Betano Grasp – Participă Gratuit și Câștigă 500.000 RON!

Noul Betano Grasp

Pariază pe fotbal și câștigă până la 500.000 RON!

Betano Grasp revine în forță în luna Octombrie a acestui an! Promoția s-a întors pentru a umple cu banii buzunare iubitorilor de fotbal. Folosește-te de butonul de mai sus pentru a accesa oferta. Tot ce ai de făcut pentru a câștiga suma incredibilă de 500.000 RON este să răspunzi corect la întrebările operatorului!

Cum funcționează Betano Grasp?

Betano face următoarea perioadă mult mai profitabilă prin intermediul acestei promoții. Operatorul a readus una dintre cele mai notorii oferte ale portofoliului său, Betano Grasp. În trecut, jucătorii pasionați s-au ales cu premii uriașe și momente pline de adrenalină, iar de knowledge această senzațiile sunt duse la superlativ! Tot ce trebuie să faci pentru a revendica marele premiu este să răspunzi corect la întrebări legate de meciurile din fotbalul de prime.

Modul de funcționare al campaniei Betano Grasp este cât se poate de simplu. Participarea la această ofertă este gratuită, așadar, fă bani fără risc în baza cunoștințelor story! Operatorul va posta zilnic două partide pe care trebuie să oferi pronosticuri. Trebuie să alegi minim două predicții per meci din cele patru puse la dispoziției. În cadrul lunii Octombrie vor fi 60 de evenimente pe care nu îți dorești să le ratezi. La finalul lunii se va face un clasament în baza rezultatelor oferite de comunitatea pariorilor. Fondul de premiere este de 1.000.000, deci profitul este practic garantat!

Cum participi la Betano Grasp

Acum că ai pus ochii pe premiile Betano Grasp dorite trebuie să afli cum participi la promoție. Betano Grasp poate fi accesat de toți jucătorii care îndeplinesc următorii pași:

  • Pasul 1: Îndeplinești condițiile de bază: Pentru a beneficia de promoție trebuie să ai minim 18 ani și să ai adresa de domiciliu/ reședință în România. Dacă îndeplinești aceste condiții de bază poți trece la următorii pași.
  • Pasul 2: Ai creat un cont de jucător: Înregistrarea Betano este un proces elementary în accesarea serviciilor operatorului. Nu poți profita de niciun beneficiu atât timp cât nu ai un cont de jucător.
  • Pasul 3: Ai completat procesul de verificare: Verificarea contului este o măsură de siguranță foarte importantă. Prin intermediul ei demonstrezi operatorului că ești cel care deține contul, iar informațiile oferite în cadrul înregistrării sunt adevărate.
  • Pasul 4: Construiește-ți pronosticul și câștigă: Acum că deții un cont de jucător ai posibilitatea de a participa la Betano Grasp absolut gratuit!

Participarea la Betano Grasp este etapa ușoară a promoției. Provocările încep cu adevărat în momentul întocmirii pronosticurilor. Dacă îți dorești mare premiu de 500.000 RON Money trebuie să pariezi în fiecare zi. În astfel de momente intervine Betano pe mobil, platforma operatorului este foarte bine optimizată și funcționează exemplar și pe telefon. Te sfătuim să îți centralizezi toată activitatea în aplicația Betano, cu ajutorul ei nu-ți rata șansele de a te afla într-o poziție fruntașă în clasament.

Premii Betano Grasp – Valorea și acordarea banilor

Promoția Betano Grasp este emblematică pentru numărul considerabil de premii pe care îl oferă. Premiile Betano Grasp sunt structurate în așa fel încât fiecare jucător să se aleagă cu o recompensă, indiferent de cât de vaste le sunt cunoștințele în fotbal. Intrarea este gratuită, de aceea, poți revendica orice premiu și vei obține un revenue.

În cazul în care reușești să oferi 30 de răspunsuri corecte la rând premiul Betano Grasp va fii de 500.000 RON Money. Suma va fi împărțită între tine și jucătorii care au reușit aceeași performanță. Valorea premiului din această categorie nu prezintă cerințe de rulaj Betano, de aceea, va fi transferat în balanța reală a contului și îl vei putea retrage imediat!

Un alt premiu Betano Grasp este reprezentat de premiile de clasament. Această recompensă va fi atribuită primilor 5.000 de jucători din prime. Individul de pe primul loc va revendica un freebet Betano de 50.000 RON. Apucă-te de pariat astăzi și poți fi chiar tu acela! Lunar vor fi susținute și 4 provocării speciale, din cadrul acestora poți pleca cu un pariu gratuit de până la 60 RON. Ba mai mult, la 10 pronosticuri corecte consecutive sau la 5 pronosticuri incorecte consecutive vei primii un freebet de 15 RON.

Concluzii

Relansarea Betano Grasp este, probabil, una dintre cele mai bune decizii ale operatorului! Promoția aceasta se dovedește a fii foarte profitabilă pentru jucători, iar Betano ar trebui să fie mândru de comunitatea pe care a reușit să o creeze. Dacă ai probleme în accesarea acestei promoții sau la revendicarea unui cod promoțional Betano, te sfătuim să iei legătura cu echipa de contact Betano. Specialiștii lor te vor ajuta să rezolvi orice situație legată de această promoție. Dovedește că ești un fan foarte priceput, pariază corect și revendică suma de 500.000 RON doar pentru tine!

Întrebări Frecvente despre Betano Grasp

La Betano Grasp sunt luate în considerare și golurile din prelungire?

În cadrul promoției Betano Grasp sunt luate în considerare doar golurile marcate în timpul regulamentar de joc ( 90 de minute plus minutele acordate suplimentar la finalul celor două reprize). În promoție nu sunt luate în calcul și prelungirile din cadrul meciurilor eliminatorii sau cele din cadrul loviturilor de departajare.

Ce se întâmplă dacă se amână sau anulează un meci din Betano Grasp?

Fondul de premiere atribuit evenimentului respectiv se transferă către competiția din următoare zi. Acest lucru se întâmplă în cazul în care un meci al zilei este amânat sau anulat, iar acesta nu are un rezultat până la finalul zilei.

Ce se întâmpla dacă se dă autogol în meciul zilei din Betano Grasp?

Un autogol nu este luat în considerare în cadrul promoției. Dacă se întâmplă ca golul respectiv să fie singurul din cadrul partidei, pariurile “fără gol” vor fi câștigătoare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*