Roata Carnaval Winbet – Bucură-te de premii zilnice

Conectează-te în fiecare zi în contul de jucător în perioada 01.05.20203-01.06.2023 pentru a învârti Roata Carnaval Winbet și alege un bonus dintre cele 3 primite. Bonusurile constă în rotiri gratuite, pariuri gratuite, bonus în money și multe altele! Dacă nu ai încă un cont, creează-ți unul folosind pașii pentru înregistrare Winbet.

Cum revendici Winbet Roata Carnaval

Pentru a te putea bucura de promoție, este necesar să fii utilizator înregistrat Winbet. Urmează pașii pentru înregistrare de mai sus și deschide-ți un cont, dacă încă nu ai unul. În plus, poți profita de un bonus de bun venit destul de generos la înregistrare, deci nu ezita!

Pentru a accesa promoția intră în secțiunea „Roata Carnaval” Winbet pe site-ul cazinoului și învârte roata. Când roata s-a oprit, aceasta îți va oferi 3 bonusuri aleatorii din care trebuie să alegi. Poți găsi bonusurile disponibile în secțiunea „Ofertele Mele” din profilul tău. Iată câteva dintre bonusurile disponibile:

Toate cele 24 opțiuni de bonusuri disponibile pot fi consultate pe pagina promoției. Bucură-te de Roata Carnaval Winbet în fiecare zi, cu premii various. Tu îți alegi bonusul! Intră în contul de utilizator și învârte roata pentru a avea parte de premii zilnice, alese de tine. De asemenea, este necesar să ai cel puțin două depuneri efectuate în utlimele 15 zile de la înregistrare. Pentru mai multe detalii despre cum să faci o depunere sau o retragere, vezi care sunt metodele de plată Winbet disponibile.

Termeni și condiții Roata Carnaval Winbet

Ești eligibil să participi la promoție dacă ai efectuat o depunere în ultimele 15 zile minim de la înregistrare și dacă ai cont pe platforma cazinoului.

  • Ai dreptul să revendici un singur bonus pe zi;
  • Winbet Roata Carnaval este disponibilă în perioada 01.05.2023 ora 6:00 – 01.06.2023 ora 5:59;
  • Trebuie să accesezi modul „Roata Carnaval” pentru deblocarea bonusurilor;
  • Atunci când roata se oprește, îți va indica 3 bonusuri. Dintre acestea, ai dreptul să alegi unul singur;
  • Nu poți debloca bonusurile zilelor anterioare;
  • Bonusul va fi transferat în contul de jucător imediat după îndelpinirea condițiilor menționate;
  • Dacă ai acceptat bonusul dar nu l-ai revendicat, acesta rămâne valabil în contul de jucător pentru revendicare timp de 24 ore de la acordare;
  • Bonusul poate fi valabil la următoarele secțiuni: Cazino, Dwell Cazino și Sport.

Dacă ești utilizator nou, poți beneficia de un bonus de bun venit cu sau fără depunere! Vezi care sunt bonusurile și promoțiile Winbet disponibile și alege-o pe cea potrivită pentru tine!

Concluzie

Profită de o tremendous promoție la Winbet și bucură-te de premii în fiecare zi! Cu Roata Carnaval Winbet poți alege zilnic din trei bonusuri cel care te atrage cel mai tare. Fie că alegi să joci din confortul casei story sau prin aplicația Winbet, asigură-te că nu pierzi bonusul de astăzi. Alege acum dintre rotiri gratuite, bonus în money, pariu gratuit și multe altele!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*