Unibet Combo Booster – Mărește câștigurile cu până la 50%!

Mărește-ți câștigurile cu până la 50%!

Plasează-ți biletele pe Unibet și bucură-te de câștiguri additional!

Unibet Combo Booster sparge topurile câștigurilor! Această funcție îți oferă șansa de a face cel mai profitabil bilet al vieții story! Află în acest articol ce trebuie să faci pentru a 50% în plus la câștiguri.

Dacă fiecare pronostic pe care îl faci are scopul de a-ți aduce următorul mare câștig avem vești bune. Operatorul tău preferat a lansat Unibet Combo Booster, o funcție indispensabilă oricărui pariu multiplu. Modul în care funcționează este foarte simplu: numărul de meciuri pentru care optezi va duce la creșterea progresivă a câștigul suplimentar.

Accesează link-ul de mai sus și crează cel mai profitabil bilet multiplu de până acum! Unibet este un exemplu în ceea ce privește aprecierea jucătorilor. Dovezile sunt reprezentate de astfel de funcții care favorizează jucătorul, precum: Unibet Recreation Of Champions, Membership On line casino Unibet, Unibet Bounce și multe altele.

Cum funcționează Unibet Combo Booster?

Unibet Combo Booster este o funcție disponibilă pentru toți jucătorii. Îți poți impulsiona toate biletele, oferta fiind disponibilă tuturor sporturilor de pe web site. Totuși, pentru a debloca acest avantaj considerabil trebuie să respecți o serie de cerințe.

Pe bilet trebuie să ai cel puțin patru selecții de tipul pre-meci, iar fiecare eveniment trebuie să aibă minim cotă de 1.25. După ce te asiguri că îndeplinești cerințele poți activa uniboost-ul Unibet, acesta va crește proporțional cu numărul selecțiilor de pe bilet. Procentajul boost-ul per numărul de meciuri este următorul:

Numărul Selecțiilor de pe Bilet Procentajul Câștigului Suplimentar
4 Creștere cu 3%
5 Creștere cu 6%
6 Creștere cu 9%
7 Creștere cu 13%
8 Creștere cu 18%
9 Creștere cu 23%
10 Creștere cu 29%
11 Creștere cu 35%
12 Creștere cu 50%

Trebuie să ai în vedere faptul că Unibet Combo Booster poate fi plasat doar cu bani reali. În plus, funcția nu poate fi utilizată în combinație cu alte bonusuri Unibet, cum ar fi: pariuri grauite sau cote mărite. De asemenea, pariurile de tip sistem sunt excluse din această promoție, cât și cele întocmite cu funcția “Creare Pariu”. Totuși, opțiunea money out Unibet este disponibilă, dar bonusul nu se va aplica dacă suma inițial pariată este retrasă în totalitate.

Unibet îți oferă șansa de a profita la maxim de această funcție, miza maximă per pariu fiind de 50.000 RON. Câștigul maxim additional per pariu este uluitor. Cu Unibet Combo Booster poți câștiga până la 500.000 RON! Un detaliu pe care ținem să îl menționăm este că boost-ul este aplicat profitului și nu embrace miza.

În cazul în care un eveniment de pe bilet a fost anulat sau amânat, bonusul se va aplica cu procentajul echivalent numărului de meciuri valabile de pe biletul tău.

Bonus de 100% până la 300 RON Pariu Fără Risc

100% BONUS Până la 300 RON Pariu Fără Risc + 150 ROTIRI Gratuite

Înregistrează-te chiar acum și devino eligibil pentru promoție!

Folosește-te de bonusul de bun venit Unibet pentru a-ți începe într-un mod profitabil experiența pe web site. Operatorul oferă noilor jucători un bonus de 100% până la 300 RON Pariu Fără Risc și 150 Rotiri Gratuite Unibet la Burning Scorching. Pentru a accesa oferta trebuie să urmezi o serie de pași simpli: accesează link-ul de mai sus, completează procesul de înregistrare Unibet și efectuează o depunere de minim 25 RON. Activează promoția pentru a genera profituri, apoi folosește banii pentru a plasa bilete cu uniboost Unibet.

Unibet Combo Booster este funcția care îți majorează exponențial șansele de câștig, folosește-o cu fiecare ocazie! Dacă întâmpini probleme în timpul creării unui bilet sau în momentul revendicării unui bonus poți utiliza serviciul de contact Unibet. Echipa lor de profesioniști este pregătită să rezolve orice situație care stă între tine și distracție!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*