Află ce înseamnă pariuri secundare 21+3 la blackjack!

Ce înseamnă 21+3 la blackjack

Pe lângă mâinile customary la blackjack, poți alege să selectezi și pariuri secundare. 21+3 este un pariu secundar sau „sidebet” pe care îl poți selecta la jocurile de blackjack. Este, de asemenea, și unul dintre cele mai cunoscute pariuri secundare în jocurile de blackjack. Această versiune combină elementele clasice de blackjack cu cele ale pokerului cu trei cărți.

Ce înseamnă 21+3 la blackjack implică oportunitatea de a plasa un pariu suplimentar pe mâna formată din propriile cărți și prima carte a dealerului. Acest lucru se aplică în plus pe lângă regulile tradiționale ale jocului de blackjack.Pe scurt, ”21+3” se referă la rezultatul combinat al cărților proprii și a primei cărți a dealerului. Acest pariu secundar mai este cunoscut și sub numele de „21”.

Ierarhia mâinilor în blackjack 21+3

În jocul clasic de blackjack, scopul jocului este să aduni 21 de puncte, din cât mai puține cărți. Poți câștiga atâta timp cât ai un punctaj mai bun decât al dealer-ului și nu depășești suma de 21 de puncte. Cea mai bună plată în blackjackul clasic este de 3/2 pentru pariul tău pentru un Blackjack pure. În cazul pariului secundar 21+3, poți câștiga până la 100x miza, în funcție de mâna ta. Iată care este ierarhia mâinilor și câștigurile aferente, în ordine crescătoare:

  • Culoare – 5/1 – trei cărți cu valori diferite, dar cu același simbol.
  • Chintă – 10/1 – trei cărți consecutive, dar cu simboluri diferite.
  • Trei de-un fel – 30/1 – trei cărți cu aceeași valoare, de orice culoare.
  • Chintă de culoare – 40/1 – trei cărți consecutive cu același simbol.
  • Trei de-un fel de culoare – 100/1 – trei cărți cu aceeași valoare și același simbol.

Acum că știi ce înseamnă 21+3 la blackjack, folosește-ți cunoștințele de poker și încearcă și tu acest pariu secundar! Mâinile la 21+3 au denumirile similare celor de la poker, iar regulile sunt extrem de ușor de înțeles. Pentru a te familiariza cu regulile, îți recomandăm să încerci blackjack on-line free of charge. Alege jocul dorit și încearcă-l gratuit!

Ce sunt pariurile secundare

Pe lângă modul de clasic de joc blackjack, ai posibilitatea de a juca simultan pariuri secundare. Aceste pariuri secundare sau „sidebets” sunt opțiuni suplimentare, disponibile în anumite variante de joc. Ele îți pot oferi mai multe posibilități de a câștiga premii, dar și un plus de distracție! Există mai multe tipuri de sidebets, precum:

  • Fortunate Fortunate – acest pariu se bazează pe combinația mâinii proprii a jucătorului și a primei cărți a dealerului.
  • Excellent pairs – câștigi dacă primele două cărți primite vor fi o pereche.
  • Fortunate Girls – poți câștiga acest pariu dacă primele două cărți pe care le primești au valoarea totală 20.
  • Swimsuit’em Up – pariul se bazează pe culoarea primelor două cărți ale jucătorului, mai precise dacă acestea vor fi de același simbol sau de aceeași culoare.
  • Bust it – acest pariu implică parierea că dealerul va depășii valoarea de 21 (bust).

Pe lângă ce înseamnă 21+3 la blackjack, poți încerca și celelalte pariuri! Împreună cu câteva strategii blackjack, nu-ți va scăpa nimic din ochi și te vei putea bucura de câștiguri suplimentare. Pariurile secundare sunt extrem de distractive și ușor de înțeles.

Cum se joacă blackjack

Jocul de blackjack este un joc de noroc extrem de distractiv, care își merită pe deplin popularitatea și reputația. Acesta oferă câștiguri excelente și, în plus, este extrem de ușor de înțeles! Acesta se desfășoară între jucător și seller, iar scopul este de a obține o mână cu o valoare totală de 21 sau cât mai aproape de 21, fără a o depăși. Regulile sunt următoarele:

  • În jocul de blackjack se pot folosi până la 8 pachete de cărți a câte 52 de cărți. Pachetele trebuie să fie în număr par, așadar se poate juca cu 4, 6 sau 8 pachete.
  • Există două tipuri de mâini: laborious (tare) și mushy (moale), care se referă la prezența sau absența Asului în cominația cărților primite.
  • Cărțile cuprinse între 2 și 10 au valoarea indicată pe ele.
  • Valetul, Dama și Regele valorează 10 puncte.
  • Asul poate valora fie 1, fie 11. Acesta valorează 1 dacă valoarea cărților din mână ar depăși 21.
  • Valoarea mâinii dealer-ului este comparată cu cea a jucătorilor.

Pe lângă regulile de bază, acum că știi ce înseamnă 21+3 la blackjack, poți combina jocul clasic cu pariurile secundare. Dacă vrei să joci blackjack dwell, dealerul va fi acolo și îți va explica în detaliu regulile. Indiferent de experiența ta de joc, poți fii sigur că vei avea parte de o experiență extrem de interesantă!

Termeni generali

Pentru a juca blackjack, este necesar să cunoști termenii de bază ai jocului:

  • Hit – Cere o carte. Poți folosi această opțiune când mâna ta nu este suficient de mare.
  • Insurance coverage – Aceasta este asigurarea, pe care o poți folosi dacă dealerul are în mână un As sau un 10.
  • Stand – Alegerea de a nu cere cărți suplimentare și de a rămâne cu valoarea mâinii actuale.
  • Double Down – Poți dubla cărțile primite dacă suma acestora are o valoare totală de 11 sau mai puțin.
  • Break up – Această opțiune este disponibilă când ai o pereche potrivită în mână. Ai opțiunea de a împărți perechea inițială în două mâini sperate, cu pariuri separate.
  • Give up – Unele variante îți allow să te retragi și să primești înapoi o parte din pariul tău.

Odată ce înveți termenii jocului, va fi extrem de ușor să joci blackjack, fie că alegi să faci acest lucru on-line sau într-un cazinou! Din fericire, atât regulile jocului cât și termenii sunt foarte ușor de reținut. Joacă de câteva ori, caută cele mai bune strategii și învinge mâna dealerului pentru cele mai bune câștiguri. Nu uita și de pariurile secundare!

Unde poți juca blackjack 21+3

Acum că știi ce înseamnă 21+3 la blackjack, probabil te întrebi unde poți juca pe bani reali. Din fericire, multe cazinouri îți oferă posibilitatea de a juca variante various de blackjack. Îți poți încerca norocul la oricare dintre următoarele cazinouri:

  • Pokerstars
  • Maxbet
  • Netbet
  • Superbet
  • Mr Bit

Fiecare cazinou oferă bonusuri generoase de bun venit pe care le poți folosi la jocurile preferate. Consultă lista noastră de bonusuri, alege-l pe cel mai potrivit pentru tine și profită de avantaje chiar acum! Pe lângă 21+3, poți găsi portofolii various de jocuri de blackjack care îți pot oferi pariurile secundare pe care le dorești. Încearcă-le și tu!

Concluzii

Ce înseamnă 21+3 la blackjack nu este nimic complicat. Acest pariu secundar îți permite să dublezi distracția dintr-un joc obișnuit de blackjack. Nu uita că poți juca până la 6 pariuri secundare simultan cu jocul de bază, deci încearcă-le și tu chiar acum!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*