Cum funcționează rotirile gratuite și cum le poți revendica?

În rândul sloturilor, pentru fiecare rotire efectuată, jucătorul plătește o anumită sumă, adică miza aleasă inițial de acesta. De exemplu, pentru o miză de 1 leu, plătești câte 1 leu pentru fiecare rotire pe care o efectuezi. Totuși, există și rotiri pentru care nu plătești nimic, iar aici intră în discuție cazinourile on-line și unele simboluri speciale în cadrul jocurilor. Cum funcționează, deci, rotirile gratuite?

Dacă ești jucător de sloturi de mai mult timp, sigur te-ai întâlnit cu rotirile gratuite pe parcursul experienței story cu acestea. Fie că ai revendicat un bonus de la cazinou sau le-ai primit în urma simbolurilor speciale norocoase, ele sunt parte din experiența completă la jocurile on-line de tip slot. Ele sunt cunoscute și sub formă de „Free Spins” sau „Runde Bonus”. Indiferent de denumire, rotirile gratuite au același rol.

Cum funcționează rotirile gratuite?

Pe scurt, ele allow jucătorilor să joace anumite jocuri fără să folosească din depozitul lor. Rotirile gratuite fac parte din categoria bonusurilor fără depunere, dar ele pot fi oferite și în cadrul pachetelor promoționale la depunere. Practic, pentru a te bucura de ele nu trebuie să faci nici o investiție. Cum funcționează rotirile gratuite este destul de simplu: revendici bonusul și joci la jocurile desemnate.

Unele cazinouri oferă rotiri gratuite care pot fi jucate pe o miză maximă și cu o anumită valoare fixă. Ele pot fi disponibile la toate sloturile din catalogul cazinoului, la anumite sloturi sau doar la un slot desemnat. De obicei ele au condiții de rulaj care trebuie îndeplinite înainte de retragerea câștigurilor generate în urma lor. În factorul rulajului intră atât rundele câștigătoare cât și necâștigătoare. Rulajul este menționat în termenii și condițiile fiecărei oferte, deci asigură-te că îndeplinești condițiile specifice înainte de a solicita retragerea câștigurilor.

Cum funcționează rotirile gratuite în sloturi?

Pe lângă bonusuri, sloturile pun la dispoziția jucătorilor și funcții și simboluri speciale care, în funcție de numărul lor, oferă runde bonus în timpul jocului. Cel mai bun exemplu este simbolul Scatter care, la cel puțin 3 astfel de simboluri, îți sunt acordate un anumit număr de rotiri gratuite. Ele sunt valabile în jocul în care acestea sunt declanșate. Pentru că sunt thoughtful runde gratuite, acestea nu folosesc vreo sumă din balanța ta, dar oferă câștiguri bazate pe miza pe care ai folosit-o atunci când le-ai primit.

Tipuri de rotiri gratuite în cazinouri

Chiar dacă rotirile gratuite reprezintă același lucru indiferent de bonusul pe care le acordă, acestea pot avea cerințe diferite. Iată cum funcționează rotirile gratuite în cazinourile on-line:

  • Rotiri gratuite fără depunere – de obicei sunt oferite la verificarea contului. Nu trebuie să efectuezi nici o depunere pentru ele, iar singura cerință este aceea de a-ți valida contul sau identitatea. Este un proces normal care trebuie îndeplinit la toate cazinourile, însă unele răsplătesc acest proces cu un anumit număr de free spins.
  • Rotiri gratuite la prima depunere – acestea fac parte din pachetele promoționale care îți oferă bonus money + rotiri gratuite la primul depozit. Ele pot varia: fie le primești la prima depunere, fie sunt împărțite la primele X depuneri (numărul vairază în funcție de tipul de bonus de bun venit).
  • Rotiri gratuite fără rulaj – rulajul, pe scurt, înseamnă de câte ori să joci rotirile primite. Cum mai spus mai sus, această etapă condiționează retragerea câștigurilor din rundele gratuite. Totuși, există cazinouri care oferă bonusuri fără rulaj, adică poți retrage câștigurile după ce ai jucat bonusul o singură dată.

Indiferent de tipul de rotiri gratuite pe care le revendici, acestea îți oferă cel mai tare avantaj: rotiri la cele mai tari jocuri, fără să folosești din depozitul propriu și din urma cărora poți câștiga bani reali!

Concluzie

Acum că ai aflat cum funcționează rotirile gratuite, nu ezita să revendici și tu un bonus! Multe cazinouri oferă rotiri gratuite la sloturi populare ca Shining Crown sau Burning Sizzling. Dacă nu ești pregătit să investești, un bonus fără depunere este alegerea perfectă. Dacă urmărești să depui, bonusurile de bun venit îți pot dubla primul depozit. Înregistrează-te acum cele mai tari cazinouri și profită de un bonus avantajos!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*