentru orice fel de dispozitiv și sistem de operare.

Astfel, te poți bucura de toate beneficiile chiar din confortul casei story! Urmează pașii pentru înregistrare Mozzart guess și devin-o membru pentru a te bucura de toate beneficiile oferite.

Contact agenții Mozzart – Serviciul Relații Clienți

În timpul programului particular, serviciul relații clienți Mozzart poate fi afectat. Dacă vrei să apelezi la serviciul de contact Mozzart guess, ai la dispoziție trei modalități pentru a face acest lucru: numărul de telefon 0730 033 392, adresa de e-mail assist@mozzartbet.ro și stay chat on-line.

În timpul anului, serviciul de stay chat funcționează 24/7. Totuși, el poate fi modificat în funcție de Mozzart Guess program de Crăciun și Revelion. Poți apela oricând la e-mail, iar un operator se va ocupa de solicitarea ta în cel mai scurt timp posibil.

Bonusuri Mozzart la înregistrare!

Nu lăsa programul Mozzart Guess de sărbători să îți limiteze distracția! Din fericire, utilizatorii beneficiază de promoții unique, disponibile numai dacă ai un cont activ. În plus, jucătorii noi beneficiază de bonus Mozzart guess la înregistrare!

Nu trebuie decât să îți creezi un cont legitimate pe site-ul lor și să alegi bonusul dorit la finalul procesului. Te poți bucura de avantajele de a fi membru chiar și când programul Mozzartbet suferă modificări de sărbători.

La Mozzartbet ai parte de aceleași beneficii și jocuri actual ca în agenții. Bucură-te de magia sărbătorilor și distracția jocurilor chiar din confortul casei story! Agențiile își vor prelua programul regular de lucru începând cu information de 3 ianuarie 2023.

200% până la 1750 RON la Pariuri Sportive

Vino la Mozzart și triplează-ți banii cu cel mai mare bonus sport!

Cum pot efectua o retragere Mozzart Guess?

Procesul de retragere al câștigurilor trebuie să fie efectuat prin aceeași modalitate prin care ai efectuat și depunerea. Ți-am pregătit un articol pentru retragere Mozzart Guess cu toate informațiile full.

Ce jocuri sunt disponibile on-line la Mozzart Guess?

Atât platforma, cât și aplicația îți oferă un portofoliu divers cu peste 200 de sloturi. Găsești secțiuni precum Pariuri Sportive, Pariuri Dwell, Cazino, Loto și Virtuale. Află mai multe în recenzia Mozzart guess, cu toate detaliile de care ai nevoie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*